- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
Araba öyle mi çok sevindim ben de. Gerçi ben kendim hala inanamıyorum ki hamile olduğuma yarın bi olsa da doktora bir sürü soru sorsam
hadi inş güzel haberlerle gel tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Araba öyle mi çok sevindim ben de. Gerçi ben kendim hala inanamıyorum ki hamile olduğuma yarın bi olsa da doktora bir sürü soru sorsam
ayela canım tebrık ederim allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
bebişleriniz hayırlı olsun kızlar. rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
senin güzel gönlün olsun canım benim BENNN ARTIK HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYİM DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA AMA ÖNCELİKLE MELTEMCİĞİMİN BAŞINA. BENİM BEBİŞİMİ FAZLA BEKLETME KARDEŞ İÇİNtesekkür ederim canım......
neslicim ya bu topikte az zaman gecirmedik ve seninde buraya hamileyım diye haykırman gerek miyo mu şekerimmmmm
nasıp olursa sen hamileyim yaz arkadan ben geliyorum canım tamam
canım ben 2 gün kala öğrendim idrarla çok belii belirsiz bir çizgi vardı hatta ışıkta bile zor görünüyordu pek tınlamadım çünkü çok kimyasal yaşadığım için umutlanmıyordum. 2 gün geçtiğinde iyiden iyiye koyuydu. 9 gün geçtiğinde bir daha yaptım kontrol çizgisiyle aynı çizgilikte koyuluk vardı. geçen perşembe doktor kontrolüne gittim kese vajinal bile zor göründü benim de geç döllenme olabilir gibi geliyor oğlumda 5 haftalıkken görmüştük. 1 hafta sonra tekrar kontrole gidicem kalp atışları için. ama kontrol çizgisiyle aynı koyuluktaysa 2. çizgi kaçtır acaba hcg değerim bilemiyorum.ama senin değerin güzel gidiyor maşallah.Çok teşekkür ediyorum beykannesli aynı zamanlarda hamiş olmuşuz sanırım ne güzel :) benim geç döllenme sanırım ben adet olmam gereken günden bir hafta sonra öğrendim beta hcg 50 ydi. Bugün de onun üstünden 4 gün geçti 456 çıktı değerim. Çabuk mu yükselmiş anlamadım doktor 200 civarında bekliyoruz demişti 456 çıktı
senin güzel gönlün olsun canım benim BENNN ARTIK HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYİM DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA AMA ÖNCELİKLE MELTEMCİĞİMİN BAŞINA. BENİM BEBİŞİMİ FAZLA BEKLETME KARDEŞ İÇİN
o bebiş gelecek artık meltemcim kaçışı yok
Hayırlı olsun bebeklerîniz:)
Ben de test yaptırmakla yaptırmamak arasındayım.
Ama yaptırmıcam galiba. 27 aralığı beklicem. Adet olmazsam gidîcem.
Öncesinde çıkmayabiliyormuş zaten.
yok canım daha keseyı gorduk gecen persembe.allah nasıp ederse onumuzdekı pazartesı pıt pıtlar ıcın rabbım duymayı nasıp etsın ınsallah
Adet tarihin 27 si sanıyorum bence de bekle bakalım
Arkadaşlar merhaba bu ay ilk defa denedik bebis icin ben biraz fazla heyecanlı ve sabirsizim. Adet gunume 4 gün var ama bende garip bi his var cok sabırsızlanıyorum. Eczaneden 3-5 liralık testlerden alıp yapsam doğru gösterir mi acaba deneyimleri olanlar yazabilir mi