En erken kacinci gunde test yapilmali

daha bir sürü var hatta pipisine kadar sakladım hepsini. allahın mucizesi işte canım benim inan görüyorsun ya ultrasonda ve kalp atışlarını duyuyorsun ya inanamıyorsn hissedemedğin varlığın içinde kalbi atıyor çok farklı bir duygu allahım sana da nasip etin. ay duygulandım şimdi. geçen ay inanırmısın kimyasal gebelikteyken kanamam gelmişti acile gittim nasıl ağlıyorum acilde ki doktor diyor ki bazıları 9 aylık bebeğini kaybediyor ne ağlıyorsun bu kadar diye. işte insanlar bu kadar duygusuz da olabiliyor moral verecği yerde. dedim ki hangi ayda olursa olsun can candır benim için evladımdı o benim dedim :KK43:((

daha bir sürü var hatta pipisine kadar sakladım hepsini. allahın mucizesi işte canım benim inan görüyorsun ya ultrasonda ve kalp atışlarını duyuyorsun ya inanamıyorsn hissedemedğin varlığın içinde kalbi atıyor çok farklı bir duygu allahım sana da nasip etin. ay duygulandım şimdi. geçen ay inanırmısın kimyasal gebelikteyken kanamam gelmişti acile gittim nasıl ağlıyorum acilde ki doktor diyor ki bazıları 9 aylık bebeğini kaybediyor ne ağlıyorsun bu kadar diye. işte insanlar bu kadar duygusuz da olabiliyor moral verecği yerde. dedim ki hangi ayda olursa olsun can candır benim için evladımdı o benim dedim :KK43:((

ins canım bende hayırlı zamanda yasarım bu duyguları.....iyi demişsin demek ki o kişinin duyguları gitmiş ama cevap süper olmus :KK52:

29 gün kalmış canım az kalmış bence bu ayı çok iyi değerlendir keyfini çıkar her günün akışına bırak.

aynen canım adetim bitince nasıpse akısına bırakıcam ve rahat olucam....aynı zamanda orucumu tutucam ins hayırlısı bakalım :KK52: sen hamiş olursan neler yaptıgını beslenme seklını paylasırsın artık bizle :KK52:

aynen canım adetim bitince nasıpse akısına bırakıcam ve rahat olucam....aynı zamanda orucumu tutucam ins hayırlısı bakalım :KK52: sen hamiş olursan neler yaptıgını beslenme seklını paylasırsın artık bizle :KK52:

inşallah canım ayyy ne güzel yazmışsın vallahi çok hoşuma gitti :KK12: herşeyi paylaşırım ozaman istedğiniz herşeyi sorabilirsiniz cevaplarım bir hamiş olayımda? yarın bir test daha yapsammı ki? :KK52:

yapıyor sanırım canım....bu arada ben kacıyorum yarın devam ederiz bide müjde alırsam senden ne güzel olur :KK52: görüşürüz

yarın işi garantiye almak için kan testi yaptırabilirim yarın ola hayır ola iyi geceler canım görüşürüz kendine iyi bak...

kızlarr günaydın bugün nasılsınız ? ya ben bişi sorucam size simdi benim eşim sadece haftasonları geliyo işinden dolayı gecen cumartesi yumurtlama tarihiydi cum. pazarı değerlendirdik ama ben ne yazıkki gün asırı deneyemiyorum eşim olmadığı için sizce böylede hamile kalma ihtimalim var mı:KK43:

kızlarr günaydın bugün nasılsınız ? ya ben bişi sorucam size simdi benim eşim sadece haftasonları geliyo işinden dolayı gecen cumartesi yumurtlama tarihiydi cum. pazarı değerlendirdik ama ben ne yazıkki gün asırı deneyemiyorum eşim olmadığı için sizce böylede hamile kalma ihtimalim var mı:KK43:

canım günaydın nasılsın dün işlerimden dolayı giremedim, tam yumurtlama dönemine denk geldiği için neden olmasın pozitif düşünelim olsun Allahın izniyle :)

günaydın canım valla tamamen şans işi ilk geceden hamile kalanları düşün tatlım o yüzden stres etme güzel haberler alırız inş. :KK16:

günaydın arkadaşım,
"Yumurtanın ömrü 24 saat; spermin kadın vücudunda canlı kalabildiği süre ise en fazla 3-4 gündür. Yumurtanın döllenebilmesi için, ovülasyon döneminde, fallop tüplerinde mutlaka sperm bulunmalıdır. Ovülasyona yaklaşan günler ve Ovülasyonun hemen ertesi de, gebe kalma ihtimalinin yüksek olduğu zamanlardır." şeklinde bir alıntı yapayım senin için...
Bence Allah nasip edecekse, yukarıdaki verilere göre de illa ovulasyon gününü değerlendirmek gerekli olmayabilir.
Umarım nasipte vardır, seninle aynı gün bat bekliyoruz buarada :)

Son düzenleme:
kızlar hepinize günaydın bu ay 3. denemem ve tam 10 gün var bata :KK66: ama bu ay çok umutluyum verimli geçen bi dönem oldu yumurtlama dönemi Allahın izniyle bakalım hayırlısıyla bebişim gelecek bana :)

X