En erken hamilelik belirtisi nedir?

Bende de erken uyanma var Rabbım bızlerede nasıp etsın ınsallah
Amin hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle inşallah. Benim midem normalde de çok hassas dışarda yemek yiyemiyorum her şeyi yiyemiyorum vs o yüzden ilk etkiyi midemde hissettim . Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amin hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle inşallah. Benim midem normalde de çok hassas dışarda yemek yiyemiyorum her şeyi yiyemiyorum vs o yüzden ilk etkiyi midemde hissettim . Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım

Soyle soyleyeyim benim agiz kurulugum cilginca susuzlugum oluyordu ki ben cok su icerim ilk 3 haftalik hamileligimde bunu yasadim bas agrisi cok vardi ve kasik gogus agrisi. Ben adet olcam sanip 2 gun gecikince test yaptim. Ilk belirtilet bas agrisi ve agiz kurulugu idi.

sık idrara çıktım ve çok gazım vardı. Sonra idrr yolu enfeksiyonu oldu yanıyordu. Doktorum tek kullanımlık ilaç verdi geçti. Sonra kasığım deliniyor gibiydi meğerse kese yapıyomuş. Üst bacağıma vuruyodu ağrısı. Ama tutunamadı çok sancılandım düşük yaptığımı öğrendim

Bende şuan kasıklarda batma ve göğüs ağrısı var aşırı derece bat a 2 gün var inşallah bu ay hamileyimdir sizlerde inşallah olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…