canım gözün aydın artık için rahatlamıştır çok sevindim senin adına.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
İkimiz de iyiyiz. Sadece henüz hormonlar sneden olcak düzeyde mi, bilmiyorum ama herşeye duygusal tepkiler vermeye başladım. Biz de keseyi gördük ama kalp atışları için çok erken. Duşuk tehtidi yaşadığım için doktor önümüzdeki hafta cumartesiye kontrole çağırdı. O zaman herşey yolunda giderse 7. Haftanın içinde olacağız. Herhalde duyabiliriz.amin cnm inşallahhhh :)
15 gün sonra doktora gideceğim kalp atışları için. o zaman 7. haftam da bitmiş 8. haftaya giriyor olacağım. inşallah pıt pıt atan kalbi duyarım da rahat bir tatil yaparımsen nasılsın cnm bugün? bebişin ne yapıyo :)
beykannesli canım sen morelini hiç bozma bence bebegin seninle olacak su güzel aylarda, kimin ne dediğini pek takmamak gerek cünkü herkesin belirtileri ,cesareti kişiden kişiye degisir ve hiçbir zaman su hayatta büyük konusmamak gerek ki allah veren bebegi almayıda bilir ...........burda herkes olabildigince birbirine cesaret vermeli hersey insanlar için......
İkimiz de iyiyiz. Sadece henüz hormonlar sneden olcak düzeyde mi, bilmiyorum ama herşeye duygusal tepkiler vermeye başladım. Biz de keseyi gördük ama kalp atışları için çok erken. Duşuk tehtidi yaşadığım için doktor önümüzdeki hafta cumartesiye kontrole çağırdı. O zaman herşey yolunda giderse 7. Haftanın içinde olacağız. Herhalde duyabiliriz.
Sevgili beykannesli daha önce de belirtmeye çalıştım: gerçekten kimseyle dalga geçmedim. Ne sen ne de başka biriyle. Bugün bir ara seninle mesajlaştık. Az önce onları okuyordum. Sana o mesajları yazan birinin ardından dalga geçiyor olması mümkün değil. Ben şu forumda sadece bir kişiyle dalga geçtim. O da yine ben. Günlük başlıklı yazı bunun bir kanıtıdır. Ne benim benden küçük veya büyüklerle, ne de başkalarının benimle dalga geçme hakları yoktur. Burada herkes kendinden menkuldur. Daha ne yazabilirim, gerçekten bilmiyorum.
Detaylı bir açıklama yapmak istiyorum. 24 mayıs son adet günümdü. Haziranın 7'si yumurtlama günümdü. Benim tam iki adet arası 28 gündür. Sonraki adet tarihim ise 21 hazirandı. İnanmazsan bu forumun başlarında andeanla yaptığım yazışmalara bak. Perioduma 1 hafta vardı sabredemiyordum. Haziranın onbeşinde erken gebelik testi yaptım. Üzerinde bata 5-15 gün önce tespit edebilir yazıyor. Kocabir yalan. Testi yaptım, andeana da tamam sabredeceğim demiştim, yalan oldu. Koca bir negatif. Kimseciklere söylemedim. Yine rahat durmadım. Ayın 19'undu bu sefer en ucuz marka idrar testi aldım ve yaptım. Silik bir çizgi çıktı. Merak edip hastanede kan testi yaptırdım. Beta hcg 278 çıktı. O yüzden adet tarihinin gwçmesini bekleyeceğiz hep beraber. Bak bir de bizleri düşün, kolay mı bizim için. Herkesin sonucunu dörtgözle bekliyorum bursa. Meltemba cesaretini toplayıp test yaptırmadı, selish çalışmalara devam ediyor, ayela 2 aylık eğitime gitt. Öte yanda beykannesli adında biri kocayla etkinlik yaşayıp adet tarihine bir hafta kala test yapıp " ben hamile değilim, ehüüüüüü" diye ortalarda geziyor. Peki ben ne yapayım. Ömrrümü yediniz valllaaaa....
merhaba, bızde bu ay bıraktık korunmayı daha da baya var adetıme ama 1 damla leke geldı merak edıyorum
Yumurtlama döneminde çok az pembe kan şeklinde leke geliyor yumurta çatlamasından kaynaklı deniyor. Adet dönemin geçmesi durumunda ise gebelik varsa yerleşmesi kanaması şeklinde oluyormuş.
hanımlar nasılsınız? ben geldim memleketime çook ama çook yorgunum.. sabah doktora gittim. doktor normal ultrasonla önce bir kontrol etti. sonra bhcg istedi. bhcg bu sefer 3660 çıktı :)))))) 3 gün önce 903 tüü ya çook arttığına sevindim :) neyse o moralle vajinal ultrasyona soktu beni ve ve ve kese göründü :) kese olması gerekenden küçük biraz ama normal bunlar dedi. dediğine diyeceğine pişman oldu :))) o öyle der de ben de demez miyim olması gerekn kaç mm de benimkisi öyle çıktı dedim. olumsuz olan bişey yok dedi. ben de kese küçük olması normal daha adetim gecikeli 1 hafta bile olmadı dedim :)))
Evet canim hem şu doğum kontrol hapının etkisi geçer hem vitaminlerimi folik asidimi düzenli olarak kullanırım toparlarim kendimi gelince çalışmalara devam ve bu zaman sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirmemi sağlar belki
merhaba canım benim daha 6 günüm var adete. aslında biraz sinirler bozuk fazla abartıyorum bazen ama moralim yerlerde bilemiyorum. ben ki herkesi teselli ederken kendimi teselli edemiyorum aslında büyütülcek durumda yokken.
bizim tüm tarihlerimiz aynı son adet tarihimiz döngü süremiz falan bende 19 unda silik çizgi gördüm testte 29.3 çıktı doktor yeni döllenme dedi 5 gün sonra 24 hazirandaa 416 çıktı progesteron 25 çıktı doktor bi tehliken yok kanaman olmaz olursa gel dedi keseyi gördün mü senpeki asıl soruya geleyim tarihlerimiz aynıysa bizim hamilelik takvimimiz neden aynı değill
Elifcim doğru olan takvim seninki. Ben dahaönce bir operasyon geçirdiğimden maalesef sezeryan olacağım. Doktor tekrar teyit etti. Rahim bormal doğum sancısını kaldırmaz, yırtılabilir diye düşünüyor. O yüzden 40 hafta dolmadan alacaklarmış. Seninle aynı olması çok güzel bir tesadüf. Forumun ilk başlarında buraya yazanlar bizler en erken kaçında test yapılmalı diye tartışıyorduk. Birbirimize bekleyelim diye telkinlerde bulunuyorduk. Biz bekleme tavsiyelerinde bulunduğumuz hafta iki gün arayla andeanla hamile kalmışız. O çok güzel bir sürpriz oldu. Biz de forumun uğurlu geldiğine ve forumda devam etmeye karar verdik. Gerçekten inanıyorum dileyen tün arkadaşların burada gebelik haberlerini alacağız.
canlarım nasılsınız? ben de kesenin büyümesi için neler yapılması gerekiyo onu araştırıyorum. sanırım bol bol su ve süt içmem gerekiyomuş. bundan sonra tek işim su ve süt içmek olacak artık :) kızlar bana çok dua edin 14 gün sonra doktora gittiğimde herşey normal olsun. daha kimseye söylemedik hala hamile olduğumu kayınvalidemler bilmiyo, arkadaşlarım hep hamilelik haberlerini veriyo. hatta gebelik testinde pozitif gören bütün sülalesine duyurmuş :) ama nedense ben kese olduğu halde duyuramıyorum kimseye
benim de içim içimi yiyo ben de hamişim demek için, en azından akrabalarıma, ama nedense içimden bi ses engel oluyor. doktor da kesen biraz küçük deyince beklemedeyim hala. değerim 3 günde 2760 sayı artmış. katlamalarım sağlıklı. ama kaç gündür az uyuyordum hatta çok ama çok az belki onun da etkisi vardır bebeğin gelişiminde.. artık düzenli uyuyup bol su ve süt içeceğim.. bi de bol bol dua edeceğim rabbim şu Ramazan-ı şerif in hürmetine yüzümüzü güldürsün diye. hepinizi seviyorum.. iyiyiz canım sen de iyisindir inşallah. andeancım canım fazla stres yapma bebeğini düşün hiç birşeyi düşünme akışına bırak kurma kafanda bebeğin çok sağlıklı herşey normal.
meltembara canım sen nerelerdesin sesin çıkmıyor test yaptınmı? ya da doktora gittinmi? haberlerini merak ediyorum.