- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
Eki Görüntüle 746699 Eki Görüntüle 746701 oğlumun 5+1 günlük haliii
ayyy ne güzel yaa minicik bişey simdi 8 yasında allahın mucizesi işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 746699 Eki Görüntüle 746701 oğlumun 5+1 günlük haliii
daha bir sürü var hatta pipisine kadar sakladım hepsini. allahın mucizesi işte canım benim inan görüyorsun ya ultrasonda ve kalp atışlarını duyuyorsun ya inanamıyorsn hissedemedğin varlığın içinde kalbi atıyor çok farklı bir duygu allahım sana da nasip etin. ay duygulandım şimdi. geçen ay inanırmısın kimyasal gebelikteyken kanamam gelmişti acile gittim nasıl ağlıyorum acilde ki doktor diyor ki bazıları 9 aylık bebeğini kaybediyor ne ağlıyorsun bu kadar diye. işte insanlar bu kadar duygusuz da olabiliyor moral verecği yerde. dedim ki hangi ayda olursa olsun can candır benim için evladımdı o benim dedim ((
ins canım bende hayırlı zamanda yasarım bu duyguları.....iyi demişsin demek ki o kişinin duyguları gitmiş ama cevap süper olmus
senin gelecek adet ne zaman canım? gene bu aymı?
canım ben 31 günde bir oluyorum oyuzdem 30 temmuz....malesef 5 gün daha attı bat
29 gün kalmış canım az kalmış bence bu ayı çok iyi değerlendir keyfini çıkar her günün akışına bırak.
aynen canım adetim bitince nasıpse akısına bırakıcam ve rahat olucam....aynı zamanda orucumu tutucam ins hayırlısı bakalım sen hamiş olursan neler yaptıgını beslenme seklını paylasırsın artık bizle
inşallah canım ayyy ne güzel yazmışsın vallahi çok hoşuma gitti herşeyi paylaşırım ozaman istedğiniz herşeyi sorabilirsiniz cevaplarım bir hamiş olayımda? yarın bir test daha yapsammı ki?
içinden yapmak geliyosa yap bence
içimden gelmesine kalsa her gün yaparım da dur belki yaparım yarın haber veririm size bir negatif daha görürsem bayılırım artık :)))))
kan testlerini sağlık ocakları yapıyor mu?
yapıyor sanırım canım....bu arada ben kacıyorum yarın devam ederiz bide müjde alırsam senden ne güzel olur görüşürüz
kızlarr günaydın bugün nasılsınız ? ya ben bişi sorucam size simdi benim eşim sadece haftasonları geliyo işinden dolayı gecen cumartesi yumurtlama tarihiydi cum. pazarı değerlendirdik ama ben ne yazıkki gün asırı deneyemiyorum eşim olmadığı için sizce böylede hamile kalma ihtimalim var mı
kızlarr günaydın bugün nasılsınız ? ya ben bişi sorucam size simdi benim eşim sadece haftasonları geliyo işinden dolayı gecen cumartesi yumurtlama tarihiydi cum. pazarı değerlendirdik ama ben ne yazıkki gün asırı deneyemiyorum eşim olmadığı için sizce böylede hamile kalma ihtimalim var mı
canım günaydın nasılsın dün işlerimden dolayı giremedim, tam yumurtlama dönemine denk geldiği için neden olmasın pozitif düşünelim olsun Allahın izniyle :)