hayırlısı olsun canım benm. inşallah rabbm gönlüne göre verr
kan testi yaptırdım kızlar. eğer negatif çıkarsa çivanperçemine başlayacağım. ama insanın beyni gerçekten olayları etkiliyor. 2yıldır sürekli demir eksikliği anemisi için kan aldırırdım ve hiç pamuk bastırmama bile gerke kalmazdı iğneden sonra çünkü kan gelmezdi. ancak hamile kaldığım ay beta hcg için kan tetsi yaptırdığımda kan durmamıştı. giderken dedim yine kan durmazsa hamileyimdir. ve kan durmadı gene :)) beynimle olaya müdehale edebiliyorum yupiii. 15 dakika sonra benim acaba hamilemiyim stresim sona erecek. adete 2-3 gün kala belli olur dedi doktor. gerçi kürtaj sonrası gayet düzensizim geçen ayki düzene göre adetim 2 gün geçti bile. hayırlısı artık. Allahım en hayırlı zamanda versin hepimize inşallah.
idrar testleri defol git diyor bana.karasız kalıyor sanırım . neyse birazdan an sonucunu almaya gideceğiz. kan testi poliklinikte bedava bende fırsatı kaçırmayayım
kan testi sonucum 0.8. bunun 2 anlamı var. ya adetim düzene girmiş ve 28. günüm olan cuma günü benim kırmızılar gelecek ya da kürtaj sonrası rahimde bir problem oluştu. 2. sini düşünmek istemiyorum. test yaptırma nedenim hamile değilsem civan perçemine başlayacağım hatta şimdi yaptım içmem için beni bekliyor. adetten 2-3 gün önce başla demişti aktardaki kadın o nedenle. artık oluruna bıraktım. aslında şuan için istediğim adetin düzene girmesi. çünkü hormonlarım dengesiz bişekilde hamile kalmak istemiyorum.
Bat'a son üc gun vardi. Kan testi yaptirdim. Simdilik hamileyim. Deger 278 cıktı. İki gun sonra tekrar kan testi yaptırmami istedi doktor. Henuz cok erken fark edildiginden degerin dogru bir artisla yukseldiginden emin olmak istedi. Henuz kendimi inandirmak istemiyorum. Biliyorum ki gün gelecek bu sitede cocuklarımızdan kendimize zaman ayıramadıgımızdan yakınacagız. Kızlar biliyorum ki cok yakında. Darısı sizlerim basına, saglikli ve mutlu gebeliklerin ardından bebeklerinizi kucagınıza almanızı istiyorum. Bu sureçte en guzel dileklerim size yol arkadası olacaktır. Sevgiler...
cnm benim hormonlar karmakarışık bişiy ya. Rabbim kimseyi sağlığıyla imtihan etmesin. İnşallah en kısa zamanda hormonların kendine gelir cnm benim. çook geçmiş olsun. Yüce Rabbim yüzünü güldürsün en kısa zamanda hem sağlığın için hem bebek için..
bende adetimden 8 gün önce kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı.8 gün sonra tam adet günümde eczanede satılan testlerden yapmıştım pozitif çıkmıştı.beklemekte fayda var umutlanıp da negatif çıkınca hayal kırıklığı oluyo.
Adet gunum iki gün geçti kizlaarr ama test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye :S
kızzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr hamileyyiiimmm 29,33 çıktııı=)) pazartesi günüü beta ve progesteron bakılacak tekrarrböyle bir sevinç yok allahım herkese yaşatsıınnn
Yarın sabah yapıcam canım adetten 3 gün önce kan esti yaptırdım 0,3 çıkmıştı değerim. Bu ara biraz stresli geçti ondan gecikmiştir belki diye korkuyorum test yapmaya ama dayanamıcam yarın sabah yapcam bakalım inşallaaah çift çizgiyi görürümmm
malesef bende de guatr var. hemde dengesiz sürekli yükselen yada bazen de düşen türden.(( bende korkuyorum bebeğimi engellemesinden. bugün gittim doktora guatr için normale dönmüş nasıl olduysa. içimden kan testi yaptırmak geldi hazır gitmişken ama tuttum kendimi. üzülmek istemiyorum. rabbim gör halimizi :....
kan testi yaptırdım kızlar. eğer negatif çıkarsa çivanperçemine başlayacağım. ama insanın beyni gerçekten olayları etkiliyor. 2yıldır sürekli demir eksikliği anemisi için kan aldırırdım ve hiç pamuk bastırmama bile gerke kalmazdı iğneden sonra çünkü kan gelmezdi. ancak hamile kaldığım ay beta hcg için kan tetsi yaptırdığımda kan durmamıştı. giderken dedim yine kan durmazsa hamileyimdir. ve kan durmadı gene :)) beynimle olaya müdehale edebiliyorum yupiii. 15 dakika sonra benim acaba hamilemiyim stresim sona erecek. adete 2-3 gün kala belli olur dedi doktor. gerçi kürtaj sonrası gayet düzensizim geçen ayki düzene göre adetim 2 gün geçti bile. hayırlısı artık. Allahım en hayırlı zamanda versin hepimize inşallah.
hayırlısı bu demek ki canım... ama hala ümit vardrı belki andean ın dediği gibi.kan testi sonucum 0.8. bunun 2 anlamı var. ya adetim düzene girmiş ve 28. günüm olan cuma günü benim kırmızılar gelecek ya da kürtaj sonrası rahimde bir problem oluştu. 2. sini düşünmek istemiyorum. test yaptırma nedenim hamile değilsem civan perçemine başlayacağım hatta şimdi yaptım içmem için beni bekliyor. adetten 2-3 gün önce başla demişti aktardaki kadın o nedenle. artık oluruna bıraktım. aslında şuan için istediğim adetin düzene girmesi. çünkü hormonlarım dengesiz bişekilde hamile kalmak istemiyorum.
hayırlısı bu demek ki canım... ama hala ümit vardrı belki andean ın dediği gibi.
Tebrikler siz de güzel haberlerle devam edin inşallah.çok sevindimm
Arkadaşlar tüm desteğiniz ve paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Harika haberlerinizi bekliyor olacağım. Ne olur beni habersiz bırakmayın. Kendinize çok iyi bakın. Ben buralarda geziniyor olacağım.
Bende bu gun test yaptim iki cizgi cikti ozel gunume de iki gun var daha sizce sonuc Dogru mudur[/QUO
inş gönlünüzün istedigi olur :18:
Insallah , kan sonucum yarin cikicak ama sabirsizlaniyorum
merhaba arkadaşlar allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsinsizlere bişey sormak istiyorum.. sol kasıgımda batma var,midemde yanmalar oluyo ve bugun kabızlık bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi yoksa psikolojık mi? özel günüme 6 gün var test yapsam yanıt verır mı acaba......:26:
Bende bu gun test yaptim iki cizgi cikti ozel gunume de iki gun var daha sizce sonuc Dogru mudur
benimdeeee 6 günnn varrrrrrrrrrrrrrr :) aynı günüz senlleeeee:) bende zor sabrediyorum ama daha çok var malesef nasıl sabredecez bilemiyorum idrarı boşuna yapma çünkü şu an muhtemelen idrarda çıkmaz kandada belki çıkar kan testi yaptırırsan boşuna olabilir. bende bugün hastanedeydim zor tuttum kan vermemek için ama direndim. çünkü adet olduğumda daha fazla zülüyorum diğer türlü kendimi çok daha kötü hissediyorum. o yüzden bekle bence sabret aynı gün alırız belki güzel haberi de :)))
aaaa gercekten mievet nasıl sabredicez bilmiyorum ama en iyisi beklemek.....cünkü sonuc hüsran olursa morelımı bozulur hayırlısı olur ins