En erken kacinci gunde test yapilmali

ayela canım tebrık ederim allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

Çok teşekkür ediyorum beykannesli aynı zamanlarda hamiş olmuşuz sanırım ne güzel :) benim geç döllenme sanırım ben adet olmam gereken günden bir hafta sonra öğrendim beta hcg 50 ydi. Bugün de onun üstünden 4 gün geçti 456 çıktı değerim. Çabuk mu yükselmiş anlamadım doktor 200 civarında bekliyoruz demişti 456 çıktı :KK52:

Hamile olduğunu öğrenenler 2 günde bir beta hcg takibi yaptı mı acaba yaptıysanız sonuçlar nelerrrrr???

tesekkür ederim canım......:KK19:

neslicim ya bu topikte az zaman gecirmedik ve seninde buraya hamileyım diye haykırman gerek miyo mu şekerimmmmm:KK16::KK16:

nasıp olursa sen hamileyim yaz arkadan ben geliyorum canım tamam:KK16:
senin güzel gönlün olsun canım benim BENNN ARTIK HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYİM DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA AMA ÖNCELİKLE MELTEMCİĞİMİN BAŞINA. BENİM BEBİŞİMİ FAZLA BEKLETME KARDEŞ İÇİN:KK16:

Çok teşekkür ediyorum beykannesli aynı zamanlarda hamiş olmuşuz sanırım ne güzel :) benim geç döllenme sanırım ben adet olmam gereken günden bir hafta sonra öğrendim beta hcg 50 ydi. Bugün de onun üstünden 4 gün geçti 456 çıktı değerim. Çabuk mu yükselmiş anlamadım doktor 200 civarında bekliyoruz demişti 456 çıktı :KK52:
canım ben 2 gün kala öğrendim idrarla çok belii belirsiz bir çizgi vardı hatta ışıkta bile zor görünüyordu pek tınlamadım çünkü çok kimyasal yaşadığım için umutlanmıyordum. 2 gün geçtiğinde iyiden iyiye koyuydu. 9 gün geçtiğinde bir daha yaptım kontrol çizgisiyle aynı çizgilikte koyuluk vardı. geçen perşembe doktor kontrolüne gittim kese vajinal bile zor göründü benim de geç döllenme olabilir gibi geliyor oğlumda 5 haftalıkken görmüştük. 1 hafta sonra tekrar kontrole gidicem kalp atışları için. ama kontrol çizgisiyle aynı koyuluktaysa 2. çizgi kaçtır acaba hcg değerim bilemiyorum.ama senin değerin güzel gidiyor maşallah.:nazar:

Evet kızlaaaarrr topiğimize uygun olarak yeni adaylar yok mu denemeler nasıl gidiyor şüphelenenler nerdedeee test yapmayı bekleyen yok mu:KK52:

senin güzel gönlün olsun canım benim BENNN ARTIK HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYİM DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA AMA ÖNCELİKLE MELTEMCİĞİMİN BAŞINA. BENİM BEBİŞİMİ FAZLA BEKLETME KARDEŞ İÇİN:KK16:

hhııııımmmm oldu şimdi tatlım:KK16::KK16::KK16:

aminnnnnnnnnnnnn inş bende senin arkandan gelicem inş:KK16: senin melegini bekletirmiyim hemen gelicek inş kardeşi de arkadan canim benim:KK54::KK54::KK54:

Hayırlı olsun bebeklerîniz:)
Ben de test yaptırmakla yaptırmamak arasındayım.
Ama yaptırmıcam galiba. 27 aralığı beklicem. Adet olmazsam gidîcem.
Öncesinde çıkmayabiliyormuş zaten.

yok canım daha keseyı gorduk gecen persembe.allah nasıp ederse onumuzdekı pazartesı pıt pıtlar ıcın rabbım duymayı nasıp etsın ınsallah

Adet tarihin 27 si sanıyorum bence de bekle bakalım

Bekliyorum.
Şuanda hiçbir belirti yok.
Zaten hesaplamalarıma göre bugün yarın rahime yerleşmesi lazım.
Hemen başlamaz herhalde kasık ağrısı bulantı falan :)
Ben çok araştırdım da:)))

Arkadaşlar merhaba bu ay ilk defa denedik bebis icin ben biraz fazla heyecanlı ve sabirsizim. Adet gunume 4 gün var ama bende garip bi his var cok sabırsızlanıyorum. Eczaneden 3-5 liralık testlerden alıp yapsam doğru gösterir mi acaba deneyimleri olanlar yazabilir mi

Merhaba herkese, en son adet 14 kasım da oldum. 35 gündür adet olmadım yani 7 gün geciktim bu sabah evde test yaptım ama - çıktı canım sıkıldı ama fazla da moralimi bozmadım test yanlış çıktı diye düşündüm, bugün öğlen hastaneye gidip kan testi yaptıracağım, en kesini bu. Hamile olmam gerekir değil mi?

Olabilir tabi canım ama kesin gözüyle bakma gecikmenin başka nedenleri de olabilir stres gibi. Ama hamilelik varsa testte çıkmamış da olabilir en iyisi kan testi kesin sonuç verecektir. Bugün yaptırıp sonucu bizimle paylaşabilirsin :)

X