canım kimyasal gebelikten dolayı ploraktinin yükselir,normaldir. çünkü süt hormonu, hamilelikle yükselen bir değerdir.
ama sen daha öncesinden de ploraktininin yüksek olduğunu öğrenmiş.
benim farklı aylarda yaptırdığım ploraktin değerlerim normal çıktı.
sadece bir tanesinde 28 çıktı ve 2 farklı doktor bunun ilaç gerek görmedi.
hatta birtanesi dedi ki " normal değer 24 olmalı, ancak 2 katına çıkarsa bu
değer ilaçla düşürülmesi gerekir".
ama başka bir doktor ise 28 rakamını yüksek buldu "yumurtayı baskılar ilaçla düşürelim bunu" dedi ama ben kabul etmedim.
yani neye inanmalıyım bilmiyorum bende, çok az yüksek benimde, acaba kullanmalımıydım, bilmiyorum.
zaten temmuzda yumurta takibi yaptırıyorum, testte yapılacak, tekrar ölçtürmüş olurum artık.
senin değerin 38, çok yüksek değil, birazcık yüksek.
kullandığın ilaç şifa olmuştur inşaallah sana ve 6 gün sonra sevinirsiniz.
6-7 gün kaldı bat' a,
daha önce yazdığım gibi, tek belirtim olan göğüs acısıda azaldı.
temmuz da inş. ramazan bereketli geçsin.
bılgılerın ıcın teşekkür ederım cnm bılıyorum kızken uzun bır yıl prolaktın tedavısı gordum yüksek oldu zamn benımkı olmuyordu o yüzden sordum tedavı bıttıkten sonra düzene gırmıstı ama evlendikten sonra yıne sastım bır ay oluyo bır aya olmuyo o ılacı dr vermedı cnm bana o yüzden sordum ısmını aldım senden eczanede satılıyor deılmı bu ılac bende alsam recetyesız verırlermı hayıt tohumu suyunu acı dıye okudum ılacını alım dıorum oyuzden cnm prolaktın annelık hormonu bılırsın süt hormonu ve yüksek olunca hamıle kalmak cok zorlaşıyor evlenmeden once cok araştırma yapmıştım bu hormonla alakalı
Kızlar ben bugün adet oldum uzuun bekleyiş ve heyecandan sonra yarın çörek otu bal tarçına başlamam mı gerekiyo forumda bi kaç yerde öle okudum soğan suyu içiyordum zaten bırakıp adet bitince mi devam edeyim tavsiyeleriniz neler?
cnmmm sen daha dur bakalım biz bi de hamiş kalınca ne kısa filmler çeviririz bu forumda :) sen yeterki bizi takip etmeye devam et :) arada gel muhabbet edelim hem :)
ben dün gece rüyamda gebelik testi yapıyordum ve negatif çıkıyordu :) ondan hevesim kaçtı birazcık
Haklısın andean,
Asıl o zaman görücez. Bu arada bat a son üç gün. Ve içimde hamile olmadığım gibi çok güçlü bir his var. Biliyorum büyük ihtimal kan testinde çıkacak ve kendimi arabaya atlayıp en yakın hastaneye gidip kan testi yaptırmamak için zor tutuyorum.
cnmm bu heyecanı yaşamak da ayrı güzel ya. hamile olduğunu düşünmek bile güzel sonucu ne olursa olsun. ben rüyamın etkisiyle zaten adet göreceğime inanmaya başladım bile :) son 6 günüm var. arkadaşımın biri idrar testi yap diyo ama çok erken. zaten yumurtlama günüm 8 gün önceydi. eğer ki bebek varsa zaten rahme bile belki anca yerleşiyor. ne ara bhcg salgılayacak bilemedim ondan yapmadım ki çook erken daha. sen idrar testi filan yaptın mı cnm
canııımm bana ne diyordun sennn??? ne heves kaçması :) rahat ol bak 6 gün kalmış demekki benmde 8 . bende pek belirti kalmadı zaten. bugün arkadaşım 4.5 aylık hamile onun yanında doktora gittik çaktırmadım ama çok özednm rabbm bebeğini hayırlısıyla versn ona :) sen o kadar çok anlatmışın ki andean bende adet olursam agnucaston u denicem bitkisel sonuçta.
bendeee öyle hissediyorum az kaldı ama bence bende hamile değilim bu ayda olmadı. o yzüzden daha rahat geçiyor şuan vakit
çok erken canım daha. bence en azından gününü bekle. ki biliyorsunuz gnünde bşle çıkmayabiliyr
cnm biraz önce komşumdaydım. komşum da hamile :) onun son 10 günü ama sonra doğum yapacak. komşumda da başkaları vardı. teyzenin biri demez mi sizde yok mu bebek diye. neyse sorusunun cvbını beklemeden hemen demez mi, Allah aratmadan verir inşallah bu zamanda herkes arıyo bulamıyor hemen demesin miamannnnınnn bi kötü oldum bi kötü oldum.
benmde moralim bozuk canım duygusal çöküntü içindeyim ne olcak bilemiyorum...
ben hala adet olmadım ya. belim ve bacağım felaket ağrıyor.diğer hamileliktede adet dönemimde böyle olmuştu. adet düzenim olsa kesin hamileyim diyeceğim ama düzensizleştiği için hiçbişey hissedemiyorum.
bel ve bacak ağrın psikolojik olabilir cnm ya. sonuçta beynimizin bize oynadığı bi oyun :) adetini 28. gün olarak hesapla cnm ondan sonraki belirtilerine ağırlık ver. bak artık bende belirtilerime takmıyorum hiç. adetimi bekliyorum. gecikmesini daha doğrusu.
yalnız adetimi 28gün olarak hesaplamamın yanlış olduğunu söyledi acildeki hemşire. 24 günde bir adet görmekte normal anormal bişey değil hamile olman büyük olasılık kürtajdan sonra çok kolay hamile kalınır dedi.. doktoru aradı . yarına kadar beklesin adet olmazsa beta hcgye baktırsın hamile değilse vajinal ultrasonla bakarız dedi. canım bu ağrıların beynin oynadığı ağrılar olamaz. mutlaka bir sorun var. ben hamileliğim süresince her adet dönemimde de bu ağrıları yaşadım. hiç geçmiyor çünkü. sanki yumurtalığıma bıçak saplıyorlar. sol bacağım tutmuyor sağ tarafta hiçbişey yok.
inş iyi bi sonuç alırsın ya. inş kötü birşeyin yoktur Rabbim hayırlı haberler vermeni nasip etsin inş.
inşallah canım ya ben korkmaya başladım. dedim ya gebelikten geçtim şuan. yürüyemiyorum bile ev işlerini eşime yaptırıyorum. inşallah birgün bebek bakımı için sohbet edeceğiz buralarda.
Kızlar inanmayacaksınız ama gecenin bu saatinde cnm kuru fasülye çekti. ve de pişiriyorum şu an :) gecenin 2sinde yerim artık