- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
Insallah gerek kalmaz kuzum ama erken baslamissin kafana takmaya. Ama doktora mutlaka git kontrol.icin.Ilk defa basıma geldı neden dersen ıkıdır korunmuyoruz psıkolojım bozulmus olabılır kafaya takmaktan4senelık evlıyız e dusunuyoruz halıyle bakalımm baska hastalık cıkmasında hasta olursam olduktan sonra kontrole gıdıcem
Gıdıcem canım çok sağolInsallah gerek kalmaz kuzum ama erken baslamissin kafana takmaya. Ama doktora mutlaka git kontrol.icin.
Kuzum stresten ara kanama olurmu ya biliyo musun. Bugun 3. Gun peceteye sildigimde akinti geliyor sureklim yerlesme kanamasi diye kendimi kandirmak istemiyorum . Bat yarinAma işte onlar içinde erken daha henüz döllenme dönemidir. İnşallah gelmiştir bebeğin ama bu kadar erken belirti olacağını sanmıyorum benim iki yıla yanaştı bende kendimi dinlersem bi sürü belirti çıkıyo ama yokinşallah tez vakitte kavuşursun bebeğine
Renglinin 3. Gunu ac karnina gitmeyi unutmaGıdıcem canım çok sağol❤
Anladım olsun kısmet bence herşeyAma işte onlar içinde erken daha henüz döllenme dönemidir. İnşallah gelmiştir bebeğin ama bu kadar erken belirti olacağını sanmıyorum benim iki yıla yanaştı bende kendimi dinlersem bi sürü belirti çıkıyo ama yokinşallah tez vakitte kavuşursun bebeğine
Bılmıyodum neden öyle gıdılıyor acabaRenglinin 3. Gunu ac karnina gitmeyi unutma
Hiç duymadım öyle bişey canım ovulasyon döneminde yumurta kaliteliyse oluyomuş ama onun dışında sanmıyorum olcağını. İnşallah yerleşmedirKuzum stresten ara kanama olurmu ya biliyo musun. Bugun 3. Gun peceteye sildigimde akinti geliyor sureklim yerlesme kanamasi diye kendimi kandirmak istemiyorum . Bat yarin
Bazi hormonlar gunes isigindan etkileniyormus yanlis sonuc veriyomusnondan sabah ve ac karnina. Adetin 3. Gunude hormonlarin seviyesi onemliymisBılmıyodum neden öyle gıdılıyor acaba
Testim yok malesef kuzum almakta istemiyorum 4 kala yaptim negatifti. Eger olmazsa carsamba kann vercem.Hiç duymadım öyle bişey canım ovulasyon döneminde yumurta kaliteliyse oluyomuş ama onun dışında sanmıyorum olcağını. İnşallah yerleşmedirbat yarınsa test yapsan çıkar muhtemelen varsa
Ben de aşılama sonucu bekliyorum perşembe kan vercem hayırlısıyla gelmiştir inşallah minik meleklerTestim yok malesef kuzum almakta istemiyorum 4 kala yaptim negatifti. Eger olmazsa carsamba kann vercem.
Insallah canim ya . Bide tedaviye emek vermissin insallah guzel haber alirsin .Ben de aşılama sonucu bekliyorum perşembe kan vercem hayırlısıyla gelmiştir inşallah minik melekler
Amiin tüm bekleyenler inşallahInsallah canim ya . Bide tedaviye emek vermissin insallah guzel haber alirsin .
AminnAmiin tüm bekleyenler inşallah
Bu herkeste farklıdır hamile değilken tüm belirtileri yaşadım ama hamile olduğum ay adete 5 gün kala öğrendim aşırı mide yanması uykumu bölmesi ve uyutmayacak seviyeye gelince test yaptım pozitif.Merhabalarhamileliğinizi en erken nasıl anladınız?
AynısıBenimde gaz sancici oldu.kasiklarda siskinlik vardi.adet gunum gecene kadar idrarda cikmadi
Bende de erken uyanma varBu herkeste farklıdır hamile değilken tüm belirtileri yaşadım ama hamile olduğum ay adete 5 gün kala öğrendim aşırı mide yanması uykumu bölmesi ve uyutmayacak seviyeye gelince test yaptım pozitif.
Çok sağol canım oğrenmıs oldum sayendeBazi hormonlar gunes isigindan etkileniyormus yanlis sonuc veriyomusnondan sabah ve ac karnina. Adetin 3. Gunude hormonlarin seviyesi onemliymis
Ne demek canimÇok sağol canım oğrenmıs oldum sayende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?