En erken kacinci gunde test yapilmali

hala adet olamadım. bugün gittim test aldım geçen ay 24. gün olduğum için bu döngüye göre 1 gün geçmiş oluyor bugün ama şansa testte c çizgisi çıktı t bölümünde çizgi değilde kırmızılık çıktı. ilkkez karşılaşıyorum. gerçi idrar testine güvenmiyorum artık geçen ay çıkan 3 pozitif sonuçtan sonra. belim bacağım felaket ağrıyor. ağrı kesicide alamıyorum korkuyorum ya hamileysem diye. 2 gündür böyle ya :KK43:

dün telefonda görüştüğüm kadın doğum doktorum ağrıların için ağrıkesici alabilirsin demişti cnm bana. göğüslerim çok ağrıyo sızlıyo diye şikayetimi söylediğimde. birşey olmaz kullan demişti ama ben kullanmayacağım, gerek yok boşuna mideye ilaç yüklemeye.

öyle düşünmeye çalışıyorum zaten cnm çok sağ ol desteğin için hepimiz böyle olmak zorundayız ki iyi düşünelim iyi olsun... biz 6 aydır çalışıyoruz 4 ay tedaviye gittik küçük küçük çok sayıda kistler var bende ama çok dirençliler doktor ara vericez biraz dedi benimde eşimle problemlerim var biraz ağıra aldımda diyebilirim ama bir yanım bebek bebek diye beni yakıp bitiriyo işte çareler arıyorum böle ya hiç olmasa düşüncesi en çok üzende...

inşallah en kısa zamnda problemler de kistler de uçup gider acil şifa diliyorum canım peki bu kistlere ilaç tedavisi fln verilmio mu onlar mı engellio hamile kalmanı?

rüyalar tersine çıkarmış cnm bide öle düşün...:)))

cnm geçen ay kimyasal gebelik yaşarken rüyalarımda yaptığım testler hep pozitif çıkıyordu :) sabah kalkıp yapıyordum silik çizgiyi görüyordum. bu ay daha test yapma zamanım gelmemişken bu rüyayı gördüm :) herhalde bana hiç test yapma demek istiyo bu rüya :KK70:

dün telefonda görüştüğüm kadın doğum doktorum ağrıların için ağrıkesici alabilirsin demişti cnm bana. göğüslerim çok ağrıyo sızlıyo diye şikayetimi söylediğimde. birşey olmaz kullan demişti ama ben kullanmayacağım, gerek yok boşuna mideye ilaç yüklemeye.

ha oldu ha olacak sabrediyorum. 2 gündür böyle. okuldan eve zor geldim.bi gebelik testi alayım dedim dayanamadım :KK70: o da bozuk çıktı. bir garip oldu test silik bir çizgi var t bölümünde ma o çizginin ortasında kırmızı dairemsi bir şekil var. onunda kafası karıştı sanırım :p

inşallah en kısa zamnda problemler de kistler de uçup gider acil şifa diliyorum canım peki bu kistlere ilaç tedavisi fln verilmio mu onlar mı engellio hamile kalmanı?

aminnn inşallah cnm ilaç tedavisi oldum ilaçla geçmedi bi nevi onlar engellio kistlerin yan etkisi ile yumurtam oluşmuyo o olmayınca tabi adet düzensizliği oluyo hamilelik ihtimalide hiç yok...:2:

cnm geçen ay kimyasal gebelik yaşarken rüyalarımda yaptığım testler hep pozitif çıkıyordu :) sabah kalkıp yapıyordum silik çizgiyi görüyordum. bu ay daha test yapma zamanım gelmemişken bu rüyayı gördüm :) herhalde bana hiç test yapma demek istiyo bu rüya :KK70:

sen yinede rüyalara çok takılma cnm ben bir hafta önce rüyamda doğum yaptığımı gördüm hatta o acıyı bile hissettim diyebilirim ama bu hafta adet oldum:)))

aminnn inşallah cnm ilaç tedavisi oldum ilaçla geçmedi bi nevi onlar engellio kistlerin yan etkisi ile yumurtam oluşmuyo o olmayınca tabi adet düzensizliği oluyo hamilelik ihtimalide hiç yok...:2:

cnm yaa çook geçmiş olsun o zaman bi aktara git belki çaresi alternatif tıpta vardır :KK66:

ha oldu ha olacak sabrediyorum. 2 gündür böyle. okuldan eve zor geldim.bi gebelik testi alayım dedim dayanamadım :KK70: o da bozuk çıktı. bir garip oldu test silik bir çizgi var t bölümünde ma o çizginin ortasında kırmızı dairemsi bir şekil var. onunda kafası karıştı sanırım :p

testler de diyordur amannnn şunlar da bizi bi boş bırakmıyorlar sizinle mi uğraşacağım deyip sana o kırmızı dairemsi şekilleri göstermişlerdir :) yarın tekrar test yap her gün dene aksiyon olur hem :) bu sefer pozitif olup olmadığına değil de testin bozuk olup olmadığını test edersin hem bir yandan :)

sen yinede rüyalara çok takılma cnm ben bir hafta önce rüyamda doğum yaptığımı gördüm hatta o acıyı bile hissettim diyebilirim ama bu hafta adet oldum:)))

cnm son 6 günüm ya artık her gece farklı senaryolu rüyalar görürüm ben bu gidişle :)

ben hamile kalmadan önce rüyamda 2 kere bebeğim olduğunu görmüştüm. ama bebekleri başkaları alıyordu ben tek başıma bilmediğim yerlerde yürüyordum. sonra hamile kaldığımı öğrenmiştim. sonra 10+ 3e geldiğimde rüyamda bebekgördüm ama o kadar güzeldiki yok böyle bir güzellik. kapkara gözleri minicik ağzı dudakları. yüzünün güzelliğini düşündükçe tüylerim ürperir hala. çünkü öyle bir güzel yüz görmedim hayatım boyunca.bana gülümsüyordu. ben 11+3 te doktora gittim meğer bebeğimin 10+3teyken kalbi durarak ölmüş. belkide benim kızımdı o. Allah onu okadar özenerek yarattı ki cennetine aldı. bazen rüyalar bize birşeyleri haber vermeye çalışır ama rüyanın bize neyi haber verdiğini yaşamadan anlayamayız

testler de diyordur amannnn şunlar da bizi bi boş bırakmıyorlar sizinle mi uğraşacağım deyip sana o kırmızı dairemsi şekilleri göstermişlerdir :) yarın tekrar test yap her gün dene aksiyon olur hem :) bu sefer pozitif olup olmadığına değil de testin bozuk olup olmadığını test edersin hem bir yandan :)

aslında açıkcası eczaneye test için gitmedim :KK70: ben masumum. elevit ve folik asit bitmişti onları almaya gittim. gitmişken onuda alyım dedim. olacaksa olsun olmayacaksa dinsin artık. romatizmalı yaşlı teyzeler gibiyim :KK70:

sağ ol cnm benm son çare onu deneyeceğim cnm zaten başka yol yok..:KK43::-)26:

cnm yumurtlama sorunu olanlara ve kistlere hayıt tohumu iyi geliyor diye biliyorum ben ama. sen yine de araştır tatlım. benim prolaktinden dolayı yumurta kalitem iyi değildi. ben hayıt tohumundan yapılan bitkisel ilacı kullanıyorum. yumurtlamayı düzene sokuyor en önemli yararı bu.

olsun boşver diğer arkadaşlarımın dediği gibi oda bi heyecan güzel duygular bunlar...:)):KK76:

cnm yumurtlama günlerimdeyken her gün kabus gördüm ben ya anlatamam :) bir gün eşimi polisler götürüyo rüyamda tutuklayacaklarmış. ben de diyorum ki bugün bizim yumurtlama günümüz nereye götürüyosunuz bari yarın götürün diyorum :KK70: komediye bakar mısın :) eşime anlatıyorum o günün sabahında. zaten sen beni düşünmüyosun ki yumurtanı daha çok düşünüyosun diye espiri yapıyo :KK70:

Son düzenleme:
hanımlar dün gece yattıktan sonra canım kuzu pirzola ile çiğ köfte çekti :) ama nasıl çekti anlatamam ve bunlar günlük hayatta aklıma gelen şeyler de değildir :) haa hamileliğe bağlamıyorum kesinlikle :) iştahımdaki bu tuhaflık beni nereye götürecek onu merak ediyorum :) artık hamiş kalamadan diyetisyenin yolunu tutarım bu gidişle :KK70:

cnm yumurtlama sorunu olanlara ve kistlere hayıt tohumu iyi geliyor diye biliyorum ben ama. sen yine de araştır tatlım. benim prolaktinden dolayı yumurta kalitem iyi değildi. ben hayıt tohumundan yapılan bitkisel ilacı kullanıyorum. yumurtlamayı düzene sokuyor en önemli yararı bu.

çok sağ ol cnm benm hemen araştırıcm bnm hormonal bişi yok dedi doktor ama yumurtlama düzensiz tabi...

X