- 13 Nisan 2010
- 112
- 23
negatıf cıkarsa da gec dollenmedir dıye kandırıcam kendımi neyapıyım artık ama varsa da cıkar heralde sılıkte olsa
haber ver canım yapınca:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
negatıf cıkarsa da gec dollenmedir dıye kandırıcam kendımi neyapıyım artık ama varsa da cıkar heralde sılıkte olsa
günaydın kızlaaar nasılsınız? ben de geldim buralardayım :) ohh verimli bir gece daha geçti asıl cuma günü çok önemli en yüksek olduğu zaman onu da iyi değerlendirirsem en mutlusu benim işte o zaman
canım benim herşey çok güzel olacak bundan sonra artık rahatsın göbüşünde büyüyen bir bebiş var artık bundan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir :)) inşallah canım inşallah öyle olur dualarını eksik etme bizden tatilini mutlu mesut yap ve en kısa zamanda aramıza dön güzel haberlerimizi seninle de paylaşmak isteriz
bu arada andean cım bi sorum olacak sana :) hiç hissettin mi hamile olduğunu öğrenmeden önce :) burada belki temkinli yazıyorsundur içinden geçenleri merak ettim :)
günaydın canım ben de cumartesi pazarı değerlendircem inş. gelsin sağlıklı bebişlerr:)))))
günaydın kızlar kaldı 8 gün kasıklarımda ara ara agrı var ve karnımda sıskinlık adetime 8 gun var ıdrar da cıkarmı kı? Ben dayanamıycam yıne
kızlarrrrr çook mutluyumm kan testimin sonucu 903 çıktı :)))
daha buraya yazmadan doktorumu aradım gebesin dedi :)))
canım geçen ay ki kimyasaldan sonra hamile olduğuma inanasım gelmiyordu daha doğrusu kendimi inandırmak istememiştim.. zaten rüyalarımda da hep adet oluyordum. hatta idrar testinde hemen çıkınca 2. çizgi bu sefer diyordum işte geçen ay bundan daha açıkkken değerim 35ti bu sefer 150 olmuştur herhalde diye düşünüyordum. kan testinde 400 çıksa havalara uçacaktım resmen :) neyseki 903 ile rabbim yüzümü güldürdü.. :) belirtilerimin hepsi gebelik yönündeydi cnm çünkü daha önce hiç yaşamamıştım. en çok da adetime 5 gün varken wcde gelen 1-2 damla kandan sonra umutlandım. yerleşme kanaması olduğuna inanmak istedim. nitekim de öyle herhalde :)
oh dolu dolu geçirin gününüzü :) bebişiniz hemen geliversin size :) ben yumurtlama günü ile ondan 2 gün sonra ki ilişkimi biraz ciddiye aldım kızlar ama ondan sonraki ilişkiler de resmen sıkıldım artık :)
Kızlar Merhabaaa
Ben bekarım Allah sizlere hayırlı bebişler bana da hayırlı bi koca verir inşallah:)
kızlarrrrr günaydın :) ömrümüzden bir gün daha geçti gitti.. tatile de bir gün daha yaklaştım :) artıkkk gitmek istiyorummm çook sıkıldımm :)
canım kaçırmışım galiba, sen çalışıyor muydun? memleket neresi
birde andean, canım senden mi okumuştum hatırlayamıyorum :26:
"ovulasyon testinde en koyu çizgiyi gördükten bir gün sonra ovulasyon oluyor" diyen senmiydin:26:
yani sensen tekrar bir anlatsana, sen nasıl değerlendirmiştin bu koyu çizgileri :26:
canımm ben öğretmenim mini mini 1leri okuttum bu sene Antalya'da görev yapıyorum. Memleketim denizli :)
bu arada evet cnm benden okumuştun ilk kez ovulasyon testi yapmıştım bu ay. muhtemel yumurtlama tarihimden 3 gün önce teste başladım. mesela pazar günüydü yumurtlama tarihim cnm. ben ilk testimi perşembe günü yaptım. silik çıktı. cuma günü yaptım gene silik çıktı. ama yumurtlama akıntım geliyordu bir yandan. derken cumartesi yine yaptım testi. bu sefer koyu çıktı 2. çizgi hem de baya bi koyuydu. ama o gün birlikte olmadık çünkü yumurta daha çatlamamıştı. çatladığında silik olacağı için. ertesi günü sabah kalktım testi bi daha yaptım. bu sefer 2. çizgi silikleşmişti. hemen birlikte olduk saat kaybetmeden :) derken işte bugünleri gördük hayırlısı ile :)
sağol canım açıklaman için.
bu arada dikkatli davranışından belli, ovulasyon olsun, kimyasal gebelikten sonra bu ayki kan testini bekleme süren vb olsun;
dikkatli, temkinli ve sabırlısın. ben olsam silik çizgiyi görür görmez kan testini yaptırırdım herhalde, kimyasal yaşasam bile belkide. ama sen sabırlıydın... hele hele miniklerimizin sabırlı ve bilinçli eğitimcilere ihtiyacı var.
maşaallah, Allah sabır güç ve başarı versin sana her daim.
ayyy cnmmmm çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahımm sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn
eheheh haklısın canım bi süre sonra off yeter artık gına geldi pozisyonuna geliosun ama kocaların hiç şikayeti yok ayy canım benim yaa konuşmalarından nasıl sevinçli olduğun anlatırken yüzünün güldüğü belli oluyo bilio musun Allahım hep mutlu etsin seni hatta hepimizi
slm kızlar ben hala adet olmadım şeytan aklıma giriyo kan testi yaptırasım var napıcam bilmiyorum yani
ben de diyorum bu şeytan nerelerde acaba diye, meğerse meltemba nın aklına girmeye çalışıyomuş :)
canım yarın cuma yaptır bakalım kaç çıkacak merak ettim
selam kızlar gebelık testını yaptım allah bile ıstemedi garip garip çizgiler çıktı test hata verdi bır daha da yapmadım sabret dedı rabbim vardır bır bıldıgi. 8 gun daha beklıycem ama kendımı cok halsız yorgun hıssedıyorum kasıklarımda agrı var.
hiç bu sebepten test yaptırmadım nasıl olacak .... hamile olmadıgımı öğrenirsem canım ya.... ayyy cok karmasık duygulardayım yani
andean sende sanırım kızını ocakta 2013 de kaybetmiştin değilmi bende oğluşumu ocak 2013 de kaybetmiştim.sen şimdi 5. haftadasın bende 5. haftalık hamileyim.amin canım, hepimiz bir ömür hep mutlu olalım üzüntü acı keder nedir hiç bilmeyelim