En erken kacinci gunde test yapilmali

andean sende sanırım kızını ocakta 2013 de kaybetmiştin değilmi bende oğluşumu ocak 2013 de kaybetmiştim.sen şimdi 5. haftadasın bende 5. haftalık hamileyim.
hayırlı olsun çok ama çok sevindim

yok cnm sen beni bi başkasıyla karıştırdın sanırım :) ben mayıstan beri çocuk istiyorum. mayıs ayında geçen ay kimyasal gebelik oldu. bu ay nasip oldu şimdilik iyi Allah devamını getirsin.. oğluşunu kaybetmene çook üzüldüm cnm neyseki rabbim çok bekletmeden yeniden bebek vermiş sana.. umarım kucağına aldığın günleri de görürsün cnm

sabret demek çok kolay ama vakit gecmıyor benim kadar ıyı bılıyorsun canım sıkılıyor üff püüff

sabret demek çok kolay ama vakit gecmıyor benim kadar ıyı bılıyorsun canım sıkılıyor üff püüff

haklısın sorma vakit geçmiyo ben kan testi sonucumu öğrendim hala geçmek bilmiyo vakit.. herhalde çocuk doğunca geçecek zaman hele de uyumak istediğinde :)

seni o kadar iyi anlıyorum ki haklısın cok zor.....suan arada kalıyo duygularımız sevinsek mi üzülsek mi belli deil,günler gecmiyor, benimde adetimin 4. günü ve altı gün daha beklemem gerek...... allah müjdeli haberi almamızı nasip etsin.... yüregini ferah tuuuutttt canım

adetini 4 gun mu gectı canım.ben daha adetımı beklıycem bır de 3 4 gun gecmesını yok yok ugras bulmam sart.sen nıye test yapmıyorsun canım 4 gun gecmıs artık cıkar bence oglum da 2gun geçınce pozıtıf cıktı 1 hafta sonra doktora gittım.

evet canım karıştırdım sanırım .çok teşekkür ederim.hepimiz görürüz inş.Allahım hepimize nasip etsin bu duyguları.tüm isteyenlere versin.
konuya cvp vereyim.benim ilk bebişim adetime 4 gün kala silik çizgi çıktı.2. bebişimde adetime 6 gün vardı silik çizgi çıktı.
belirtilerim:
vajinada Kaşınma mantar oluşumu
Kasık ağrısı
Bel ağrısı
Ağızda pas tadı
Aşırı duygusallık
KARINDA SEYRİME
vajinadaYumuşaklık
Kulağımdaki yaranın geçmesi(uzun süredir geçmiyordu)şöyle birşey duymuştum bebek anne karnındayken annenin bir organı hasara uğrarsa bebek oraya kök hücre göndererek tamir edermiş.Rabbim ne kadar büyük ne mucizeleri var şükürler olsun.

test yaptım negatif cıktı canım sanırım hamile deilim daha dogrusu ümit etmemeye calısıyorum aklımda kan testi var yaptırsam mı karar veremedim canım herseyin hayırlısı bakalım....

canım gec dollenme olabılır ben bu forumda neler okudum hep negatıf gordugu halde kanda hamıle oldugunu ogrenenler adet olana kadar hep umut vasdır.umudunu kaybetme sakın.

canım gec dollenme olabılır ben bu forumda neler okudum hep negatıf gordugu halde kanda hamıle oldugunu ogrenenler adet olana kadar hep umut vasdır.umudunu kaybetme sakın.

demi hala umut var tesekkür ederim canım ıcıme su serptin.....bebegimi beklicemmmm ya......kalan 6 gün cabuk gecer.....allah herkese nasip etsin bebişlerini ins

Hanımlar çoook sıcakk ya resmen hararet basıyo esmiyo da rüzgar. Gün boyu sıcaktan patlıyorum.. akşam 22.30dan sonra serinliyo hava

demi hala umut var tesekkür ederim canım ıcıme su serptin.....bebegimi beklicemmmm ya......kalan 6 gün cabuk gecer.....allah herkese nasip etsin bebişlerini ins

bekiycez canım benim stres yapmayalım sıkılsakta üzülsekte patlasakta çatlasakta bekliycez ne yapacan mecbuuurrr

evetttt beklicez ve muradımıza ericez canım profilindeki yakısıklı oglun mu ?

evet canım 8 yaşında o yakışıklı benim hala küçük bebeğim her gün ağlıyor kardeşim nerde kaldı diye cevap veremiyorum ki geçen ay ki kimyasaldan sonra travma yaşadı benimle beraber canım yaa...

ayyy cok tatlı masaallah,allah acısını göstermesin canım.....ins kardeşide kısa zamanda gelicektir hayırlısıyla...... hatırlatmak gibi olmazsa nasıl oluyo bu kimyasal gebelik biraz bahseder misin canım......ismi ne peki oğlunun canım

oğlumun adı Beykan.. biz nisandan beri deniyoruz ilk seferde tutmadı ikincide canım ben adetime 3 gün kala test yaptım pozitif çıktı çok silikti sonra doktorumdan randevu aldım alttan muayene oldum daha çok küçük göremiorum 2 hafta sonra tekrar gel dedi. folic plus falan verdi. ben bu arada testler falan da yaptırdım tam kalp atışı için kontrole gitmeden 3 gün önce kanamam oldu tuvalette ve tabi yaşadığım hüsranı anlatamam hıçkıra hıçkıra ağladım oğlumda benle beraber. acile gittim ultrasonla bakıldı sen hamile değilsin dediler devlet hastanesine gitmiştim kavga da ettim saçmalamayın dedim kendi doktorumun olduğu hasteney gittim o da ultrasonda bir şey göremedi gebelik testinde değerim 75 çıktı doktor değerin çok düşük olduğunu söyledi ve ümitlenmeyin dedi kanama devam etmezse bir test daha yapın dedi ama o akşam baya kanamam oldu bir hafta sürdü nasıl olduğunu sorduğumda kimyasal gebelik dedi döllenme olmuş ama bebek tutunamamış dedi ve kanda görünür ultrasonda görünmez o yüzden kimyasal gebelik diyoruz dedi.geçen ay böyle bir travma geçirdik allahım bir daha kimseye yaşatmasın bana da yaşatmasın. biraz beklettim seni ama canım kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…