En erken kacinci gunde test yapilmali

senın demı gunun geçti tatlım

senın demı gunun geçti tatlım

evt ama benım fazla gecmedı bı gun canımm adet olmak ıstemıyorum su an bı testım olsa hemen yaprım ama yokk yarında almam gbı gorunuyo tabı adet olmasa pazartesıye kalcak ınsallhhh cnm yaaa

evt ama benım fazla gecmedı bı gun canımm adet olmak ıstemıyorum su an bı testım olsa hemen yaprım ama yokk yarında almam gbı gorunuyo tabı adet olmasa pazartesıye kalcak ınsallhhh cnm yaaa

allah inşl nasip eder cnm ya bnm 8 gun geçti :/

allah inşl nasip eder cnm ya bnm 8 gun geçti :/

canım senın bay gecmıss ben olsam kan tahlılıne gıderdım benım daha yenı gecmey basladı ama ben umıtlenmek ıstemıyorum pek canımm am ınsllah senın vardır canım benımmm olursa ilk mı olcak ınsallhh

evet cnm allah nasip ederse ilk olucak ıdrar testlerı ngtf çıkıyo

evet cnm allah nasip ederse ilk olucak ıdrar testlerı ngtf çıkıyo

insallh olur canım benımde olursa ılk olcak senı ıyı anlıyorum sabırsızsın ama bence yarın son kez test yap bıdada cıkmasa kan gıt cunku bazılarında gec ollenme oluyo belkı ondandır canım

insallh olur canım benımde olursa ılk olcak senı ıyı anlıyorum sabırsızsın ama bence yarın son kez test yap bıdada cıkmasa kan gıt cunku bazılarında gec ollenme oluyo belkı ondandır canım

bugun sabah yaptım canım kocman net olarak tek çizgiiii

bugun sabah yaptım canım kocman net olarak tek çizgiiii

hmmm canım uzmee acab sıtresmı yapıyosun da gecıkıyo pisgolajıkte olabılır dıs geblık vs bu kadar uzme ve dusunmemye calıs canım cunku bı an once kan tahlıne gıt aklında soru kalmasın en azından

canım bu ay hiç olsun veya olmasın ınan düşünmedım stres yapıck bşyde olmadı sdce adetım geçti acabamı dedm yaptım test negetf .. malesf ya kist flnmı var acba korktm

canım bu ay hiç olsun veya olmasın ınan düşünmedım stres yapıck bşyde olmadı sdce adetım geçti acabamı dedm yaptım test negetf .. malesf ya kist flnmı var acba korktm

hmm olabılırr canım ozmn bı doktora gıt benımde az bı kıstım vardı dktr korkma adet kanıyla dıder dedı ama bılmıyorum gıttımı sen bı gıt ozmn

kizlar inanırmısınız sılık 2.cızgı cıkmasına ragmen hala beklemede olmak hıc bıtmeyecek bu beklemeler hıc bıtmesın ınsallah...

yok canım bugun yaptıgım teste bakıp bakıp ınanamıyorum bır yandanda kımyasalmı dıye korkuyorum ınsallah tutunmustur bebegım.

yok canım bugun yaptıgım teste bakıp bakıp ınanamıyorum bır yandanda kımyasalmı dıye korkuyorum ınsallah tutunmustur bebegım.

insllhh canım ınsallh bende yapmak ıstıyorum ama esıme bugun test aldedım unutmus yarın pazar zaten off offf yaa allahım bı gun bıle beklemek zorr ama olsu yeterkı beklerım ben yavrumu her zmn

ben bugun son dakıka 2.testi aldirdim eşıme sabah yapıcam. Nöbetçi bulursun ınşallah yarın guzel haberler alalım senden

ben bugun son dakıka 2.testi aldirdim eşıme sabah yapıcam. Nöbetçi bulursun ınşallah yarın guzel haberler alalım senden

insallh canımm bulurum esımde gıder alır ınsallh olsunda ınsallh beraber beklerızz gene senın umudın var benım hıc yokki

kizlar inanırmısınız sılık 2.cızgı cıkmasına ragmen hala beklemede olmak hıc bıtmeyecek bu beklemeler hıc bıtmesın ınsallah...

Hadi inşallah canım, bende önumuzdekı haftayı beklıyorum test için, Silik çıkmasıda aslında belirti. inş güzel haberlerini alırız.

insallh canımm bulurum esımde gıder alır ınsallh olsunda ınsallh beraber beklerızz gene senın umudın var benım hıc yokki

canım benimde hiç ümidim yoktu burdaki arkadaşlar biliyor 3 gün kala negatif çıkınca inanki tamam dedi bu ayda yok heralde. hiç ümidini kaybetme insanın beklemediği anda geliyor bebiş imkansız dediğin anda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…