En erken kacinci gunde test yapilmali

Hadi inşallah canım, bende önumuzdekı haftayı beklıyorum test için, Silik çıkmasıda aslında belirti. inş güzel haberlerini alırız.

çok sağol canım darısı tüm bekleyenlerin başına. bugün sabah yaptığım test diğerine bakarak biraz daha koyuydu ama silikti yine. pazartesi kan sonucunu bekliyorum inşallah güzel haberler veririm size. burası bana uğurlu geldi dilerim herkese gelir.

merhaba hanımlar ben biraz önce kırmızıları gördüm üzgünüm :KK14: :KK14: gitti ümitler :KK5::KK5::KK5::KK43::KK43::KK43: tam 9gün geçtikten sonra hayırlısı inşaallah bekleyen bütün hanımlara iyi şanslar

slm kızlar nasılsınız bakalım :KK12: iki gündür kayınvaldemdeydim....nete giremedim......ben yokken güzel haberler gelmiş neslicimden :KK52:

merhaba hanımlar ben biraz önce kırmızıları gördüm üzgünüm :KK14: :KK14: gitti ümitler :KK5::KK5::KK5::KK43::KK43::KK43: tam 9gün geçtikten sonra hayırlısı inşaallah bekleyen bütün hanımlara iyi şanslar

hayırlısı olsun canım ya.....üzülmek yok ümit etmeye devam :KK52:

Hanımlar nasılsınız? beykannesli çok sevindim cnm hadi hayırlısı bakalım :) adet günü bhcg 100 civarı olursa normal diyorlardı cnm ama herkeste aynı olmuyo bu. önemli olan değerinin 2 ye katlaması o da oalcak inşallah :KK66:

meltemcim nerelerdeydın? Bugun mısafırim vardı gıremedim.inşallah ayın ilk hamişi olurum yarın kan inşallah iyi çıkar.

bende garip şeyler oluyor,öğlen akntıda kırmızı çizgi şeklinde kan gördüm,evet bşladı dedim şimdi tık yok,yarın doktora gideceğim inş.:44::44:

Arkadaşlar merhaba bu ay ilk defa denedik bebis icin ben biraz fazla heyecanlı ve sabirsizim. Adet gunume 4 gün var ama bende garip bi his var cok sabırsızlanıyorum. Eczaneden 3-5 liralık testlerden alıp yapsam doğru gösterir mi acaba deneyimleri olanlar yazabilir mi

bence adet olmadan yapma derim ne zman adet öncesi yapsam hayal kırıklığı ile birlikte sinir oluyor insan maalesef:KK43:en güvenilir olanı kan tahlili.ben hamileliğimi adetten önce kan tahlili ile öğrenmiştim

günaydın kızlar nasılsınız? Bata kaldı 4 gün :) neslicimm çok sevindim inşallah kan sonucun çok iyi çıkar :KK66:

günaydın kızlar nasılsınız? Bata kaldı 4 gün :) neslicimm çok sevindim inşallah kan sonucun çok iyi çıkar :KK66:

canım çok sağol inşallah cuma günü hepimize dua ettim bu ay hepimiz hamiş kalalım diye . inşallah seninde bebişin içindedir. dualarım hepiniz için. burası hamilelik takvimiyle dolsun inşallah :KK1:

Hanımlar nasılsınız? beykannesli çok sevindim cnm hadi hayırlısı bakalım :) adet günü bhcg 100 civarı olursa normal diyorlardı cnm ama herkeste aynı olmuyo bu. önemli olan değerinin 2 ye katlaması o da oalcak inşallah :KK66:

andeancım canım çok sağol. sen en büyük umut oldun inan ki kimyasaldan sonra hemen hamile kalınca. inşallah katlayacak ikiye inşallaaahh.....

X