- 20 Mayıs 2013
- 1.214
- 319
kızlar annemi anlatayım size eminim güleceksinizdir. :) geçen ay bebek çalışmalarımızın ilk ayıydı. annem bilmiyo tabi. neyse adetim 1 gün gecikince test yaptım silik çıktı. 2. gün gene yaptım silik çıktı. 3 gün gene yaptım o da silik çıktı. gittim kan testi yaptırdım sağlık ocağında. değerim 27 çıktı. sağlık ocağındaki doktor dedi işte yeni bir hamilelik olabilir 1 hafta sonra tekrar yaptır diye. neyse dedim ki doktora 2 gün sonra yaptırayım da katlayıp katlamadığına bakalım dedim tamam dedi. neyse içime bir acı girdi normal gebelik olmadığını biliyorum çünkü. hemen tanıdığım 2 kadın doğum doktorunu aradım onlar ne diyecek diye. ilk dedikleri şey sağlıklı gebelik değil dedi. başladım ağlamaya. eee ağlarım da anneme ağlamaz mıyım. açtım teli anneme anne hamileyim ama sağlıklı değilmiş diye. anneme hamile olduğumu söyleme babama bile dedim sağlıklı değil doktor dedim. kimyasal gebelik olabilir diyolar dedim. annem hemen babama ablama ilan etmiş. neyse 2 gün sonraki testte değerim 35 çıkınca sağlıksız olduğu kesinleşti ve 2 gün sonrasında da adet gördüm. annem pişman oldu ben ağladıkça ablama ve babama söylediğine çünkü herkes üzüldü. derken derken derken sadete geliyorum.
bugün annemi aradım artık hamilelik belirtilerimi söylicem annemin fikrini alıcam. anne göğüslerim feci şekilde ağrıyo, belim ağrıyo, ayaklarım donuyo dedim. ilk ve tek dediği adet olacaksın sen dedi tamam. amanın dedim ne çabuk bildi :)
çabuk bilmesinden değil de işte annem tekrardan beni heveslendirmek istemiyo çünkü 2 gün ağladığımda uyku bile uyumamış geçen ay. o yüzden kendimi adet olacakmışım gibi hissettirip sonradan üzülmesin diye dediğini düşünüyorum ah cnm annem :)
bakalım haftaya anneme inş bu sefer sağlıklı hamileyim diyebilirim inşallah :)
bugün annemi aradım artık hamilelik belirtilerimi söylicem annemin fikrini alıcam. anne göğüslerim feci şekilde ağrıyo, belim ağrıyo, ayaklarım donuyo dedim. ilk ve tek dediği adet olacaksın sen dedi tamam. amanın dedim ne çabuk bildi :)
çabuk bilmesinden değil de işte annem tekrardan beni heveslendirmek istemiyo çünkü 2 gün ağladığımda uyku bile uyumamış geçen ay. o yüzden kendimi adet olacakmışım gibi hissettirip sonradan üzülmesin diye dediğini düşünüyorum ah cnm annem :)
bakalım haftaya anneme inş bu sefer sağlıklı hamileyim diyebilirim inşallah :)