hamile kalsak de dertler bitmiyo ki. bunun kimyasal gebeliği var, dış gebeliği var, üzüm gebeliği var. boş kese oluyo kürtaj oluyosun, veya bebeğin kalp atışı duruyor. işte gebelikten önce hayırlı gebelik olması daha önemli. rabbim acı yaşatacak bir gebelik yaşatmasın cümlemize inş.. duygusal çöküntüde olmamız normal aslında çünkü hormonlardan alt üst oluyoruz. bazen mutluyken bazen mutsuz oluyoruz durduk yere. normal aslında.
yalnız adetimi 28gün olarak hesaplamamın yanlış olduğunu söyledi acildeki hemşire. 24 günde bir adet görmekte normal anormal bişey değil hamile olman büyük olasılık kürtajdan sonra çok kolay hamile kalınır dedi.. doktoru aradı . yarına kadar beklesin adet olmazsa beta hcgye baktırsın hamile değilse vajinal ultrasonla bakarız dedi. canım bu ağrıların beynin oynadığı ağrılar olamaz. mutlaka bir sorun var. ben hamileliğim süresince her adet dönemimde de bu ağrıları yaşadım. hiç geçmiyor çünkü. sanki yumurtalığıma bıçak saplıyorlar. sol bacağım tutmuyor sağ tarafta hiçbişey yok.
canım maşlallah diyel,m biz sana :)))) afiyet olsunnnnn
kesinlikle canım ama inandırmamak daha iyi geçen ay 5 gün gecikti adetim. idrarda çıkmadı artık kan yaptırdım resmen 0 çıktı bağırıp ağlamamak için çok zor tuttum kendimi. şimdi yine üüzlürsem kaldıramayabilirm eşimi üzmeyi hiç istemiyorum şu günler bir geçse hayırlısıyla 6 gün kaldı. hayırlı bir haber alırsam sevineym ama kırmızı olursa da en azından bekliyordum derim üzülsemde. yaza güveniyoru dha sakin dah uzak geçer belki o zaman daha kolay olur diyorum.
cnm biraz önce mutfakta kuru fasülyemi yiyordum 50 dkda tamam oldu yemeğim :) afiyet de oldu teşekkür ederim :)
cnm sen bu ay gün aşırı denedin dimi veya nasıl yaptın sıklığını?
ben yarın o ağrılar için doktora gidecem. hergün yürüyüşe çıkarım bugün eve zor geldm bel ağrısından geldm eşofmanı çıkaramdım eşime dedim çıkar diye. o kadar canım yandı ki. bugün smeiner izlerken de sağ yanıma bıçaklar saplandı resmen . yarın gdip bir kontrol ettircem.
cnm bu bel ağrılarımız da meşhur oldu ya :) hala benim belim de ağrıyor anlatamam. sanki adet olacakmışım gibi sızladı bi de orası. rada bakıyorum adet oldum mu diye ama kocaman beyaz bir akıntı geldi. sevindim artık kırmızı değil diye. erken adet olacakmışım gibi bi his belirdi şimdi de bana.
şimdi aşermeler başlamış diyecem olmıcak :))) seni ümitlendirip üzmek istemiyorum aama görünen köyde kılavuz istemez:)))
ilişkiyi diyorsun dimi canım. biz normalde gün aşırı denedik. ama benm tahmini yumurtlama zamanımda denedik. sonra ağrı oldu ben yumurtlama zannetm hemen ertesi gün yine denedik. sonra ateşim düştü yine sonraki gün yükselmed iyine derken 5 6 gün tam o süreçte denedik walla :)
akıntı yok bende ama bel ağrısı öldürdü bugün beni cidden(((( bende senn gibi hissediyorum 4 gün mü kaldı senn
cnm adet öncesi de iştah artışı oluyormuş :) o yüzden iştahıma bakma sen :) 3 gündür dışarda adana urfa deve döner vs bulduğumu yedim. iştahta sıkıntı olmaz bende :) kilolu bir insanda değilim
biz bazen gün aşırı bazen 3 günde 1 denedik cnm :) aslında çok da denemedik ama nasip olur inş. geçen ay gün aşırı denedik artık illallah geldi
bende bu sıralar iyi yiyorum bugü öyle yemişim ki arkadaşlarla dışarıdaydı geldiğimden beri midem bulanıyo.(((((
hayırlısı olsun canım benm yaaaa artık boşver aslında ilişkimizi ona bağlıyoruz o da yanlış eşleri soğutacaz((
yok onlar soğumazlar cnm emin ol :) bu arada saat de geç oldu yatalım artık yavaştan cnm :) yarın seminer var daha :) öpüyorum iyi geceler
hamile kalsak de dertler bitmiyo ki. bunun kimyasal gebeliği var, dış gebeliği var, üzüm gebeliği var. boş kese oluyo kürtaj oluyosun, veya bebeğin kalp atışı duruyor. işte gebelikten önce hayırlı gebelik olması daha önemli. rabbim acı yaşatacak bir gebelik yaşatmasın cümlemize inş.. duygusal çöküntüde olmamız normal aslında çünkü hormonlardan alt üst oluyoruz. bazen mutluyken bazen mutsuz oluyoruz durduk yere. normal aslında.
canım haklısın inş. hepimize hayırlı gebelik nasip etsin rabbim. kızlar dün başımın ağrısından duramadım giremedim hiç ama aklım hep burdaydı sabah daha yataktayken hemen telden girdim baktım yorumlarınıza :) ben guatr ameliyatı oldum ve bu yüzden hormonlarım zaten dengesiz ötesibi de bu olaya karar verdiğimizden beri çalışmalardan sonra iyice bi dengesizleşti durup dururken ağlıorum sona bi bakıorum ben nie ağlıorum die kendime geliorum Allah daha beterinden korusun inşallah.. bir de ameliyattan sonra tiroid bezini alırken paratiroid bezine de zarar vermişler kalsiyum üretmio vücudum kalsiyum tablet alıorum günde 3 adet. hamilelikte de devam edicem bu ilaçlara, benim gibi böle bi sorunu olan yok sanıyorum. Varsa da Allah kolaylık versin.