En erken kacinci gunde test yapilmali

benim bugün 8. günüm adet geçeli hep negatif bu saı kan testim 1,20 çıktı oda negatif

bırgul bende 3gun kala negatıftı bır gecince cok sılık cıktı.yarın sabah ılk ıdrarımla test yapıcam ınsallah koyulasır.

Arkadaslar benim adetime 6 gun var bu ay umitli degilim ama ara ara iki uc gundur kasiklarima sanci giriyor ve sicak basiyor bana simdi atesimi olctum 37.3 cikti ki benim hic 37 olmaz elimde test var gebelik acaba yapsam cikarmi yoksa sabah ilk idrarlami yapmaliyim kafam karisti goguslerimdede herhangi bisi yok adetmi olcam acaba diyorum ben bosu bosuna kendimi heveslendirmiyim (

canım yapma daha erken cunku bende yaptım negatıftı adetın gecmesını bekle.

msa84 canım bence hıc morılını bozma bence sıtede dolas senın durumunda bır suru ınsan var olumlu dusun olumlu olsun

canım yapma daha erken cunku bende yaptım negatıftı adetın gecmesını bekle.

ayy kızlarr yaa adet olmak ıstemıyorum yaaa bugun olmasam yarın bende test yapmak ıstıyorumm ama yarın pazarr nobetcı eczanemı arıcazz ya offff insallah gelmez kırmızlarrrr

msa84 canım bence hıc morılını bozma bence sıtede dolas senın durumunda bır suru ınsan var olumlu dusun olumlu olsun

teşekkür ederim canım sağolasın,ama elimde değil 5ay oldu artık test görmek istemiyorum,bir de ilk defa 8 gün gecikince umutlandım tabii inan adet olsam oooooh deyip uyuyacağım rahat rahat

inşallah adet olmazsin canım beraber beklerız bebeklerımızı. Belırtılerın adet olacakmıssın gıbı ve devamlı tuvalettesın dımı

inşallah adet olmazsin canım beraber beklerız bebeklerımızı. Belırtılerın adet olacakmıssın gıbı ve devamlı tuvalettesın dımı

aynen ole canım ya hele alt karnım sıtı felakett aara ara sol kasıgım sınyal cakıyo ama ne gelen var ne gıden ınsallah olmayız hasta canım yaaaa gelsın artık bebıslerımızzz

ayy inşallah hayır ince kasık ağrımdan başka hiçbir belirtim yok,eskiden göğüs hassasiyeti olurdu şimdi o da yok,normal günlerdeki halim var yanii

kızlar ya benımm adetım 1 hafta geçti 2 tane gebelık testı yaptım negtf ve hala adet olmadım bune ya

ne guzll kızlarr beklıyoruzz ınsallh umutlarımızz tukenmezz bı kactane hamıle olsa ne guzl olur topidikte ya allah isteyen herkese versın bebısın hepimizee

yıne negatf çıkıck dıye çok üzülüyrm yıne yoktr

olsun canım en kotu karar kararsızlıktan ıyıdır yınede bende beklıyom baklım allh nasıp kısmet ederse allhın ol demesı yeterlı canım benım olmamısa mı zamnı vardır elbett ama ınsallhh bebısn vardır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…