En erken kacinci gunde test yapilmali

sanırım bıtkısel bır ilaç bu.........ben bu ay korundum aslında yorumları okuyunca keske korunmasaydım dıyorum ...ama hayırlısı olsun.gelecek ay korunmucam....tşk ederım.....

ben bugün aktardan çörek otu ve tarçın aldırdım. balla karıştırıp aç karna sabah akşam bir kaşık alıyormuşum. eşim içinde zencefil aldım zencefil çayı içecekmiş :) sende deneyebilirsin yumurtanın kalitesini arttırıyormuş. şuan hamile değilsem bir de onu deneyeceğim. gerçi eşim gebelik testide almış onda silik çizgi gördüm ama dereyi görmeden paçayı sıvamak doğru olmaz. herşeyde bir hayır vardır öyle deme.

selam kızlar nasılsınız? ben bu ara giremiyorum ev işlerine verdim kendimi. bu arada bugün doktora gittim kontrol etti hiç bir sorunun yok dedi kimyasal gebeliği düşükten bile saymıyorum ben dedi hiç bir şeyi kafana takma sakın dedi baya rahatlattı beni. çocuğum olduğu için pek üstünde durmuyor kimyasal gebeliğin. bana güveniyormusun inanıyormusun dedi rahiminde hiç bir problem yok miyomun bile etki değil dedi baya uzun uzun konuştu içim biraz da olsa rahatladı bir daha yaşamam inşallah bu durumu

merhabalarrr tekrardan..ş herkes nasıl bakalım.
geçen ay ki hayal kırıklığından sonra doktora gitmek durumunda kaldım başka bir rahatsızlık için. doktor sorunca ben de bebek istediğimizi 4. ay ama hala olmadığını söyledm. bu konud uzmanmış hemen muayene etti ve pko teşhisi koydu. ama yumurta var istersen bu ay ki şansı kaybetmemek için adet sonrası kullan dedi. 21. gün progesterona baktı yani dün... sonuç 50 çıktı ve bu değer gebeliğin 1.döneminde olan değer aralığındaymış. gebe olabilirsin dedi. ultrasonla baktı 2 yumurta varmış 18 mm ve 22 mm olmak üzere. haftaya perşembe adet günüm o gün gel gecikmesini hiç beklemeden test yapalım dedi. yine geri sayım ve geçmeyen zaman... ve ben yine kk y verdm kendmi. belirti aramıyorum artık. ama umutlandım açıkçası çünkü bir dokto dedi bunu :) araştırdım derğeri bu kadar yüksek çıkanlar hep hamile kalmış :) ayrıca değer çok yüksek olduu için bebeğin düşmesi tutunamaama riskleri yok dedi. şimdi rabbm ne derse o olcak şur ramazan günlerinde..i.

ayy canım çok sevindim inşallah güzel bi haber verirsin bize

canım çok sevindim senin adına inşallah herşey dilediğin gibi olur... sen andeanla beraber gün sayıyordun geçen ay olmamıştı hatırladığım kadarıyla. inşallah bebişine kavuşursun

ayy canım çok sevindim inşallah güzel bi haber verirsin bize

inşallah canım aklım fikrim bu:) ne güzel bu ay hiç düşünmüyordum şu ana kadar hiç düşünememiştim rahattım. dnden beri yerimde duramıyorum. şimdi oruç tutmam zarar verir mi diye kendimi yeyip bitiriyorum. ne diyorsunu bu konuda?

canım iki yumurta gördü dedin doktor acaba ikiz mi geliyor?:13:

:) bilmiyorum canım ikiside çok iyi gelişmiş 2 yumurta dedi. değer çok yüksek çıkınca doktorun yüüzndek gülümseme o kadar hoşuma gittii ki ben hiiiç bir şeye takılmadım:) olsunda :)

:) bilmiyorum canım ikiside çok iyi gelişmiş 2 yumurta dedi. değer çok yüksek çıkınca doktorun yüüzndek gülümseme o kadar hoşuma gittii ki ben hiiiç bir şeye takılmadım:) olsunda :)
hayırlısı olsun canım inşallah bize haber ver mutlaka her hamile haberiyle mutlu oluyoruz burda.

hayırlısı olsun canım inşallah bize haber ver mutlaka her hamile haberiyle mutlu oluyoruz burda.

biraz araştırdım şimdi bu değrin yüksek olması yumrutanın kaliteli olması demekmiş. yani hamilelik demek değil ama pkolu olduğumu ve yumurtlamanın az olduğunu söylemişti doktor.yani bu değer sadece bu ay şansın fazla olduğunu gösteriyormuş... rabbm inşallh dualarımı kabul eder.

canımcım öncelikle 2 tane yumurtanın bu kadar gelişmiş olmasına çok sevindim :) ayda 1 yumurtaya hasret kalan o kadar çok kişiydik ki bu forumda maşallah sende 2 taneymiş bi de :) bu ayını çok iyi değerlendir cnm şayet ikisi de tutarsa ikizlerin olur ne güzel :) hadi ikizde gözümüz yok dersen de bir tanesi de olur :) doktorun da umut verici konuşmuş cnm çok sevindim iyi düşün iyi şeyler olsun :)

canım orucun bir zararı olacağını düşünmüyorum ama dene tutmayı kötü olursan zorlama derim ben canım benim yaa yerinde duramaman çok normal inşallah güzel haber gelcek senden en kısa zamanda ne zaman senin bat şimdi?

bende iyiyim tatlım....nasıl gidiyo egitim durumları?

Slm canım eğitimdeyken okudum mesajı baya bi güldüm ya hoşuma gittii:) Ben cevap veriyim eğitim çok zorlu hiçbişi yapamıyorum yarın çok önemli bi sınav var sonra eşimin yanına gidiyorummmmmmmmmm Pazar günü döncem ama olsun çookkk mutluyum:) Bi de dün aşırı bi akıntım oldu normalde sürekli üşüyen ben klimanın önüne oturdum yine de piştim sanırım dün yumurtlama günümdü bakalım yarın gidince iki gün çalışırız Belli mi olur belki ben de filmlerdeki gibi bi kerede hamiş olurum

selam hanımlar uzun bir aradan sonra tekrar geldim,umutlar ağustosa kaldı,bu arada biz eşimle bütün hormon testlerini yaptırdık sıkıntı yok dedi doktor,bu mübarek günler duaları artıralım ve önümüzde ki ay güzel haberleri verelim inşallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…