- 26 Eylül 2012
- 285
- 148
ben bugun esime hastalandım dedim hadi iyi haftasonuna kadar gecer rahat edersin dedi bayılsam mı napsam acaba:44:
ahahaha çok güldüm buna yaaa çünkü benzerini benim eşim de söyledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugun esime hastalandım dedim hadi iyi haftasonuna kadar gecer rahat edersin dedi bayılsam mı napsam acaba:44:
topiğin başlığı çok hoşuma gidiyor
ben adete 10 kala başladım bile test yapmaya,
çünkü elimde 30 kadar test var, internetten almıştım,
sanırım son tarihi geçmiş gibi, pek anlayamadım ama,
dedim bitireyim bari, hemde işime geliyor, gebe isem en kısa zamanda öğrenirim diye
ve az önce doktordan geldim, progesteron değerim 7,5 çıktı.
doktor kaliteli bir ovulasyon olmamış dedi (43:
ilaç verdi 5 günlük, yumurta uyarıcı ilaç 43:
bu ayda olmadı gibi, yani değerler onu gösteriyor.
inş. olmuştur diye dua ediyorum ama çok zor
cnm hayırlısı olur inş. benim de geçen ay yumurta kalitem kötüydü herhalde ki kimyasal gebelik geçirdim. ondna sonra prolaktinden dolayı kaliteli yumurta olmadığına kanaat getirdim ve doktora prolaktin ilacı yazar mısınız dedim. o da bana agnucaston verdi. hayıt tohumunun kuru ekstresi. tamamen bitkisel bir ilaç. zaten ilaç kullanmaya başladım 3 gün içinde ben yenilendiğimi hissettim. geçen ay yumurtlama akıntım bile yoktu ki yumurtlamışım gene ki kimyasal olduğuna göre. bu ay yumurtlama akıntım dolu dolu geldi. internette de ekşi sözlükte miydi nerde agnucaston hakkında diyorduki birisi, kadını resmen bebek makinasına çeviren bitkisel bir ilaç diyordu :) cnm bu ay hamile kalmazsam bile bir sonraki ay kalırım. artık üzülmüyorum..
kızlarrr ben mutfağa yemek yapmaya gidiyorum :) 3 gündür yemek yapmıyordum hep dışarda yemiştik ama maalesef buzdolabındaki sebzeler bana bana bakıyo :) gideyim bi yemek yapayım eşim de başımda acıktım acıktıp deyip duruyo :)
siz yazın ben yemekten sonra cvp yazarım size :) öpüldünüz hepiniz :)
bu iyiymiş yaaa kadını bebek makinasına çevirmek :))))
Bizi de çevirir mi acep :)))
canım şimdi okulda konuşuluyor şöyle zor böyle zor. eşlerle sorun oluyor, evlliiliği o zaman anlıcaksınız kocanızı o zman tanıcaksınız diye. sonra en son yüzümün düştüğünü görünce dünyanın en güzel duygusu ama diye bağlıyorlar olayı. :))) zor ama güzel:)))hala adet olmadım ben ya 24 saattir ağrı çekiyorum. ağrı başladıktan 1 kaç saat sonra gelirdi nerde kaldı benimkiler. okulun yemeği vardı. çocuklu hocaları gördükçe ertelemek istedim hamileliği nedense :))) hepsi erkek hepside yaramaz. 5 dakika oturtmadılar annelerini
topiğin başlığı çok hoşuma gidiyor
ben adete 10 kala başladım bile test yapmaya,
çünkü elimde 30 kadar test var, internetten almıştım,
sanırım son tarihi geçmiş gibi, pek anlayamadım ama,
dedim bitireyim bari, hemde işime geliyor, gebe isem en kısa zamanda öğrenirim diye
ve az önce doktordan geldim, progesteron değerim 7,5 çıktı.
doktor kaliteli bir ovulasyon olmamış dedi (43:
ilaç verdi 5 günlük, yumurta uyarıcı ilaç 43:
bu ayda olmadı gibi, yani değerler onu gösteriyor.
inş. olmuştur diye dua ediyorum ama çok zor
valla cnm 5 gün sonra sonucunu söylerim. beni çevirirse şayet herkes hemen bu ilacı almaya koşsun :) haa ben adet görürsem bu ialcı biraz daha kullanıcam öbür ay da şansımı denicem pes etmek yok
hala adet olmadım ben ya 24 saattir ağrı çekiyorum. ağrı başladıktan 1 kaç saat sonra gelirdi nerde kaldı benimkiler. okulun yemeği vardı. çocuklu hocaları gördükçe ertelemek istedim hamileliği nedense :))) hepsi erkek hepside yaramaz. 5 dakika oturtmadılar annelerini
cnm yumurtladığım günden itibaren yavaş yavaş artan bir ağrı bu. göğüslerim resmen sızlıyorlar dokunamıyorum bile. hala da aynı. bak şimdi dokundum bu yazıyı yazarken feci şekilde cnm yandı :) o acı yumurtlama gününden başladı ama hala kesilmedi bakalım ne zaman kesilecek.
cnm hayırlısı olur inş. benim de geçen ay yumurta kalitem kötüydü herhalde ki kimyasal gebelik geçirdim. ondna sonra prolaktinden dolayı kaliteli yumurta olmadığına kanaat getirdim ve doktora prolaktin ilacı yazar mısınız dedim. o da bana agnucaston verdi. hayıt tohumunun kuru ekstresi. tamamen bitkisel bir ilaç. zaten ilaç kullanmaya başladım 3 gün içinde ben yenilendiğimi hissettim. geçen ay yumurtlama akıntım bile yoktu ki yumurtlamışım gene ki kimyasal olduğuna göre. bu ay yumurtlama akıntım dolu dolu geldi. internette de ekşi sözlükte miydi nerde agnucaston hakkında diyorduki birisi, kadını resmen bebek makinasına çeviren bitkisel bir ilaç diyordu :) cnm bu ay hamile kalmazsam bile bir sonraki ay kalırım. artık üzülmüyorum..
bugün kan verdim adetime 3 gün var 4.27 çıktı nasıl sizce 4 gün önce 1.02 ydi
merhaba kızlar bu ayın 5 ile 9'unda korunmasız ilişki yaşadık ve bn 13,de adet oldum acaba hamile kalma ihtimalim var mı kalsam bile ne zaman belli olur
Kızlar ben bugün adet oldum uzuun bekleyiş ve heyecandan sonra yarın çörek otu bal tarçına başlamam mı gerekiyo forumda bi kaç yerde öle okudum soğan suyu içiyordum zaten bırakıp adet bitince mi devam edeyim tavsiyeleriniz neler?
merhaba kızlar bu ayın 5 ile 9'unda korunmasız ilişki yaşadık ve bn 13,de adet oldum acaba hamile kalma ihtimalim var mı kalsam bile ne zaman belli olur
canım sende bizimle beraber bi dahaki ayı beklemeye başlayanlardan mı oldun üzüldüm yaa neyse kısmet hayırlısı Allahın izniyle öbür ay hepimiz hamişiz