olsun canım en kotu karar kararsızlıktan ıyıdır yınede bende beklıyom baklım allh nasıp kısmet ederse allhın ol demesı yeterlı canım benım olmamısa mı zamnı vardır elbett ama ınsallhh bebısn vardır canım
senın demı gunun geçti tatlım
evt ama benım fazla gecmedı bı gun canımm adet olmak ıstemıyorum su an bı testım olsa hemen yaprım ama yokk yarında almam gbı gorunuyo tabı adet olmasa pazartesıye kalcak ınsallhhh cnm yaaa
allah inşl nasip eder cnm ya bnm 8 gun geçti :/
canım senın bay gecmıss ben olsam kan tahlılıne gıderdım benım daha yenı gecmey basladı ama ben umıtlenmek ıstemıyorum pek canımm am ınsllah senın vardır canım benımmm olursa ilk mı olcak ınsallhh
evet cnm allah nasip ederse ilk olucak ıdrar testlerı ngtf çıkıyo
insallh olur canım benımde olursa ılk olcak senı ıyı anlıyorum sabırsızsın ama bence yarın son kez test yap bıdada cıkmasa kan gıt cunku bazılarında gec ollenme oluyo belkı ondandır canım
bugun sabah yaptım canım kocman net olarak tek çizgiiii
hmmm canım uzmee acab sıtresmı yapıyosun da gecıkıyo pisgolajıkte olabılır dıs geblık vs bu kadar uzme ve dusunmemye calıs canım cunku bı an once kan tahlıne gıt aklında soru kalmasın en azından
canım bu ay hiç olsun veya olmasın ınan düşünmedım stres yapıck bşyde olmadı sdce adetım geçti acabamı dedm yaptım test negetf .. malesf ya kist flnmı var acba korktm
hmm olabılırr canım ozmn bı doktora gıt benımde az bı kıstım vardı dktr korkma adet kanıyla dıder dedı ama bılmıyorum gıttımı sen bı gıt ozmn
pazartsi kısmetse gıderım inşl kötu bişy yoktr cnm
kizlar inanırmısınız sılık 2.cızgı cıkmasına ragmen hala beklemede olmak hıc bıtmeyecek bu beklemeler hıc bıtmesın ınsallah...
yok canım bugun yaptıgım teste bakıp bakıp ınanamıyorumbır yandanda kımyasalmı dıye korkuyorum ınsallah tutunmustur bebegım.
ben bugun son dakıka 2.testi aldirdim eşıme sabah yapıcam. Nöbetçi bulursun ınşallah yarın guzel haberler alalım senden
kizlar inanırmısınız sılık 2.cızgı cıkmasına ragmen hala beklemede olmak hıc bıtmeyecek bu beklemeler hıc bıtmesın ınsallah...
insallh canımm bulurum esımde gıder alır ınsallh olsunda ınsallh beraber beklerızz gene senın umudın var benım hıc yokki