En erken kacinci gunde test yapilmali

walla sevindirici bunlar inşallah gerçek olur hayallerimiz. demekki bu da bir belirti nasıl geçeçcek bu günler yaa

valla cnm öyle böyle geçecek mecbur. kendime uğraş da bulamıyorum ki ben. sen neler yapıyorsun normalde gün içinde?

valla cnm öyle böyle geçecek mecbur. kendime uğraş da bulamıyorum ki ben. sen neler yapıyorsun normalde gün içinde?

walla canım stresten bu haftasonu eşimi evde durdurtmadım:KK43: hep dışarıdaydık. burası zaten asosyal bir yer olduğu için fazla etkinlikte yok. yürüyüş yapıyoruz okuldan br arkadaş komşum benm onunla hergün yürüyüşe çıkıyruz 1 2 saat öyle gidiyor. eşim sağolsun sürekli yabancı dizi izletiyor:) okul varken zaten sbs kurs derken eve nasıl attığımı bilemiyordum kendimi şimdi patlıyorum evde. koskoca yaz nasıl olacak bilmiyorum walla :KK43:

walla canım stresten bu haftasonu eşimi evde durdurtmadım:KK43: hep dışarıdaydık. burası zaten asosyal bir yer olduğu için fazla etkinlikte yok. yürüyüş yapıyoruz okuldan br arkadaş komşum benm onunla hergün yürüyüşe çıkıyruz 1 2 saat öyle gidiyor. eşim sağolsun sürekli yabancı dizi izletiyor:) okul varken zaten sbs kurs derken eve nasıl attığımı bilemiyordum kendimi şimdi patlıyorum evde. koskoca yaz nasıl olacak bilmiyorum walla :KK43:

valla cnm sosyal hayat da bi yerde sıkıyo zaten. bi de hamilelik sürecinde insan daha fazla dinlenmeli. ben evde ev işi bile yapasım gelmiyo yorulacağım diye :)
neyse cnm ben çıkıyorum iyi geceler yarın görüşürüz en iyisi uyuyayım ki zaman geçsin. :)

canm aşılama işlerini bilmiyorum ama aşılamadan ne kadar süre sonra test yaptırılıyor normalde.[/QUO canım 14 yada 15 sonra çıkıyo ben sonucumu dr göstermedim morelim bozuktu yarın dr görüşçem inşallah bu arada 2 aşılamamdı:KK43:

canm aşılama işlerini bilmiyorum ama aşılamadan ne kadar süre sonra test yaptırılıyor normalde.[/QUO canım 14 yada 15 sonra çıkıyo ben sonucumu dr göstermedim morelim bozuktu yarın dr görüşçem inşallah bu arada 2 aşılamamdı:KK43:

cnm doktor neler söyleyecek acaba ben de merak ettim inş olumlu ilerliyordur. burada bizi bilgilendir olur mu? canını sıkma ki bebek varsa da etkilenmesin.

kızlar 5ten beri ayaktayım ve 6dan beri midem çok fena bulanıyor. tutamadım kendimi ve biraz acı su geldi ağzıma. leblebi yemiştim ama fayda etmedi. üşüttüm desem üşütmedim normalim. ateşim normal. mide bulantısı beni çok kötü etti bugün ya. Allahım adetime 6 gün varken bu bulantıları hayra çıkar Yarabbim..

İnşallah düşündüğümüz şeydir:)) Belirtileri çok erken başlayanlar da varmış okuduğum kadarıyla inşallah seninki de öyledir:KK66:

İnşallah düşündüğümüz şeydir:)) Belirtileri çok erken başlayanlar da varmış okuduğum kadarıyla inşallah seninki de öyledir:KK66:

cnm geçen ay kimyasal gebelik belirtilerimde de vardı mide bulantısı. ne birşey yediriyordu bana ne de çıkartabiliyordum. bu sefer reflü gibi ağzıma acı su geldi. hala da sıkıştırıyor. belki de reflüdür bilemem ya. hamile olmasam bile anlayacağım bari bu kadar ağrı vs çekmeyeyim ya. ağrı çekip de adet görürsem o zaman boş yere hepsi :)

emelcim bu arada senin dünkü soruna sanırım cevap buldum. idrarın bulanıklığı ile ilgili olan soruna. bak forumda birisi ne yazmış ağaşıya kopyalıyorum.

Merhaba ben sitenizi uzaktan takip eden yeni bir anne adayıyım. Gebelik belirtileri adet belirtilerine çok benZiyor adetime 1 hafta vardı yüzümde daha çok sivilcem çıktı ve büyüktüler, sol kasığım batıyordu sürekli, şişlik vardı karnımda,ani baş dönmeleri yaşadım, idrarımda koyuluk ve bulanıklık vardı,
adı da HSkuzu diye biri cnm aratabilirsin.

cnm geçen ay kimyasal gebelik belirtilerimde de vardı mide bulantısı. ne birşey yediriyordu bana ne de çıkartabiliyordum. bu sefer reflü gibi ağzıma acı su geldi. hala da sıkıştırıyor. belki de reflüdür bilemem ya. hamile olmasam bile anlayacağım bari bu kadar ağrı vs çekmeyeyim ya. ağrı çekip de adet görürsem o zaman boş yere hepsi :)

Sen olumlu düşün ki olumlu olsun kimyasal gebelik geçirmişsin ama o da gebelik sonuçta aynı belirtileri yaşıyosan hamile olma ihtimalin çok yüksek inşallah bu sefer vardır ve sağlıklı bir şekilde gelişir. Ben de kan testini yaptırdım işte 0,3 çıktı 3 gün vardı bata. Bugün adet görmem lazım bakalım nolcak

benimde bat 20 haziran yedi haziranda merakımdan test yaptırmıştım 0 çıktı 14 ünde idrar yolları iltihabı var diye gittim doktor beta istedi 2 çıktı sağ kasığım ve belim çok ağrıyor uyku uyutmuyor o derece bu ağrıların üstüne adet görürsem çok üzülürüm valla:KK19::18:

Cnm herkeste farklı belirti oluyor sanıyorum bi arkadaşım göğüs uçlarım çok acıodu dedi başka bi arkadaşım hiç anlamamış hayırlısı inşallah nasip eder en kısa zamanda ama sormuş bu işler insan hemen hamile kalırım sanıyo

canım bende hastalandım ne yazıkki bütün belirtiler adet belirtisiymiş:) zaten ergenlik sivilcelerimden belliydi:KK9:

benimde bat 20 haziran yedi haziranda merakımdan test yaptırmıştım 0 çıktı 14 ünde idrar yolları iltihabı var diye gittim doktor beta istedi 2 çıktı sağ kasığım ve belim çok ağrıyor uyku uyutmuyor o derece bu ağrıların üstüne adet görürsem çok üzülürüm valla:KK19::18:

İnşallah hamişsindir ama adet olursan da bi dahaki aya daha sıkı çalışırsın:KK9: ben bu aydan ümidi kestim bi an önce hastalansam da geçse bi sonraki ayın çalışmalarına başlasak diyorum:26:

İnşallah hamişsindir ama adet olursan da bi dahaki aya daha sıkı çalışırsın:KK9: ben bu aydan ümidi kestim bi an önce hastalansam da geçse bi sonraki ayın çalışmalarına başlasak diyorum:26:

inşallah bakalım :KK16: sen neden umudunu kestin

X