En erken kacinci gunde test yapilmali

cnm 2. doktorun demiş ya yumurtayı baskılar ilaçla düşürelim diye işte bu çok doğru. az filan deme herkesin bünyesi farklı. benim hafif yüksekken yumurta kalitemi düşürdü yani. şimdi ilaçla kendime gelmeye başladım.

cnm zaten hayıt tohumunun kendisinden daha iyi olduğuna inanıyorum ilacın. çünkü kısa zamanda sana tesiri oluyor. ben adetimin 3. günü doktora gittiğimde adetim 2. gece de gelmemişti. dengesizleşmiş ya artık iyice o yüzden. neyse .3. günün sabahı doktor baktı. saat 10da ilacımı aldım ve içtim bi başladım içmeye öğle sonu benim adet sökülmeye başladı. ve 29 mayıstan itibaren her gün 2 tane içiyorum. sabah ve akşam tok olarak.

Son düzenleme:
cnm bi de kimyasal gebeliğimde adetim başladığınd aöyle bir dengesizdi ki iyice korktum. mesela 8 saat bir pedim dolmuyordu. gidiyordum değiştiriyordum 1 saat içinde bu sefer pedimde boş yer kalmıyordu. ben acayip korkmuştum gece de çok gelirse ben ne yapacağım diye neyseki ilk gece normal geldi 2. gece hiç gelmedi. sonra ilaçla her gün düzenli geldi.

canım soğan suyunu zaten bırkman gerekiyor adetten 1 hafta önce. çörek otunu her zaman kullanabilirsin

canııımm bana ne diyordun sennn??? ne heves kaçması :) rahat ol bak 6 gün kalmış demekki benmde 8 . bende pek belirti kalmadı zaten. bugün arkadaşım 4.5 aylık hamile onun yanında doktora gittik çaktırmadım ama çok özednm rabbm bebeğini hayırlısıyla versn ona :) sen o kadar çok anlatmışın ki andean bende adet olursam agnucaston u denicem bitkisel sonuçta.

bendeee öyle hissediyorum az kaldı ama bence bende hamile değilim bu ayda olmadı. o yzüzden daha rahat geçiyor şuan vakit

çok erken canım daha. bence en azından gününü bekle. ki biliyorsunuz gnünde bşle çıkmayabiliyr

cnm biraz önce komşumdaydım. komşum da hamile :) onun son 10 günü ama sonra doğum yapacak. komşumda da başkaları vardı. teyzenin biri demez mi sizde yok mu bebek diye. neyse sorusunun cvbını beklemeden hemen demez mi, Allah aratmadan verir inşallah bu zamanda herkes arıyo bulamıyor hemen demesin mi amannnnınnn bi kötü oldum bi kötü oldum.

bendeee öyle hissediyorum az kaldı ama bence bende hamile değilim bu ayda olmadı. o yzüzden daha rahat geçiyor şuan vakit

aman valla ben de salladım iyice :) bebiş canı istediği zaman gelsin ne yapalım yani oturup yasını mı tutalım şimdi. geçen ay kimyasal yaşadıktan sonra demekki yumurta döllenebiliyomuş yani dedim. olur giderrrrrrrrr acele etmeye gerek yok

çok erken canım daha. bence en azından gününü bekle. ki biliyorsunuz gnünde bşle çıkmayabiliyr

bekleyip göreceğim cnm ama bu gidişle benim adet belki de erken gelecek :)çünkü belimin ağrısı hala geçmedi. bugün bi de temizlik yaptım bel ağrım katlandı. bugün akıntım yavaş yavaş gelmeye başladı ya su gibi geliyo ama sarı değil. hamile olan komşuma anlattım belirtilerimi adet olucam dedim. o da hamilelik belirtisi bunlar aynı zamanda dedi. tabi ben de biliyorum orasını. komşum diyo ki bi de ben hamileyken acı su çıkarttım sadece diyo. bakalım işte bi ümitleniyorum bi ümitsizleşiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.

benmde moralim bozuk canım duygusal çöküntü içindeyim ne olcak bilemiyorum...

benmde moralim bozuk canım duygusal çöküntü içindeyim ne olcak bilemiyorum...

hamile kalsak de dertler bitmiyo ki. bunun kimyasal gebeliği var, dış gebeliği var, üzüm gebeliği var. boş kese oluyo kürtaj oluyosun, veya bebeğin kalp atışı duruyor. işte gebelikten önce hayırlı gebelik olması daha önemli. rabbim acı yaşatacak bir gebelik yaşatmasın cümlemize inş.. duygusal çöküntüde olmamız normal aslında çünkü hormonlardan alt üst oluyoruz. bazen mutluyken bazen mutsuz oluyoruz durduk yere. normal aslında.

ben hala adet olmadım ya. belim ve bacağım felaket ağrıyor.diğer hamileliktede adet dönemimde böyle olmuştu. adet düzenim olsa kesin hamileyim diyeceğim ama düzensizleştiği için hiçbişey hissedemiyorum.

bel ve bacak ağrın psikolojik olabilir cnm ya. sonuçta beynimizin bize oynadığı bi oyun :) adetini 28. gün olarak hesapla cnm ondan sonraki belirtilerine ağırlık ver. bak artık bende belirtilerime takmıyorum hiç. adetimi bekliyorum. gecikmesini daha doğrusu.

yalnız adetimi 28gün olarak hesaplamamın yanlış olduğunu söyledi acildeki hemşire. 24 günde bir adet görmekte normal anormal bişey değil hamile olman büyük olasılık kürtajdan sonra çok kolay hamile kalınır dedi.. doktoru aradı . yarına kadar beklesin adet olmazsa beta hcgye baktırsın hamile değilse vajinal ultrasonla bakarız dedi. canım bu ağrıların beynin oynadığı ağrılar olamaz. mutlaka bir sorun var. ben hamileliğim süresince her adet dönemimde de bu ağrıları yaşadım. hiç geçmiyor çünkü. sanki yumurtalığıma bıçak saplıyorlar. sol bacağım tutmuyor sağ tarafta hiçbişey yok.

inş iyi bi sonuç alırsın ya. inş kötü birşeyin yoktur Rabbim hayırlı haberler vermeni nasip etsin inş.

inş iyi bi sonuç alırsın ya. inş kötü birşeyin yoktur Rabbim hayırlı haberler vermeni nasip etsin inş.

inşallah canım ya ben korkmaya başladım. dedim ya gebelikten geçtim şuan. yürüyemiyorum bile ev işlerini eşime yaptırıyorum. inşallah birgün bebek bakımı için sohbet edeceğiz buralarda.

inşallah canım ya ben korkmaya başladım. dedim ya gebelikten geçtim şuan. yürüyemiyorum bile ev işlerini eşime yaptırıyorum. inşallah birgün bebek bakımı için sohbet edeceğiz buralarda.

inş o vakit tez gelsin artık. sen de kendini fazla yormamaya çalış.

Kızlar inanmayacaksınız ama gecenin bu saatinde cnm kuru fasülye çekti. ve de pişiriyorum şu an :) gecenin 2sinde yerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…