En erken kacinci gunde test yapilmali

:) ben adetimden 4 gün önce yaptım çıkmadı çok üzüldüm sonra adet günüm geldi hasta olmadım tekrar yaptım yine çıkmadı. adetimden 4 gün geçti yine çıkmadı çok üzüldüm çünkü hamilelk belirtilerim wardı sonra psikolojik olduğu düşündüm baktım 8 gün geçti artık doktora gittim ve hamileymişimm :) şoka girdim mutluluktan uçtum:d ama hep hissettim şimdi 8 haftalık hamileyimm:d BİR ÜYEDEN ALINTI YAPTIM MELTEM İÇİN :)

amin canım allah ne verirse hayırlısını versin canım.........

tesekkür ederim canım bu alıntı ilac gibi geldi........ins şu cuma gecesi yüzüsuyu hürmetine rabbimde bana bu müjdeli haberi herkese duyurmayı nasip etsin canım veeeee isteyen herkese inş.... dua edelim birbirimize ........

merhaba ben siteye yeni üye oldum birkaç gündür gebelik belirtileri yaşıyorum. inşallah bebiş isteyen herkese Rabbim tez zamanda nasip eder.

merhaba ben siteye yeni üye oldum birkaç gündür gebelik belirtileri yaşıyorum. inşallah bebiş isteyen herkese Rabbim tez zamanda nasip eder.

Mrb canım günün geçtimi neler belirtilerin mesela, benimde gecikmenin 2. günü bugun Aminnn inşallah

Hanımlar günaydın :) bugün elimde kalan son gebelik testimi de yapayım dedim acaba son değerim katlandı mı bakayım anlamında, test kısmı ile kontrol kısmı ilk kez aynı koyulukta çıktı. demek ki değerim katlamış diye düşündüm inş da öyledir. hanımlar yarın sabah 6da yola çıkıyoruz Allahın izniyle, bugün de bavullar, gidecekler kalacaklar, ev temizliği derken çook işim var, hani diyorum işi olmayan yardıma gelse

canımm günaydın ne güzell tatil oh hamilesin bide hersey yolunda gidiyo tatlımm iyi yolculuklar...

canımm günaydın ne güzell tatil oh hamilesin bide hersey yolunda gidiyo tatlımm iyi yolculuklar...

canımm teşekkür ederim, iyi bir tatile ihtiyacım var artık bütün sene mini mini 1lere okuma yazma öğret, okuma bayramı, 23 nisan çalışmaları çıkart vs derken bittim artık :)

Son iki gundur ortalarda yoktum. Bir kanama basladı, hastaneye yattım. Az sürdü ve gecti. Bugün taburcu olacağım. Kese iyi görünüyor. Doktorum çok iyi bir yere tutunduğunu ve kanama alanının da artık görünmediği söyledi. Arkadaşlar gerçekten ağlamaktan yorulmuştum. On gün rapor verdi. Yatıp duracağım. Haftasonu da dahil on gün çalışmayacağım. Sizlerle bol bol yazısabilirim. Hastaneye ilk yattığımda size yazmak istedim. O kadar aglıyordum ki ipad in ekranındai tuslarıgöremedim. Ellerim de titriyordu. Simdi taburcu olmak üzereyim. Diğer odalardan yeni doğan su kaplumbağalarının vızıltısı geliyor. Umarım bizler de o günleri görebiliriz.

canlar günaydın iyi yolculuklar ve kolay gelsin canım bol bol gez eğlen bizim yerimize de bizi kendinden mahrum bırakma

ayy canım benim çok geçmiş olsun geçmiş şükür, inşallah on güne kadar da iyice toparlarsın kendini maşallah bebişin çok kuvvetli ve inatçıymış

canım cook geçmiş olsun ama bebişin seninle bak ağlama oda üzülmesin:))

Şu anda hastaneden çıkıyorum. Eve gidince görüşürüz. Lay lay lay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…