Varsa bir bilen bende merak ediyoeumMerhabalarhamileliğinizi en erken nasıl anladınız?
Ya kasıkta ağrı oldumu peki?benim de adet sancılarım çok erken başladı yaklaşık iki hafta sancı çektim ayrıca göğüslerim koltuk altına doğru çok sızladı normalde hiç ağrımazdı
Allah uzun ömürler versinMerhaba bayanlar oncelıkle size şöyle ifade edeyım ıkıncı bebişime 18 haftalık hamıleyım size şu sürecten bahsedeyım ben oglumdan önce ikiz gebelık kaybım oldu bunun arastrması yapıldgnda bende kan phtılasması cıktı bu yuzden hamıle kalr kalmaz iğne vurulmam gerekıyordu neyse ıkızlerden sonra ogluma hamıle kaldım 9 ay boyunca ıgne vuruldm. Oglm 3 bucuk yasına gelnce ıkıncıye karar verdık. Benm adete 2 hafta kala goguslerm agrır ama hamılelıltekı gogus agrısı kol altlarna dgru agrıyor bndede aynen boyle oldu ve akıntım arttı ciddi derecede adete 4 gun kala test yaptım ve pozıtıfı gordum suan 18 haftalıgız
Sendeki belirtiler nelerVarsa bir bilen bende merak ediyoeum
adet sancısı gibi kasıklarımda sancı olduYa kasıkta ağrı oldumu peki?
Benimde o şekilde ama sol daha şiş bugun solum daha bı ağrıyoadet sancısı gibi kasıklarımda sancı oldu
Beyaz sümükümsü akıntımda var hafif amabenimde sağ kasığım aşırı ağrımıştı :)
Benim karisik kuzum ya asiri kasık agrisi cektim bikac gun once gecti surekli lavaboya çıkıyorum. Gogus hassasiyetim yok hic olmadiSendeki belirtiler neler
Ahh benımde 4gundur ağrım ve şişliğim var ama bu ağrıda kasılma gıbı,geneldi ama bugun sol kasıgım daha bı şiş orası ağrıyo şuanBenim karisik kuzum ya asiri kasık agrisi cektim bikac gun once gecti surekli lavaboya çıkıyorum. Gogus hassasiyetim yok hic olmadisuan lekelenme tarzinda kanamam var regl yarin normalde . Sanirim yarin tamamen olurum
Ksc gun var reglye canimAhh benımde 4gundur ağrım ve şişliğim var ama bu ağrıda kasılma gıbı,geneldi ama bugun sol kasıgım daha bı şiş orası ağrıyo şuansık idrar goguslerde genel bı acı ama degınce acımıyo hıssedıyorum sadece bıde beyaz sümükümsü hafif bı akıntı bide iştahım kapandı
7gün var 4gundur boyleyımKsc gun var reglye canim
Regle 11 gün kala daha yeni yumurtlama dönemi bitmiş oluyo bu kadar erken belirti olmaz ki7gün var 4gundur boyleyım
Daha cok erken canim sanki ya belirtiler icin. Dusununce inan her belirti cikiyor. Mesela ben her ay hamileyim saniyorum ama degil.7gün var 4gundur boyleyım
Şöylekiii sat 5 idi, ovulasyon zamanım ortalama 18, biz 15/18 bırlıkte olduk esımle, 21ınden sonra basladı bu olay ve ılk defe başıma geldiRegle 11 gün kala daha yeni yumurtlama dönemi bitmiş oluyo bu kadar erken belirti olmaz ki
Ilk defa basıma geldı neden dersen ıkıdır korunmuyoruz psıkolojım bozulmus olabılır kafaya takmaktanDaha cok erken canim sanki ya belirtiler icin. Dusununce inan her belirti cikiyor. Mesela ben her ay hamileyim saniyorum ama degil.insallah senin oyledir. Saydiklarin hep gebelik belirtisi cunku
Ama işte onlar içinde erken daha henüz döllenme dönemidir. İnşallah gelmiştir bebeğin ama bu kadar erken belirti olacağını sanmıyorum benim iki yıla yanaştı bende kendimi dinlersem bi sürü belirti çıkıyo ama yokŞöylekiii sat 5 idi, ovulasyon zamanım ortalama 18, biz 15/18 bırlıkte olduk esımle, 21ınden sonra basladı bu olay ve ılk defe başıma geldiıkıdır korunmuyoruz hayırlısı bakalım bazı anneler rahime düştüğü an hissedermiş, yada kese oluşmaya başladığı zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?