- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
günaydın kızlar nasılsınız? Bata kaldı 4 gün :) neslicimm çok sevindim inşallah kan sonucun çok iyi çıkar
slm canım az kalmış seninde inş bebiş senimledir bu arada hiç test yaptın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar nasılsınız? Bata kaldı 4 gün :) neslicimm çok sevindim inşallah kan sonucun çok iyi çıkar
andeancım canım çok sağol. sen en büyük umut oldun inan ki kimyasaldan sonra hemen hamile kalınca. inşallah katlayacak ikiye inşallaaahh.....
çok sağol canım darısı tüm bekleyenlerin başına. bugün sabah yaptığım test diğerine bakarak biraz daha koyuydu ama silikti yine. pazartesi kan sonucunu bekliyorum inşallah güzel haberler veririm size. burası bana uğurlu geldi dilerim herkese gelir.
canım çok sağol inşallah cuma günü hepimize dua ettim bu ay hepimiz hamiş kalalım diye . inşallah seninde bebişin içindedir. dualarım hepiniz için. burası hamilelik takvimiyle dolsun inşallah
slm canım az kalmış seninde inş bebiş senimledir bu arada hiç test yaptın mı
kızlar sonucumu aldım moralim cok bozuk adetımı 3 gun gecmesıne ragmen sonuç 35,59 çok dusuk. Eve geldım ıdrar testı yaptım ılk yaptıgım testlerle aynı. Ben yıne bu ay kımyasal gebelık gecırıyorum yıne bana tutunamadı bebegım yıne parca parca dusecek benden. Cok agladım morralım cok bozuk.
canım üzülme nolur geç döllenmedir belki...
kızlar sonucumu aldım moralim cok bozuk adetımı 3 gun gecmesıne ragmen sonuç 35,59 çok dusuk. Eve geldım ıdrar testı yaptım ılk yaptıgım testlerle aynı. Ben yıne bu ay kımyasal gebelık gecırıyorum yıne bana tutunamadı bebegım yıne parca parca dusecek benden. Cok agladım morralım cok bozuk.
canım hiç üzülme yükselir değerin daha kendini yıpratıp bebişe de zarar verme dur bakalım dua et çıkmadık candan ümit kesilmez ;(
degerım katlanmıyor bugun yaptıgım ıdrar testınde sılık cızgı bıle gorunmuyor geçen ayda boyle oldu. Sorun ne nıye tutunamıyor.
degerım katlanmıyor bugun yaptıgım ıdrar testınde sılık cızgı bıle gorunmuyor geçen ayda boyle oldu. Sorun ne nıye tutunamıyor.
selam kızlar içim dışıma çıktı ağlamaktan. normal ucuz gebelik testlerinden. şimdide çizgi yarım saat sonra belirginleşti ama bunun pek iç açıcı bir durum olmadığını biliyorum. değerim olağandan çok düşük. geçen ay doktorum ilk düşüğüm olduğu için ve çocuğum olduğu için pek önemsemedi olabilir dedi her kadın bunu yaşıyor dedi. yalnız miyomun var dedi ama gebeliğine etki edecek kadar büyük değil ve bebeğin tutunacağı yeri de etkilemiyor dedi. ben yarın bir daha kan veriyiymmi iki gün bekliyimmi? şuanda doktora gitmedim gidemiyorum korkudan acı haberi almak istemiyorum ( arayamadım doktorumu değerin düşük gebe değilsin diyecek diye.ne yapıyım ben? bu değer çok mu düşük şuanda 4+3 te olmam lazım.
canım benim üzülme bence yükselecek değerin içime öyle doğuyo sana moral vermek için söylemiyorum biraz hislerim kuvvetlidir :) ama tabi moral de verebildiysem ne mutlu bana.. canım bence doktora 2 gün sonra git hem kan değerine baktır hem de bir güzel muayene ol ve hiç kötü şeyler getirme aklına iyi düşün iyi olsun canım benim..