- 4 Kasım 2012
- 249
- 0
tamamdır kardeşim :) 16 haziran tarihinde kardeşliğimizi ilan ediyorum ben de
sevdim bunu :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamdır kardeşim :) 16 haziran tarihinde kardeşliğimizi ilan ediyorum ben de
walla sevindirici bunlar inşallah gerçek olur hayallerimiz. demekki bu da bir belirti nasıl geçeçcek bu günler yaa
valla cnm öyle böyle geçecek mecbur. kendime uğraş da bulamıyorum ki ben. sen neler yapıyorsun normalde gün içinde?
walla canım stresten bu haftasonu eşimi evde durdurtmadım hep dışarıdaydık. burası zaten asosyal bir yer olduğu için fazla etkinlikte yok. yürüyüş yapıyoruz okuldan br arkadaş komşum benm onunla hergün yürüyüşe çıkıyruz 1 2 saat öyle gidiyor. eşim sağolsun sürekli yabancı dizi izletiyor:) okul varken zaten sbs kurs derken eve nasıl attığımı bilemiyordum kendimi şimdi patlıyorum evde. koskoca yaz nasıl olacak bilmiyorum walla
canm aşılama işlerini bilmiyorum ama aşılamadan ne kadar süre sonra test yaptırılıyor normalde.[/QUO canım 14 yada 15 sonra çıkıyo ben sonucumu dr göstermedim morelim bozuktu yarın dr görüşçem inşallah bu arada 2 aşılamamdı
canm aşılama işlerini bilmiyorum ama aşılamadan ne kadar süre sonra test yaptırılıyor normalde.[/QUO canım 14 yada 15 sonra çıkıyo ben sonucumu dr göstermedim morelim bozuktu yarın dr görüşçem inşallah bu arada 2 aşılamamdı
cnm doktor neler söyleyecek acaba ben de merak ettim inş olumlu ilerliyordur. burada bizi bilgilendir olur mu? canını sıkma ki bebek varsa da etkilenmesin.
cnm doktor neler söyleyecek acaba ben de merak ettim inş olumlu ilerliyordur. burada bizi bilgilendir olur mu? canını sıkma ki bebek varsa da etkilenmesin.
çok düşük ihtimal ama inşallah tabiki bilgilendiririm yarın inşalllah
İnşallah düşündüğümüz şeydir:)) Belirtileri çok erken başlayanlar da varmış okuduğum kadarıyla inşallah seninki de öyledir
cnm geçen ay kimyasal gebelik belirtilerimde de vardı mide bulantısı. ne birşey yediriyordu bana ne de çıkartabiliyordum. bu sefer reflü gibi ağzıma acı su geldi. hala da sıkıştırıyor. belki de reflüdür bilemem ya. hamile olmasam bile anlayacağım bari bu kadar ağrı vs çekmeyeyim ya. ağrı çekip de adet görürsem o zaman boş yere hepsi :)
Cnm herkeste farklı belirti oluyor sanıyorum bi arkadaşım göğüs uçlarım çok acıodu dedi başka bi arkadaşım hiç anlamamış hayırlısı inşallah nasip eder en kısa zamanda ama sormuş bu işler insan hemen hamile kalırım sanıyo
benimde bat 20 haziran yedi haziranda merakımdan test yaptırmıştım 0 çıktı 14 ünde idrar yolları iltihabı var diye gittim doktor beta istedi 2 çıktı sağ kasığım ve belim çok ağrıyor uyku uyutmuyor o derece bu ağrıların üstüne adet görürsem çok üzülürüm valla:18:
İnşallah hamişsindir ama adet olursan da bi dahaki aya daha sıkı çalışırsın ben bu aydan ümidi kestim bi an önce hastalansam da geçse bi sonraki ayın çalışmalarına başlasak diyorum:26:
inşallah bakalım sen neden umudunu kestin