düzelir cnm ya o da mı sorun
Sende ne var ne yok nasılsın bugün
sabah yine mide bulantısı başlamıştı cnm leblebi yedim hafifledi. ama dün akşamüstüden beri baş ağrım vardı oda geçiyo yavaş yavaş. yarın bat artık hayırlısı :)
ayy andean, canım belirtilerin ve idrar testindeki 2. çizgi hamile olduğunu gösteriyor, hadi hayırlısı.
beklemekte çok zor,
en kısa zamanda netleşir durumun inş.
ayela inş. sende güzel haber alırsın bu ay ve diğer arkadaşlar, hepiniz inş.
arkadaşlar bahsetmiştim daha önce, progesteron değerim
düşük çıkmıştı, bu da kalitesiz yumurtlamaya işaretmiş ve sanırım bu yüzden
rahimde kanama alanı oluşmuş,
çok araştırdım nette ama bulamadım,
çevrenizde böyle bir şey yaşayan var mı? rahimde kanama alanı ne kadar tehlikeli olabilir ki?
Çok az kalmış hadi hayırlısı
inşallah cnm yarın hem berat kandili :) inşallahhh hayırlı şeyler gerçekleşir :)
Kizlar artık gecikmenin 6. Gunune girmiş bulunmaktayim :) yarın denize gitmeyi düşünüyoruz girsem sorun olur mu acaba aklıma geldi de
Ben de seninle bir heyecanlanıyorum valla canim yaa sonucu hemen yaz girip bakarım arada
kızlar dün geceki yaşadığım sancı dış gebelik belirtisi olabilir mi acaba yabende olmayan şeyler bunlar çünkü. dünden beri de kasıklarımda ağrı oluyor. biraz önce de göbek deliğimin hemen altında iğne batma hissi duydum. korkuyorum açıkçası
Hanımlar bugün değişiklik yapayım dedim bugünkü testlerimi size göstermek istiyorum.. Fotoğraflar çok net olmayabilir :)
Eki Görüntüle 741280
Eki Görüntüle 741279
Eki Görüntüle 741281
sen neden stres yapıyorsun bu kadarhamilesin yani beta hcg olmadığı sürece asla o test 2 çizgi çıkmaz değerin de güzel çıkacak hem bak görürsün yarın kan testi ver bence güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun içini ferah tut yavrun seninle yarın kan testi ver bence bu mübarek kandil gecesinde rabbim dualarımızı kabul etsin herkesin berat kandili mübarek olsun
Allahimmm bildiğin hamissssmaşallah sana canım yaa en kısa zamanda kan testi yaptiriyosun artık ya neyi bekliyosunnnn
canım bence de bak adet günün hala pozitifi test yapaıp öğrnen çoğu kişi zaten silik çizgi ile öğrenmiş. testler o kadar hassas değil. bence de artık kan testini yaptır böyle daha çok stres oluyorsun bebeğini de üzüceksin. hem testlein çok net bence. kasık ağrısı dün beni de korkuttu acile gidicektik az daha son anda geçti. karnımda benmde batma var resmen dün yaşadıklarımı tarif ediyorsun. bende ekstra korkunç bir akıntı vardı 3 4 defa günlük ped değiştirdim. adet olsam da doktora gidicem çünkü kötü birşeyler var gibi bacaklarım da o kadar çok ağrıdı ki anlatamam size.