En erken kacinci gunde test yapilmali

ahhh cnm benim sen böyle dedin ya ben hamile olmasam bile üzülmem :) insan yeri geliyo hamile olduğunu söyleyen birinin varlığını istiyo sadece :)

valla ne biliyim öyle hissettim ama inan bu sürecte bizi bizden baska anlayan kimse yok bence yeri geliyo eşlerimiz bile bizle aynı duyguda olamıyo:)

emel pişt pişt :) napıyon kız ben yoktum ortalıklarda hemen karamsarlığa mı kapıldın üstüne bi de 1 haftan varken :) silkin ve kendine gel. demekki hamilelik duygusallığına kapıldın ve kendini kötü hissediyon :) bak bu da iyi bişiy :)

canımmmmmmmmmmmmmm vallahi hiç gülesim yoktu güldürdün beni.. böyle deyince aklıma ne geldi dün akşam umutsuz ev kadınlarını izliyordum. kadın kızına ben senden ayrılamam şehir dışına üniveristeye gitme dedi sarıldı. hadeeeeeee ben bir başladım ağlamaya... sonra kendime güldümmmm ne bu diye :))) şimdi sen böyle yazınca aklıma geldi. olsun hayal kırıklığı olmasın kedimi kaptırmayayım diye bundan sonra böyle dicem:)

benim 21 eylülde bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. ozamandan beri bekliyorum. idrar testinde negatif cıkıyor. bugün fazla kasık ağrım yok. soğan suyu içiyordum 2 aydır. inşallah hamileyimdir.

bende 26 martta 11 haftalık bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum. seninde ilk gebeliğinmiydi doktor ilk gebelikte sık rastlıyoruz dedi. kan uyuşmazlığı var bizde iğne falan olmuştum. adet düzensizliği bende de var. eskide yoğun gelen adetlerimi ara oldum. rahim yapışması mı acaba diyorum ama yumurtlama kalitem çok kötü. eskiden çok iyiydi değerlerim. bende soğan suyuna başlayacağım adet olursam. sabahtan beri adet olacakmışım gibi ama hafif ağrım var. ama gelen giden yok.kürtajdan beridir karnım 3-4 aylık hamile gibi şiş. doktor rahim ayna gibi demişti. ama neden ozaman böyle oluyorum anlamadım :KK43:

benimde ilk gebeliğimdi. bizede aynı şeyleri söyledi dr. kan uyuşmazlığı iğnesi bende oldum. hala bekliyorummm 21 eylülden beri

ben ümitsizliğe kapıldım nedense:KK43: sanırım bu ay da olmadı. artık beklicem bir daha ki ayı. ama moralim bozuldu yani. göğüs uçlarım acıyor sadece. kasık ağrısı da azaldı. iltihaptı sanırım ve şuan o da idrarla gidiyor. araştırmalarım sonucu bu kanıya vardım. umarım sizlerrr hayırlı haberler alırsınız

hadi yaa canım. benimde pek fazla kasık ağrım yok bugün. ama akıntım cok fazla. inşallah hamişsindir.hamişizdir.

kızlar hani diyordum şiddetli göğüs ağrılarım var kaç gündür diye. ben kendimi tutamadım ve doktorumu aradım. neyse söyledim işte yumurtlama gününden itibaren hiç geçmedi diye. acaba prolaktinden midir ilaç da kullanıyorum ama dedim. yok prolaktinle alakası yok yumurtlamadan kaynaklı bir ağrıdır o dedi. ben de içimden dedim ki ne yumurtladıysam bu acıyı ilk kez gördüm diye :) herhalde altın yumurtladım ben kızlar bu şiddetli göğüs ağrısıyla :)

evet canım da ne bileyim yaaa.. belirti yok sanırım onun farkına vardım ben.
o yzden moralim bozuk artık kendimi kandırmayacağım

kızlar benim de akıntım sıfıra yakın birşey.. ben de onu anlamadım. resmen adet olacakmışım gibi belim vs sızlıyo adet günümde bundan daha rahat oluyorum hatta

kızlar hani diyordum şiddetli göğüs ağrılarım var kaç gündür diye. ben kendimi tutamadım ve doktorumu aradım. neyse söyledim işte yumurtlama gününden itibaren hiç geçmedi diye. acaba prolaktinden midir ilaç da kullanıyorum ama dedim. yok prolaktinle alakası yok yumurtlamadan kaynaklı bir ağrıdır o dedi. ben de içimden dedim ki ne yumurtladıysam bu acıyı ilk kez gördüm diye :) herhalde altın yumurtladım ben kızlar bu şiddetli göğüs ağrısıyla :)

merhaba andean :))

demek doktoruna danıştın ve demek yumurtlamadan kaynaklanıyormuş, valla buna sevindim, daha öncede sana bahsettim ya, bendede var o ağrılar 2 aydır diye, açıkcası biraz içim rahatladı.
senin nekadar vardı bat'a.

canımmmmmmmmmmmmmm vallahi hiç gülesim yoktu güldürdün beni.. böyle deyince aklıma ne geldi dün akşam umutsuz ev kadınlarını izliyordum. kadın kızına ben senden ayrılamam şehir dışına üniveristeye gitme dedi sarıldı. hadeeeeeee ben bir başladım ağlamaya... sonra kendime güldümmmm ne bu diye :))) şimdi sen böyle yazınca aklıma geldi. olsun hayal kırıklığı olmasın kedimi kaptırmayayım diye bundan sonra böyle dicem:)

emelcim dün akşam eşimin geçen sene askerdeyken yemin törenine gitmiştim. onu usta birliğine gönderirken ki zayıf hali aklıma geldi ben de oturdum ona ağladım :) ben normalde duygusal biri değilimdir işte :)

canım altın gibi bir çocuk olacak işte :)))

kızlar benim de akıntım sıfıra yakın birşey.. ben de onu anlamadım. resmen adet olacakmışım gibi belim vs sızlıyo adet günümde bundan daha rahat oluyorum hatta

canım en iyissi ümitlenmmek ama sonrasında çok mutlu olabilirz. hem üzülmeyiz de.yani az üzülürüz :)

emelcim dün akşam eşimin geçen sene askerdeyken yemin törenine gitmiştim. onu usta birliğine gönderirken ki zayıf hali aklıma geldi ben de oturdum ona ağladım :) ben normalde duygusal biri değilimdir işte :)

:))) walla oku oku otur gül yani halimize :)))

merhaba andean :))

demek doktoruna danıştın ve demek yumurtlamadan kaynaklanıyormuş, valla buna sevindim, daha öncede sana bahsettim ya, bendede var o ağrılar 2 aydır diye, açıkcası biraz içim rahatladı.
senin nekadar vardı bat'a.

cnm bu doktora muayene olmuştum ben 29 mayısta. bana prolaktin için agnucaston vermişti. neyse acaba ilaç fayda etmedi de prolaktin arttı ondan mı diye kara kara düşünüyordum. neyse ki o yumurtlama ağrısı dedi.

topiğin başlığı çok hoşuma gidiyor :KK51:

ben adete 10 kala başladım bile test yapmaya,
çünkü elimde 30 kadar test var, internetten almıştım,
sanırım son tarihi geçmiş gibi, pek anlayamadım ama,
dedim bitireyim bari, hemde işime geliyor, gebe isem en kısa zamanda öğrenirim diye :KK52:

ve az önce doktordan geldim, progesteron değerim 7,5 çıktı.
doktor kaliteli bir ovulasyon olmamış dedi :KK43:(:-)43:
ilaç verdi 5 günlük, yumurta uyarıcı ilaç :KK43::-)43:

bu ayda olmadı gibi, yani değerler onu gösteriyor.
inş. olmuştur diye dua ediyorum ama çok zor :KK43::KK43:

cnm bu doktora muayene olmuştum ben 29 mayısta. bana prolaktin için agnucaston vermişti. neyse acaba ilaç fayda etmedi de prolaktin arttı ondan mı diye kara kara düşünüyordum. neyse ki o yumurtlama ağrısı dedi.

canım çokk sevindim hem senin adına hem bizlerin adına,

yumurtlama ağrısı derken, yani ağrının olduğu hergün yumurtlama ihtimali yok değil mi :s ya tuhaf bir soru oldu ama her detayı kaçırmamaya çalışıyorum, off ya, neyse, zaten adet olunca kesiliyor acı.

aylardır yoruldum artık ama Rabbim beterinden korusun hepimizi inş.

canım altın gibi bir çocuk olacak işte :)))

canım en iyissi ümitlenmmek ama sonrasında çok mutlu olabilirz. hem üzülmeyiz de.yani az üzülürüz :)

umut fakirin ekmeğidir derler kuzum :) gerçi şaka maka ben adet olcam havasına girdim bile baksana adetimin ilk günü yaşadıklarımı yaşıyorum şu an bel ağrısı göğüs ağrısı vs vs :KK70:

benimde ilk gebeliğimdi. bizede aynı şeyleri söyledi dr. kan uyuşmazlığı iğnesi bende oldum. hala bekliyorummm 21 eylülden beri

bir arkadaş bebek erkekse ilk gebelikse ve annenin kan grubu nagatifse düşük oranı yükselir demişti. zamanı var canım demekki doktora gittin mi doktor ne diyor. benim şuan 3 ayım dolmadığı için doktor umursamıyor. bu ay gidip klomen isteyeceğim. fsh yüksek çünkü üst limit 10 benimki 9 buçuk. hamile kaldığımda 5.6ydı. 1 yıl dolmadan olur bence.

canım çokk sevindim hem senin adına hem bizlerin adına,

yumurtlama ağrısı derken, yani ağrının olduğu hergün yumurtlama ihtimali yok değil mi :s ya tuhaf bir soru oldu ama her detayı kaçırmamaya çalışıyorum, off ya, neyse, zaten adet olunca kesiliyor acı.

aylardır yoruldum artık ama Rabbim beterinden korusun hepimizi inş.

cnm yumurtladığım günden itibaren yavaş yavaş artan bir ağrı bu. göğüslerim resmen sızlıyorlar dokunamıyorum bile. hala da aynı. bak şimdi dokundum bu yazıyı yazarken feci şekilde cnm yandı :) o acı yumurtlama gününden başladı ama hala kesilmedi bakalım ne zaman kesilecek.

umut fakirin ekmeğidir derler kuzum :) gerçi şaka maka ben adet olcam havasına girdim bile baksana adetimin ilk günü yaşadıklarımı yaşıyorum şu an bel ağrısı göğüs ağrısı vs vs :KK70:

bende çok üzülmeyeyim diye o moda girmeye çalışıyorum canım . gerçekten sıkıntılı bir süreç rabbim hayırlısıyla verse valla. kafam rahatlatmaya çalışıyorum şu seminer dönemi bitse tatile çıksak süper olcak sonraki yumurtlama dönemi ramazanın başlangıcı. ama umarım gerek kalmaz.

X