Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bugün 8. günüm adet geçeli hep negatif bu saı kan testim 1,20 çıktı oda negatif
msa84 canım sen testı tekrarladınmı? Belkı gec dollenmedır.
Arkadaslar benim adetime 6 gun var bu ay umitli degilim ama ara ara iki uc gundur kasiklarima sanci giriyor ve sicak basiyor bana simdi atesimi olctum 37.3 cikti ki benim hic 37 olmaz elimde test var gebelik acaba yapsam cikarmi yoksa sabah ilk idrarlami yapmaliyim kafam karisti goguslerimdede herhangi bisi yok adetmi olcam acaba diyorum ben bosu bosuna kendimi heveslendirmiyim (
canım yapma daha erken cunku bende yaptım negatıftı adetın gecmesını bekle.
canım yapma daha erken cunku bende yaptım negatıftı adetın gecmesını bekle.
msa84 canım bence hıc morılını bozma bence sıtede dolas senın durumunda bır suru ınsan var olumlu dusun olumlu olsun
inşallah adet olmazsin canım beraber beklerız bebeklerımızı. Belırtılerın adet olacakmıssın gıbı ve devamlı tuvalettesın dımı
inşallah adet olmazsin canım beraber beklerız bebeklerımızı. Belırtılerın adet olacakmıssın gıbı ve devamlı tuvalettesın dımı
kızlar ya benımm adetım 1 hafta geçti 2 tane gebelık testı yaptım negtf ve hala adet olmadım bune ya
örgüye başlaycağım yaz günükızlar ya benımm adetım 1 hafta geçti 2 tane gebelık testı yaptım negtf ve hala adet olmadım bune ya
kan testı yaptır canım daha ıyı olmaz mı
yıne negatf çıkıck dıye çok üzülüyrm yıne yoktr