En erken hamilelik belirtisi nedir?

Insallah gerek kalmaz kuzum ama erken baslamissin kafana takmaya. Ama doktora mutlaka git kontrol.icin.

Kuzum stresten ara kanama olurmu ya biliyo musun. Bugun 3. Gun peceteye sildigimde akinti geliyor sureklim yerlesme kanamasi diye kendimi kandirmak istemiyorum . Bat yarin

Anladım olsun kısmet bence herşey Sağlıklı olalımda

Kuzum stresten ara kanama olurmu ya biliyo musun. Bugun 3. Gun peceteye sildigimde akinti geliyor sureklim yerlesme kanamasi diye kendimi kandirmak istemiyorum . Bat yarin
Hiç duymadım öyle bişey canım ovulasyon döneminde yumurta kaliteliyse oluyomuş ama onun dışında sanmıyorum olcağını. İnşallah yerleşmedir bat yarınsa test yapsan çıkar muhtemelen varsa

Benimde gaz sancici oldu.kasiklarda siskinlik vardi.adet gunum gecene kadar idrarda cikmadi

Hiç duymadım öyle bişey canım ovulasyon döneminde yumurta kaliteliyse oluyomuş ama onun dışında sanmıyorum olcağını. İnşallah yerleşmedir bat yarınsa test yapsan çıkar muhtemelen varsa
Testim yok malesef kuzum almakta istemiyorum 4 kala yaptim negatifti. Eger olmazsa carsamba kann vercem.

Merhabalar hamileliğinizi en erken nasıl anladınız?
Bu herkeste farklıdır hamile değilken tüm belirtileri yaşadım ama hamile olduğum ay adete 5 gün kala öğrendim aşırı mide yanması uykumu bölmesi ve uyutmayacak seviyeye gelince test yaptım pozitif.

Bu herkeste farklıdır hamile değilken tüm belirtileri yaşadım ama hamile olduğum ay adete 5 gün kala öğrendim aşırı mide yanması uykumu bölmesi ve uyutmayacak seviyeye gelince test yaptım pozitif.
Bende de erken uyanma var Rabbım bızlerede nasıp etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…