En erken kacinci gunde test yapilmali

kızzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr hamileyyiiimmm 29,33 çıktııı=)) pazartesi günüü beta ve progesteron bakılacak tekrarr böyle bir sevinç yok allahım herkese yaşatsıınnn

canım çok sevindim ya :) ayyy inşallah darısı bizim başımıza artık :) 3 gün önce kan değerin süper çıkmış ama maşallah cnm benim :)

Adet gunum iki gün geçti kizlaarr ama test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye :S

canım korkma daha ne bekliyorsun yap hemen testini :)

evet cnm çok da erken bakmamak gerekiyo.

kızzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr hamileyyiiimmm 29,33 çıktııı=)) pazartesi günüü beta ve progesteron bakılacak tekrarr böyle bir sevinç yok allahım herkese yaşatsıınnn

aaaaaaaaaaaaa cnm bugün herkes hamile olduğunu söylüyo böyle bir mutluluk olamaz ya :) yüce rabbim inş kucağınıza aldığınız günleri de gösterir çook mutlu oldum yaaaaaa :) :) :) darısı en kısa zamanda başımıza inşallah :)

Canım yaaa çoookkkk sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın:)))

yap bence valla ben meraktan catlardım:)

Yarın sabah yapıcam canım adetten 3 gün önce kan esti yaptırdım 0,3 çıkmıştı değerim. Bu ara biraz stresli geçti ondan gecikmiştir belki diye korkuyorum test yapmaya ama dayanamıcam yarın sabah yapcam bakalım inşallaaah çift çizgiyi görürümmm

ben bugün başka bir markanın idrar testini yaptım onda da t bölgesinde kırmızı dairemsi birşey çıktı. :)) testler karar veremiyor. ama bukez hamile olduğumu hissetmiyorum.

değerin çok güzel arkadaşım. hayırlı olsun. 278in kimyasal gebelik olma ihtimali neredeyse yok gibi. kalp atışını duyana kadar inanamazsın kendini zaten. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

ben bugün başka bir markanın idrar testini yaptım onda da t bölgesinde kırmızı dairemsi birşey çıktı. :)) testler karar veremiyor. ama bukez hamile olduğumu hissetmiyorum.

Allah Allah :) neden öyle çıkıyor ki :)

Son düzenleme:

Öyle deme valla hiç belli olmaz testlerin de kafası karışmışsa bişeyler olabilir inşallah da vardır:)

malesef bende de guatr var. hemde dengesiz sürekli yükselen yada bazen de düşen türden.(( bende korkuyorum bebeğimi engellemesinden. bugün gittim doktora guatr için normale dönmüş nasıl olduysa. içimden kan testi yaptırmak geldi hazır gitmişken ama tuttum kendimi. üzülmek istemiyorum. rabbim gör halimizi :....

bende bekliyorum bunun için ama çok zor oluyor beklemek. başkalarında duyunca sanki hemen doğuyor du o bebekler ((

çok sevndm canım gerçketn umarım bizde haberi verebilirzi bu ay burada ((((( ama bende duyduklarıma göre değerin çok çok iyi....

hamile kalan arkadaşlar ovulasyon testi kullandınız mı

ben kullandım faydalı gerçekten erken veya geç yumurtlayabiliyoruz bazen test sayesinde günü kaçırmıyosun çok da ucuz yani gittgidiyordan almıştım ben

canım tebrik ediyorummmm inşalllah güzel bir hamilelik olurrrr

amin sağol canım allah razı olsun

maşallah canım. sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah. adet gecikmesini bekledin mi testi yaptırmak için? ne zaman yaptırdın kan testini???

maşallah canım. sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah. adet gecikmesini bekledin mi testi yaptırmak için? ne zaman yaptırdın kan testini???

kan testi yaptırdım kızlar. eğer negatif çıkarsa çivanperçemine başlayacağım. ama insanın beyni gerçekten olayları etkiliyor. 2yıldır sürekli demir eksikliği anemisi için kan aldırırdım ve hiç pamuk bastırmama bile gerke kalmazdı iğneden sonra çünkü kan gelmezdi. ancak hamile kaldığım ay beta hcg için kan tetsi yaptırdığımda kan durmamıştı. giderken dedim yine kan durmazsa hamileyimdir. ve kan durmadı gene :)) beynimle olaya müdehale edebiliyorum yupiii. 15 dakika sonra benim acaba hamilemiyim stresim sona erecek. adete 2-3 gün kala belli olur dedi doktor. gerçi kürtaj sonrası gayet düzensizim geçen ayki düzene göre adetim 2 gün geçti bile. hayırlısı artık. Allahım en hayırlı zamanda versin hepimize inşallah.

hayırlısı olsun canım benm. inşallah rabbm gönlüne göre verr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…