andean sende sanırım kızını ocakta 2013 de kaybetmiştin değilmi bende oğluşumu ocak 2013 de kaybetmiştim.sen şimdi 5. haftadasın bende 5. haftalık hamileyim.
hayırlı olsun çok ama çok sevindim
sabret demek çok kolay ama vakit gecmıyor benim kadar ıyı bılıyorsun canım sıkılıyor üff püüff
sabret demek çok kolay ama vakit gecmıyor benim kadar ıyı bılıyorsun canım sıkılıyor üff püüff
yok cnm sen beni bi başkasıyla karıştırdın sanırım :) ben mayıstan beri çocuk istiyorum. mayıs ayında geçen ay kimyasal gebelik oldu. bu ay nasip oldu şimdilik iyi Allah devamını getirsin.. oğluşunu kaybetmene çook üzüldüm cnm neyseki rabbim çok bekletmeden yeniden bebek vermiş sana.. umarım kucağına aldığın günleri de görürsün cnm
adetini 4 gun mu gectı canım.ben daha adetımı beklıycem bır de 3 4 gun gecmesını yok yok ugras bulmam sart.sen nıye test yapmıyorsun canım 4 gun gecmıs artık cıkar bence oglum da 2gun geçınce pozıtıf cıktı 1 hafta sonra doktora gittım.
canım gec dollenme olabılır ben bu forumda neler okudum hep negatıf gordugu halde kanda hamıle oldugunu ogrenenler adet olana kadar hep umut vasdır.umudunu kaybetme sakın.
demi hala umut var tesekkür ederim canım ıcıme su serptin.....bebegimi beklicemmmm ya......kalan 6 gün cabuk gecer.....allah herkese nasip etsin bebişlerini ins
bekiycez canım benim stres yapmayalım sıkılsakta üzülsekte patlasakta çatlasaktabekliycez ne yapacan mecbuuurrr
evetttt beklicez ve muradımıza ericez canımprofilindeki yakısıklı oglun mu ?
evet canım 8 yaşında o yakışıklı benim hala küçük bebeğim her gün ağlıyor kardeşim nerde kaldı diye cevap veremiyorum ki geçen ay ki kimyasaldan sonra travma yaşadı benimle beraber canım yaa...
bu arada 7 yaşında da beyfendi kızıyor dendiğinde 8 yaşındaymış mışş
ooofff hemde nasıl yaaa yanıyorum oturduğum yerdeeHanımlar çoook sıcakk ya resmen hararet basıyo esmiyo da rüzgar. Gün boyu sıcaktan patlıyorum.. akşam 22.30dan sonra serinliyo hava