En erken kacinci gunde test yapilmali

arkadaşlar bişey sormak istiyorum.geçen ay başarısız bi tüp bebek denemem oldu.test sonucundan 4 gün sonra adet gördüm.bu ay yumurtlama günlerini iyi değerlendirdik,birde üstüne soğan kürü yaptım eşime de keçiboynuzu içirdim.birde ilaçların etkisi bu aydan çok ümitliyim.adet günüm dündü ama olmadım.bugünde olmadım.eşime idrar testi aldırdım ama test elimde bir türlü cesaret edemiyorum yapmaya.varsa çıkar mı sizce bugün.bana acil cevap verirmisiniz:18:

geçtikten sonra çıkar
ama cıkmadıgı halde sonrasında kan testinde çıkanlar da var,
gectiğine göre yapmalısın bence.

mrb arkadaşlar bgn kan testi yaptırdım doktor hamilesin dedi. değer de 1369.78 yazıyor. Ama değer yazan arkadaslarinkiyle farklı mi anlaMadım. değer konusunda tecrübeli arkadaslR yardımcı olur musunuz.... doktor hiç açıklama yapmadı başka. Bn de heyecandan unuttum bsy sormadım..bu arada bebeği olmayıp dileyen herkese hayırlısıyla nasip olur ınş... hayırlısıyla hamilelere de kucağına almak nasip olur ınş ....

mrb arkadaşlar bgn kan testi yaptırdım doktor hamilesin dedi. değer de 1369.78 yazıyor. Ama değer yazan arkadaslarinkiyle farklı mi anlaMadım. değer konusunda tecrübeli arkadaslR yardımcı olur musunuz.... doktor hiç açıklama yapmadı başka. Bn de heyecandan unuttum bsy sormadım..bu arada bebeği olmayıp dileyen herkese hayırlısıyla nasip olur ınş... hayırlısıyla hamilelere de kucağına almak nasip olur ınş ....

değer gayet iyi, hamilesin. hafta içi çarşamba falan doktora git ve keseyi gör bence

mrb kızlarç ben forumda yeniyim.yazdıklarınızı okudumda herkes benim gibiymiş dedim kendimi daha iyi hissettim. ben bu ay ciddi olarak deneme yaptım ve batım 28 ekim 6-7 gün var ama 3 gün önceden bende karın ve bel agrısı başladı kasıklarımda ara ara hafif agrılar oldu. bugünde gögüslerim şişti. meraktan ölcem günler geçmiyo:18: ama yazılanları okudum regl tarihim geçmeden test yapmıycam.inşallah bebiş vardır ve inşallah bekleyen herkes güzel haberler alır:KK49:

mrb kızlarç ben forumda yeniyim.yazdıklarınızı okudumda herkes benim gibiymiş dedim kendimi daha iyi hissettim. ben bu ay ciddi olarak deneme yaptım ve batım 28 ekim 6-7 gün var ama 3 gün önceden bende karın ve bel agrısı başladı kasıklarımda ara ara hafif agrılar oldu. bugünde gögüslerim şişti. meraktan ölcem günler geçmiyo:18: ama yazılanları okudum regl tarihim geçmeden test yapmıycam.inşallah bebiş vardır ve inşallah bekleyen herkes güzel haberler alır:KK49:

Cnm benimde 6 gun kala kasiklarim agryordu bugun goguslerim agriyo 4 gun var umutla bekliyorum insallah hamilesindir

en iyisi kan vermek tüm şüphelerin ortadan kalkar çünkü bu yaptığın stres de iyi bişey değil:KK19:

slm arkadaşlar ben dün test yaptım birinci çizgi tam ikinci çizgi silik görünüor ama adetime 4 gün var ve şikayetelrim çok fazla bundan 6 gün önce doktora gittim agrılarımdan dolayı tahlillerim temiz çıktı gebelikte yok dedi ama kasık agrılarım bel agrım gögüs agrım ve bulantı ateş bir türlü geçmedi sizde adetimi bekleyeyimmi tekrar gideyimmi doktora lütfen yardımcı olun

agustosta kurtaj oldum bebeğim 2 aylık olması gerekırken 7 hftada kalmıs ilerlememiş yani bebegımın gelişimi durdugundan aldılar. doktorum 2 defa düzenli adet gördükten sonra hamile kalabilirsin bu süreç 1 seneyi geçerse muayeneye gelirsin diyerek 2 ay sonra korunmayı bırak demişti ve dediği gibi yaptım normalde benim adet düzenim kurtajdan önce 30 yada 31 günde bir ise kurtajdan sonra oldugum 2 adetimde 29 ar gün arayla oldu ben artık hangısıne göre hesap yapacagım bilmiyorum ama geçenki hamıle kaldıgımda adetime bi gün kala test yapmıstım cıkmıstı bugun de adetime bi gün kala yaptım cıkmadı negatif :KK43::KK43: bu ay düzenli ilişkimizide oldu aslında ama neden olmadı anlamıyorum acaba erkenmi yaptım testi yada gerçektenmi hamıle değilim birde geçenkı hamıle kaldıgımda adete 3 gün kala göğüslerim cok acıyodu öyleki sutyen bile takamıyordum ve adetime bi gün kala belli olmustu ya simdi gercekten hamıle değilim yada daha erken baktım zamanına. inanın kurtaj olduktan sonra cok istiyorum hamıle kalmayı ama nasip tabikide saglıklı olsun.bana bilgi verirseniz mutlu olurum tekrardan hamile kalabilirmiyim korkuyorum ve cok istiyorum nolur dua edin..

slm arkadaşlar ben dün test yaptım birinci çizgi tam ikinci çizgi silik görünüor ama adetime 4 gün var ve şikayetelrim çok fazla bundan 6 gün önce doktora gittim agrılarımdan dolayı tahlillerim temiz çıktı gebelikte yok dedi ama kasık agrılarım bel agrım gögüs agrım ve bulantı ateş bir türlü geçmedi sizde adetimi bekleyeyimmi tekrar gideyimmi doktora lütfen yardımcı olun

merhaba canım. Benimde 4 günüm var reglime. Ikinci cizgin varsa ya iki gün bekleyip tekrar testi tekrarla. Yada doktora git. Idrar testinde silik çizgi varsa ve gebelik varsa kan testinde mutlaka çıkar çünkü

merhaba canım. Benimde 4 günüm var reglime. Ikinci cizgin varsa ya iki gün bekleyip tekrar testi tekrarla. Yada doktora git. Idrar testinde silik çizgi varsa ve gebelik varsa kan testinde mutlaka çıkar çünkü

doktorumu aradım cnm şikayetlerimi bildirdim çünkü agrım fazla adetime kadar beklememi söyledi çünkü geçen hafta kan tahlili yaptığında beta 1,2 çıkmıştı 9 gün vardı adetime belli olmaz dedi daha yeni oluşuordur dedi mecburen adetimi bekleyecem

Kzlar mrb gercekten cok hossunuz yazılanlar paylaşımlarınız cok güzel benmde adetim 2-3 gün gbi gecikti test yaptım 2. çizgi hemen cıktı ama cok koyu değil.hatta 2 kez yaptım ikisindede aynı cıktı bilmiyorum ya cuma dr gdecm inşş + olr:KK50:

cnm benim batim 25 i. 26 sinda yatim yaptim tek cizgi :KK43:
28 inde yaptim 2. cizgi silik ama var.
29 unda biraz daha koyu silik cizgi
veeeeeeeeeeeeeeeee bugun iki cizgide ayni koyulukta. hamileyimmm :)))) ama buna inanamiyorum, saka gibi birsey :)

Kızlar noluyo anlamıyorum ya.. ben normalde 26 sında adet olucakken 25 inde oldum. adetımın 3.gunu cok az adetım geldi. normalde 6 gun ve yogun olurdum. bıde cok sanclı bı kanamam oldu ne yedıysem cıkardım. bugun 4.günü ve cok az kanama var mıdem sureklı agzımda bıseyde yıyemıyorum... sızce hamılemıyım yoksa baska bı sorunmu var. bıde 1 haftada 2 kılo aldım.

duygulandım buraya yazdıklarımı okuyunca. şimdi Allaha şükür hamileyim ve bir oğlum olacak Allah kısmet ederse. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

X