bence de emelcim :) her eve bir pdrci şart aslında :)
maşallah canım. sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah. adet gecikmesini bekledin mi testi yaptırmak için? ne zaman yaptırdın kan testini???[/QUOTE
sağol canım allah razı olsunnn benim adet günümdü bugünde iki gün önce idrar testinde çıktı dün de kan verdim 29,33 çıktı değer doktor bunun katlayacağını söyledi beş gün sonra tekrar gel dedi bakalım hayırlısı
kızlar mide bulantım saat 8den beri hala geçmediçok kötüyüm ya daha okula gidilecek off off
hep içime doğuyor senin yazdıklarını okuyuncaa sen hamilesin bence umutlandırmış olmayayım ama böyle diyor içimdeki sesbatın ne zamandı
cnm batım 23 hazirandaya ne biliyim bu ay kendimi umutlandırmamak için elimden geleni yaptım ama illa bedenim belirti veriyo. ve ben bu belirtilere duyasız kalamıyorum ki nasıl duyarsız kalayım günlük aktivitelerimi zorlaştıran kopacakmış gibi olan bel ağrılarım, giyinip soyunurken yatarken canımı fena halde yakan göğüs ağrımalarım, dün wcye gittiğimde gelen 1-2 damla kan, bugün de uykuya dalmakta zorluk çektiren mide bulantım.. ben bunları yaşarken bari adet olmasam :)
he kanamanda oldu seninn yerleşmedir inşallahh bak herşey güzel haberi gösteriyor sen ağır iş yapma uzanma bi yere yat mümkün olduğunca inşallah hislerim boş çıkmayacakk
cnm ağır iş yapmıyorum zaten emin ol çay bile demlemiyorum:) dışarıda içiyoruz çayı bile. ha hamile olma ihtimalimden değil cnm da artıke vde yemek yapmaktan durmaktan vs sıkıldığımdan sürekli dışarıdayız:) ama bugün dışarıda birşey yiyecek halim bile yokbiraz önce eşim hala uyrken yatak odasına girdim odada nefes kokusu olur ya resmen kötü oldum kaçtım hemen. Allahım bana neler oluyor
cnm uzanmasam da otursam olmaz mı ya yatmayı sevmiyorum
olur canım olurr çok hareket etmede bebişin iyice tutunsunidrar testinde de çıkabilir değerin 25 in üstündeyse
cnm hesaplamalarıma göre dün yumurtlamamın 10. günüydü. şayet hamilelik varsa bhcg daha dün kanda salgılanmaya başladı :) yerleşme tamamlandığı için ki kan da geldi. olası ihtimallere karşı bugün yapmamın bende faydası olmaz diye düşünüyorum ki midem bulantım ve hafif baş dönmem bugünden ortaya çıkan birşey. bi kaç gün önce reflü tarsında mide bulantım olmuştu acı su çıkarmıştım ama bugünkü mide bulantım apayrı. ne birşey yediriyo ne de çıkartıyo içimden. geçen ay ki kimyasal gebeliğimde de böyleydi mide bulantım dao yüzden acele etmek istemiyorum. negatifi görürsem şok olurum :) bari adet günüm gelsin. pazar günü batı ve o gün bi de berat kandili. inş pozitifi görürsem o gün çok büyük bir mutluluk yaşarım. eşim diyo eğer hamile olursan oğlan olursa 2. adını berat koyarız diye :) daha neler neler ama önce pozitifi görmemiz lazım
göreceksin allahın izniyle canım bol bol dua et sen içini ferah tut
bugün ayın 20'si benim batım bugün ama hala adet olmadım.bu sabah rapidan nova markalı erken gebelik testini yaptım ilk idrarla.ama sonuç sıfır 5 dakika 10 dakika bekledim yinede tek çizgi.adet olmadım 12-13 gündür kasık ağrısı çekiyorum.4 gündür beyaz renkte hafif akıntım var ama günboyu oluyor.normalde kistim olduğu için adetten 4 gün önce kahverengi akıntım olurdu.bu ay oda olmadı adette olmadım.testtede çıkmadı.kan testi vermeye vaktim yok çalıştığım saatlere denk geliyor maalesef.ne yapacağım kızlar sizce bir umut yokmu
bugün ayın 20'si benim batım bugün ama hala adet olmadım.bu sabah rapidan nova markalı erken gebelik testini yaptım ilk idrarla.ama sonuç sıfır 5 dakika 10 dakika bekledim yinede tek çizgi.adet olmadım 12-13 gündür kasık ağrısı çekiyorum.4 gündür beyaz renkte hafif akıntım var ama günboyu oluyor.normalde kistim olduğu için adetten 4 gün önce kahverengi akıntım olurdu.bu ay oda olmadı adette olmadım.testtede çıkmadı.kan testi vermeye vaktim yok çalıştığım saatlere denk geliyor maalesef.ne yapacağım kızlar sizce bir umut yokmu
cnm testini 2 güne bir tekrarla. her gün tekrarlama moralin bozulup durmasın.
canım istersen yarın bidaha yap ve negatif olsa bile sakın uzulme bak bu ay bizden geçti sen yüreğini ferah tut.
tamam canım hatta pazara kadar hiç test yapmicam evde yok zaten test :) çok su içen biriyim ama bu sabahtan beri çok sıkışıyorum yani sık tuvalete gidiyorum.ama yinede gebeliğe yoramıyorum
pazar günü yap hem kandil günü hayırlı sonuçlar görürsün inşallah :) benim de bat pazar günü :) bakalım artık adet olmazsam test yaparım..
evet kandilde hayırlı haberler alırız inşallah canım
cnm adetin gelmezse yarın tekrar dene testini.