En erken kacinci gunde test yapilmali

kızlar annemi anlatayım size eminim güleceksinizdir. :) geçen ay bebek çalışmalarımızın ilk ayıydı. annem bilmiyo tabi. neyse adetim 1 gün gecikince test yaptım silik çıktı. 2. gün gene yaptım silik çıktı. 3 gün gene yaptım o da silik çıktı. gittim kan testi yaptırdım sağlık ocağında. değerim 27 çıktı. sağlık ocağındaki doktor dedi işte yeni bir hamilelik olabilir 1 hafta sonra tekrar yaptır diye. neyse dedim ki doktora 2 gün sonra yaptırayım da katlayıp katlamadığına bakalım dedim tamam dedi. neyse içime bir acı girdi normal gebelik olmadığını biliyorum çünkü. hemen tanıdığım 2 kadın doğum doktorunu aradım onlar ne diyecek diye. ilk dedikleri şey sağlıklı gebelik değil dedi. başladım ağlamaya. eee ağlarım da anneme ağlamaz mıyım. açtım teli anneme anne hamileyim ama sağlıklı değilmiş diye. anneme hamile olduğumu söyleme babama bile dedim sağlıklı değil doktor dedim. kimyasal gebelik olabilir diyolar dedim. annem hemen babama ablama ilan etmiş. neyse 2 gün sonraki testte değerim 35 çıkınca sağlıksız olduğu kesinleşti ve 2 gün sonrasında da adet gördüm. annem pişman oldu ben ağladıkça ablama ve babama söylediğine çünkü herkes üzüldü. derken derken derken sadete geliyorum.
bugün annemi aradım artık hamilelik belirtilerimi söylicem annemin fikrini alıcam. anne göğüslerim feci şekilde ağrıyo, belim ağrıyo, ayaklarım donuyo dedim. ilk ve tek dediği adet olacaksın sen dedi tamam. amanın dedim ne çabuk bildi :)
çabuk bilmesinden değil de işte annem tekrardan beni heveslendirmek istemiyo çünkü 2 gün ağladığımda uyku bile uyumamış geçen ay. o yüzden kendimi adet olacakmışım gibi hissettirip sonradan üzülmesin diye dediğini düşünüyorum ah cnm annem :)

bakalım haftaya anneme inş bu sefer sağlıklı hamileyim diyebilirim inşallah :)

wlla mesajını okudukça inşallah dedim canım inşallah o mutlu haberi verip onları da mutlu edersin:) yazık bize walla yaaaa:)))))

öyle canım hayırlısı herşeyin tabiki. birde herkeste yerleşme farklı zamanalrda oluyormuş. eğer hmileysek belki benmki 2 3 gün sürmüştür seninki 5 6 gün. çünkü kişiden kişiye 3 le 10 güne kadar sürüyormuş

hadi inş cnm :) emelcim sen hangi şehirdesin belki yakınızdır birbirimize.

antalya iyimiş walla ya bizde mahremiyet bölgesinde :KK43:((( buranın tek artısı bana eşim oldu :)

kızlar aşılamanın 14 günü degerim 0.635 dr göstermedim sizce ben hamile degilim diye düşünüyom ama ve aşılama dan 1hafta sonra kananmam ara ara oluyodu 2de yogun

kızlar aşılamanın 14 günü degerim 0.635 dr göstermedim sizce ben hamile degilim diye düşünüyom ama ve aşılama dan 1hafta sonra kananmam ara ara oluyodu 2de yogun

cnm aşılama işlerini bilmiyorum ama aşılamadan ne kadar süre sonra test yaptırılıyor normalde.

malesef pek bir blgim yok aşılam akonusunda yardımcı olmayı çok isterdim aama kan kesin sonuç gösteriyor ya. belki aşılamadandır kanamalar

emelcim ayak üşümelerimi araştırdım bak şöyle yazıyor.

Anne adayının kasıklarında batışma yada karıncalama diye ifade ettiği keskin sancı şeklinde de görülebilen belirtilerde mevcuttur. Bu durumda anne adayının özellikle akşamları üşümesi el ve ayakların soğuk olması söz konusudur.
normalde ayaklarım sıcacıkken bi kaç gündür buz gibi olmasını araştırıyorum :KK70:

walla sevindirici bunlar inşallah gerçek olur hayallerimiz. demekki bu da bir belirti nasıl geçeçcek bu günler yaa

X