- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
meltemcim test yaptınmı canım hala adet olmadıysan bu cok iyi
canım bişey merak ediyorum,,,acaba gözbebeklerine bakar mısın büyükler mi ????
canım göz bebeklerim bazen büyüyo bazen küçülüyo sanırım ışığa bağlı ama kirpiklerim karman çorman :) karmakarışık :)
canım göz bebeklerim bazen büyüyo bazen küçülüyo sanırım ışığa bağlı ama kirpiklerim karman çorman :) karmakarışık :)
kızlar adetime 1hafta var sanki adet olackmısım agrı ve agırlık var kasıklarımda hamile olan bayanlar 1hafta kala belırtılerını dınleyenler lutfen paylasabılırmı? Oglumda hıc kendımı dinlemedım.bır sınır bır stres bır aglma ne olur destegnıze ıhtıyacım var.
canım ne kadar sabırlısın ben coktan kan testı yaptırmıstım ya da doktordaydım.
kelın ilacı olsa demişlerkeske hamile olup sana cevap verebilsem canım ama malesef
canım benım belkıde benden once hamıssındır.bu arada adetıne bır hafta kala neler yasadın
canım evet gaz da cabası. İnanırmısın sınır kupuyum.ınsallah mart annelerı oluruz canım bebısımın balık burcu olmasını o kadar ıstiyorumki.
canım gec yazıyorum telefondan gırdgım ıcın kusura bakma. Balık burcu bebeklerı cok uslu ve sakın olurlarmıs
selishm...... sen neler yapıyosun adetin ne durumda ?
kızlar iyi geceler.. akşam evde değildim o yüzden yazamadım.. yarın sabah 6da evden çıkıyoruz o yüzden bir an önce yatmam lazım.. hazırlanmak bu vakti buldu.. yarın akşama sizleri bilgilendiririm cnm doktor muayenem hakkında. dua edin kızlar da olumsuz bir gelişme olmasın.. sizleri seviyorum, hoşçakalın..