hala adet olamadım. bugün gittim test aldım geçen ay 24. gün olduğum için bu döngüye göre 1 gün geçmiş oluyor bugün ama şansa testte c çizgisi çıktı t bölümünde çizgi değilde kırmızılık çıktı. ilkkez karşılaşıyorum. gerçi idrar testine güvenmiyorum artık geçen ay çıkan 3 pozitif sonuçtan sonra. belim bacağım felaket ağrıyor. ağrı kesicide alamıyorum korkuyorum ya hamileysem diye. 2 gündür böyle ya
öyle düşünmeye çalışıyorum zaten cnm çok sağ ol desteğin için hepimiz böyle olmak zorundayız ki iyi düşünelim iyi olsun... biz 6 aydır çalışıyoruz 4 ay tedaviye gittik küçük küçük çok sayıda kistler var bende ama çok dirençliler doktor ara vericez biraz dedi benimde eşimle problemlerim var biraz ağıra aldımda diyebilirim ama bir yanım bebek bebek diye beni yakıp bitiriyo işte çareler arıyorum böle ya hiç olmasa düşüncesi en çok üzende...
nasrettin hocanın göle yoğurt çaldığı gibi olduk biz de ya tutarsatutacak ve illa ki hamiş olcak ölmek var dönmek yok
rüyalar tersine çıkarmış cnm bide öle düşün...:)))
dün telefonda görüştüğüm kadın doğum doktorum ağrıların için ağrıkesici alabilirsin demişti cnm bana. göğüslerim çok ağrıyo sızlıyo diye şikayetimi söylediğimde. birşey olmaz kullan demişti ama ben kullanmayacağım, gerek yok boşuna mideye ilaç yüklemeye.
inşallah en kısa zamnda problemler de kistler de uçup gider acil şifa diliyorum canım peki bu kistlere ilaç tedavisi fln verilmio mu onlar mı engellio hamile kalmanı?
cnm sloganımız neydi? ÇIKMADIK CANDAN ÜMİT KESİLMEZ :)
cnm geçen ay kimyasal gebelik yaşarken rüyalarımda yaptığım testler hep pozitif çıkıyordu :) sabah kalkıp yapıyordum silik çizgiyi görüyordum. bu ay daha test yapma zamanım gelmemişken bu rüyayı gördüm :) herhalde bana hiç test yapma demek istiyo bu rüya
aminnn inşallah cnm ilaç tedavisi oldum ilaçla geçmedi bi nevi onlar engellio kistlerin yan etkisi ile yumurtam oluşmuyo o olmayınca tabi adet düzensizliği oluyo hamilelik ihtimalide hiç yok...:2:
cnm yaa çook geçmiş olsun o zaman bi aktara git belki çaresi alternatif tıpta vardır
ha oldu ha olacak sabrediyorum. 2 gündür böyle. okuldan eve zor geldim.bi gebelik testi alayım dedim dayanamadımo da bozuk çıktı. bir garip oldu test silik bir çizgi var t bölümünde ma o çizginin ortasında kırmızı dairemsi bir şekil var. onunda kafası karıştı sanırım
sen yinede rüyalara çok takılma cnm ben bir hafta önce rüyamda doğum yaptığımı gördüm hatta o acıyı bile hissettim diyebilirim ama bu hafta adet oldum:)))
cnm son 6 günüm ya artık her gece farklı senaryolu rüyalar görürüm ben bu gidişle :)
testler de diyordur amannnn şunlar da bizi bi boş bırakmıyorlar sizinle mi uğraşacağım deyip sana o kırmızı dairemsi şekilleri göstermişlerdir :) yarın tekrar test yap her gün dene aksiyon olur hem :) bu sefer pozitif olup olmadığına değil de testin bozuk olup olmadığını test edersin hem bir yandan :)
sağ ol cnm benm son çare onu deneyeceğim cnm zaten başka yol yok..26:
olsun boşver diğer arkadaşlarımın dediği gibi oda bi heyecan güzel duygular bunlar...:))
cnm yumurtlama sorunu olanlara ve kistlere hayıt tohumu iyi geliyor diye biliyorum ben ama. sen yine de araştır tatlım. benim prolaktinden dolayı yumurta kalitem iyi değildi. ben hayıt tohumundan yapılan bitkisel ilacı kullanıyorum. yumurtlamayı düzene sokuyor en önemli yararı bu.
çok sağ ol cnm benm hemen araştırıcm bnm hormonal bişi yok dedi doktor ama yumurtlama düzensiz tabi...