En erken kacinci gunde test yapilmali

benim bat 16 ağustos ancak keseyi bile gösterdi doktor nokta şeklinde şuan. ilk hamileliğimde de 7 gün önceden öğrenmiştim. benim bebiş hemen büyüyüp doğmak istiyor sanırım. normalde şuan sancılarımın başlaması gerekirdi ama adet olma hissi dışında bişey yok. belirtilerim göğüs ucu acıması ve vücutta alerji. her tarafım kabardı şuan. kaşı kaşı yara oldu. tahlil yaptırdım hepsi temiz çıktı hamilelikten sanırım. günün geçtiyse kan testinde kesin çıkar. birde hamileliği unutunca hamile kalıyorsun. doktor bana rahminde polip var gebeliği engeller almamız gerekiyor dedi o nedenle pek önemsemedim ben hamileliği nasılsa polip var diye. inşallah hamişsindir. Allah isteyen herkese verir inşallah

Yani adetinden önce öğrendin ne güzel inş öleyimdir canım, Rabbim kimseye aratmasın. imzanıda eklemişin ohhh:emir_bebek: bende görürüm inş o günleri

Canım ne mutlu sana inşallah hamişsindir de güzel haberi verirsin bize en kısa zamanda :) bu arada ben yine adet oldum önümüzdeki aya kaldı umutlar hayırlısı bakalım bu ay zaten olmaması benim için iyi oldu kardeşimin düğünü olduğu için sürekli koşuşturmacayla geçiyo hayırlısını bilir Rabbim güzel haber alan herkese hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

Amin canım amin, inşAllah düğünden sonra güzel haberleri verirsin bizlere ve ailene :) emin olun haberi alayım ilk sizlere yazıcam kendimi hiç yalnız hissetmiyorum sayenizde. insan bazen en yakınlarına bile anlatamıyor bazı şeyleri. bu topiği ve içindekileri seviyorum:KK16:

merhaba arkadaşlar beykannesli nerelerde onun bat ı geçmiş olmalıydı merak ettim haberi olan varmı?

teşekkür ederim cnm! ben de ne kadar mutlu oldum anlatamam. evet bayramda çifte mutluluk yaşadık! ben de cumartesi gidicem inş! doktordan sonra doktor neler istedi neler sordu bana da söyle olur mu? hadi hayırlısı cnm inş sağ salim alırız kucağımıza bebişleri. benim beta 590dı bu arada.:KK49:

canım bugün gittik doktora. keseyi gördük. her şey yolunda dedi. 2 hafta sonra tekrar gelin, kalp atışlarını duyalım dedi.sağlıklı görünüyorsun dedi, çiğ et( çiğ köfte çiğ sucuk vb) yemiyoruz, bitki çayı içmiyoruz dedi. süt,ayran, bolca su içiyosun dedi.folik asite ben başlamıştım onu söyledi günde 400mg.kilo kesinlikle verme dedi,kilo vermemen benim için almandan daha önemli dedi.ama kilo almanı da çok önermem, bebek senden beslenmiyor, boşuna alırsın dedi.istemediğin hiçbir şeyi kesinlikle yeme dedi. o yarar bu yarar derler ama istemiyorsan yeme, olumsuz yediğinde salgılnan hormon bebeğe olumsuz yansır, hiç gerek yok dedi. 1 soda, 1 fincan kahve, 1 bardak kola içebilirsin günde dedi.kabızlık ya da tam tersi görülebilir, her an adet olacakmışsın gibi hissedersin çok normal dedi, rahim büyüyor dedi.yumurtalıklarıma da bakmış temiz kist falan yok çok güzel dedi. şimdilik her şey yolunda inşallah 2 hafta sonra da kalp atışlarını da duyarız bebeği görürürz kesede dedi. yumurtlamaya göre daha 3buçuk haftalık falan dedi, aslında adet başlangıcının ertesi gününden sayıyoruz ama dedi, yumurtlamaya göre daha minicik oyüzden bebek kesede göremeyeceğimiz kadar küçük dedi.
işte böyle, umarım allahım sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder. senin haberlerini de bekliyorum cumartesi .

canım bugün gittik doktora. keseyi gördük. her şey yolunda dedi. 2 hafta sonra tekrar gelin, kalp atışlarını duyalım dedi.sağlıklı görünüyorsun dedi, çiğ et( çiğ köfte çiğ sucuk vb) yemiyoruz, bitki çayı içmiyoruz dedi. süt,ayran, bolca su içiyosun dedi.folik asite ben başlamıştım onu söyledi günde 400mg.kilo kesinlikle verme dedi,kilo vermemen benim için almandan daha önemli dedi.ama kilo almanı da çok önermem, bebek senden beslenmiyor, boşuna alırsın dedi.istemediğin hiçbir şeyi kesinlikle yeme dedi. o yarar bu yarar derler ama istemiyorsan yeme, olumsuz yediğinde salgılnan hormon bebeğe olumsuz yansır, hiç gerek yok dedi. 1 soda, 1 fincan kahve, 1 bardak kola içebilirsin günde dedi.kabızlık ya da tam tersi görülebilir, her an adet olacakmışsın gibi hissedersin çok normal dedi, rahim büyüyor dedi.yumurtalıklarıma da bakmış temiz kist falan yok çok güzel dedi. şimdilik her şey yolunda inşallah 2 hafta sonra da kalp atışlarını da duyarız bebeği görürürz kesede dedi. yumurtlamaya göre daha 3buçuk haftalık falan dedi, aslında adet başlangıcının ertesi gününden sayıyoruz ama dedi, yumurtlamaya göre daha minicik oyüzden bebek kesede göremeyeceğimiz kadar küçük dedi.
işte böyle, umarım allahım sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder. senin haberlerini de bekliyorum cumartesi .

çok iyi cnm maşallah! ben de doktorun söylediklerinin aynısını duymuştum arkadaşlardan. bol bol su ve süt içmemiz lazım. evet bitki çayları zararlı olabiliyormuş özellikle adaçayı! ne güzel çok sevindim senin adına. inş ben de güzel haberler alırım. teşekkür ederim bilgilerin için. ha bu arada hangi testleri yaptı ilk etapta???

çok iyi cnm maşallah! ben de doktorun söylediklerinin aynısını duymuştum arkadaşlardan. bol bol su ve süt içmemiz lazım. evet bitki çayları zararlı olabiliyormuş özellikle adaçayı! ne güzel çok sevindim senin adına. inş ben de güzel haberler alırım. teşekkür ederim bilgilerin için. ha bu arada hangi testleri yaptı ilk etapta???

henüz test yapmadı, karnımdan baktı sadece ultrasonla.ben kan testlerimi söyledim bazı sorular sordu, şeker tansiyon vs var mı falan diye

henüz test yapmadı, karnımdan baktı sadece ultrasonla.ben kan testlerimi söyledim bazı sorular sordu, şeker tansiyon vs var mı falan diye

anladım cnm. bende hipotiroidi var tiroid hormon yetmezliği. 5 aydır ilaç kullanıyorum herhangi bi sorun yok ama tsh testi yapıyolar mı acaba diye merak ettim.

arkadaşlar haziran ayında 1.tüp bebek denememiz 5 temmuzda negatifle sonuçlanınca 10 temmuzda hastalandım.22 temmuzda ovulasyon testi ile takibe başladım.28 temmuza kadar pozitifi göremeyince ben de oluruna bıraktım.2 ağustosta 2 damla kahverengi akıntım oldu.heralde erkenden hastalancam o yüzden ovulasyonu kaçırdım diye düşündüm.30-33 günde hastalanırım,bugün 37.gün.dün idrar testi yaptım ama negatif:KK43: erken miydi acaba? yine de bi umut bekliyorum.bu ay tutmazsa 2.tüp denememizi yapıcaz.işallah kendiliğinden gelir bebişler..

merhaba kızlar nerdesiniz.........sayfamız kimsesiz kalmış:KK20: ben malum eylül ayını beklıyorum.....sizde ne var ne yok....anne adayımız andean, hamiş adayımız nesli, selishm,ayela vs .........hadi bakalım herkes buraya hanımlarrrrrrr:KK54: iiiiiinnnnnnnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşşşşşşşş bu sayfaya giren zaman geciren herkes hamiş haberini duyurur allahım aminnnnnnn

merhaba kızlar nerdesiniz.........sayfamız kimsesiz kalmış:KK20: ben malum eylül ayını beklıyorum.....sizde ne var ne yok....anne adayımız andean, hamiş adayımız nesli, selishm,ayela vs .........hadi bakalım herkes buraya hanımlarrrrrrr:KK54: iiiiiinnnnnnnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşşşşşşşş bu sayfaya giren zaman geciren herkes hamiş haberini duyurur allahım aminnnnnnn

biz duyurduk şimdi sıra sizde:)

marhaba arkadaşlar ben hala regl olmadım bugün 8. günüm yumurta akı kıvamı fazlaca bir akıntım var hiç bir ağrı sızı yok,sadece göğüsde mavi damar belirtisi var acı yok şişlik yok,durum bu umutlanmamak için zor duruyorum,bir de hamile oluyomuymuşum :KK9: 10. gün kantestini tekrarlayacağım amaaaaan sıkıntı bunlar yahu:44:

Hanımlar herkese merhaba.. zaman geçip gidiyor yaz tatilimizin bitmesine 2 haftamız kaldı :KK14: bir zamanlar adetimi beklerken yaz tatilim başlamak üzereydi. yaz tatilim bulantılar ve kusmalarla geçtiği için tatil gibi geçmedi ama buna da şükür. bebişim büyüyo her geçen gün çok şükür. bugün 2li tarama testi için doktora gittik. herşeyi çok güzel çıktı Allahıma çok şükür.. darısı isteyen herkesin başına inşallah.. hepinizi takip ediyorum buralardayım :):KK36:

Hanımlar herkese merhaba.. zaman geçip gidiyor yaz tatilimizin bitmesine 2 haftamız kaldı :KK14: bir zamanlar adetimi beklerken yaz tatilim başlamak üzereydi. yaz tatilim bulantılar ve kusmalarla geçtiği için tatil gibi geçmedi ama buna da şükür. bebişim büyüyo her geçen gün çok şükür. bugün 2li tarama testi için doktora gittik. herşeyi çok güzel çıktı Allahıma çok şükür.. darısı isteyen herkesin başına inşallah.. hepinizi takip ediyorum buralardayım :):KK36:

herşeyin yolunda olmasına çok sevndm canım :) eee artık bebişinin bu naz ve kaprislerini çekeceksn daha doğunca gösterecek sana :))

nasılsın andean ne zmn dır gıremyorum bende pazartesı gıdıcem ıkılı testı allahım benımde saglıklı temız sekılde cıkmasını nasıp etsın ısallah nasılsın hamılelık nasıl gıdıyor ben de ne bulantı ne kusma hıc bısey kalmadı su ara sureklı bel agrım oluyo bıde kasık ve vajınada batma gogussundekı hassasıye devam edıyormu benım bugun sankı azaldı valla ottan b.. nem kapar olduk allaha emanet ısallah bu anne olmak cok zorr :KK43:

rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin. benimde bugün adet günüm. hafif bel ağrısı var. iştahım çok açık. aslında bayramda anlamalıydım hamiş olduğumu :) okadar çok yemişimki gece yatamadım. şimdi de karşımda biber turşusu duruyor o bana bakıyor ben ona buluşamıyoruz çünkü vücudumda alerji oldu çok turşu yemekten. mide bulantıları iyiydir. bukez takmıyorum çay içme kahve içme yok maydonoz yeme diyenleri. daha o bebiş büyüyecek karnına sığmaz olacak annesi. doktordaki 4 boyutlu ultrason fotoğraflarını görünce tuhaf oluyor insan. kime benzediğini bile görebiliyorsun artık :). Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.

herşeyin yolunda olmasına çok sevndm canım :) eee artık bebişinin bu naz ve kaprislerini çekeceksn daha doğunca gösterecek sana :))

bizim çocuk uğraştırdı ama dün bizi emel :) sırt üstü yatması gerekiyor bebişin ikili test için ama bizimkisi ayaktaydı. hemşireler bile güldü :) 2 saat sonra gittiğimizde yatmıştı artık şükür ki işlerimizi halledebildik :)

nasılsın andean ne zmn dır gıremyorum bende pazartesı gıdıcem ıkılı testı allahım benımde saglıklı temız sekılde cıkmasını nasıp etsın ısallah nasılsın hamılelık nasıl gıdıyor ben de ne bulantı ne kusma hıc bısey kalmadı su ara sureklı bel agrım oluyo bıde kasık ve vajınada batma gogussundekı hassasıye devam edıyormu benım bugun sankı azaldı valla ottan b.. nem kapar olduk allaha emanet ısallah bu anne olmak cok zorr :KK43:

iyiyim cnm sen nasılsın? seninki de temiz çıkar cnm inşallah içini ferah tut sen :) burun kemiğini de gördük ense kalınlığını da herşey iyi çıktı çok şükür. hamileliğim geçen haftaya kadar berbattı ama bu hafta yaşanılabilir bir hamişlik geçiriyorum diyebilirim :) arada gene çıkartıyorum ama şükür ballı sütümü de içebiliyorum :) 1.5 aydır süt içemiyordum tiksindiğimden :)

rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin. benimde bugün adet günüm. hafif bel ağrısı var. iştahım çok açık. aslında bayramda anlamalıydım hamiş olduğumu :) okadar çok yemişimki gece yatamadım. şimdi de karşımda biber turşusu duruyor o bana bakıyor ben ona buluşamıyoruz çünkü vücudumda alerji oldu çok turşu yemekten. mide bulantıları iyiydir. bukez takmıyorum çay içme kahve içme yok maydonoz yeme diyenleri. daha o bebiş büyüyecek karnına sığmaz olacak annesi. doktordaki 4 boyutlu ultrason fotoğraflarını görünce tuhaf oluyor insan. kime benzediğini bile görebiliyorsun artık :). Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.

amin cnm inşallah cümlemizinkini sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin rabbim kucağımıza. bu ikili tarama testinde hemşireler bebeğin çok güzel dediler :) sanırım bana benziyo :) kafası burnu aynı bana benziyo diyorum eşime de kızıyo kendisi :) asıl bana benziyo diye :KK70: anlayacağınız biz başladık bana benziyo kavgalarına :)

X