En erken hamilelik belirtisi nedir?

Merhaba bayanlar oncelıkle size şöyle ifade edeyım ıkıncı bebişime 18 haftalık hamıleyım size şu sürecten bahsedeyım ben oglumdan önce ikiz gebelık kaybım oldu bunun arastrması yapıldgnda bende kan phtılasması cıktı bu yuzden hamıle kalr kalmaz iğne vurulmam gerekıyordu neyse ıkızlerden sonra ogluma hamıle kaldım 9 ay boyunca ıgne vuruldm. Oglm 3 bucuk yasına gelnce ıkıncıye karar verdık. Benm adete 2 hafta kala goguslerm agrır ama hamılelıltekı gogus agrısı kol altlarna dgru agrıyor bndede aynen boyle oldu ve akıntım arttı ciddi derecede adete 4 gun kala test yaptım ve pozıtıfı gordum suan 18 haftalıgız

benim de adet sancılarım çok erken başladı yaklaşık iki hafta sancı çektim ayrıca göğüslerim koltuk altına doğru çok sızladı normalde hiç ağrımazdı

Allah uzun ömürler versin Sağlıklıca kucağına alırsın inşallah

benimde sağ kasığım aşırı ağrımıştı :)
Beyaz sümükümsü akıntımda var hafif ama idrarım sıklaştı cabuk doyuyorum goguslerımde genel bı acı var ama degınce acımıyo yuzumde sıvılce cıktı kı hıc cıkmaz

Sendeki belirtiler neler
Benim karisik kuzum ya asiri kasık agrisi cektim bikac gun once gecti surekli lavaboya çıkıyorum. Gogus hassasiyetim yok hic olmadi suan lekelenme tarzinda kanamam var regl yarin normalde . Sanirim yarin tamamen olurum

Benim karisik kuzum ya asiri kasık agrisi cektim bikac gun once gecti surekli lavaboya çıkıyorum. Gogus hassasiyetim yok hic olmadi suan lekelenme tarzinda kanamam var regl yarin normalde . Sanirim yarin tamamen olurum
Ahh benımde 4gundur ağrım ve şişliğim var ama bu ağrıda kasılma gıbı,geneldi ama bugun sol kasıgım daha bı şiş orası ağrıyo şuan sık idrar goguslerde genel bı acı ama degınce acımıyo hıssedıyorum sadece bıde beyaz sümükümsü hafif bı akıntı bide iştahım kapandı

Ksc gun var reglye canim

Regle 11 gün kala daha yeni yumurtlama dönemi bitmiş oluyo bu kadar erken belirti olmaz ki
Şöylekiii sat 5 idi, ovulasyon zamanım ortalama 18, biz 15/18 bırlıkte olduk esımle, 21ınden sonra basladı bu olay ve ılk defe başıma geldi ıkıdır korunmuyoruz hayırlısı bakalım bazı anneler rahime düştüğü an hissedermiş, yada kese oluşmaya başladığı zaman

Daha cok erken canim sanki ya belirtiler icin. Dusununce inan her belirti cikiyor. Mesela ben her ay hamileyim saniyorum ama degil. insallah senin oyledir. Saydiklarin hep gebelik belirtisi cunku
Ilk defa basıma geldı neden dersen ıkıdır korunmuyoruz psıkolojım bozulmus olabılır kafaya takmaktan 4senelık evlıyız e dusunuyoruz halıyle bakalımm baska hastalık cıkmasında hasta olursam olduktan sonra kontrole gıdıcem

Ama işte onlar içinde erken daha henüz döllenme dönemidir. İnşallah gelmiştir bebeğin ama bu kadar erken belirti olacağını sanmıyorum benim iki yıla yanaştı bende kendimi dinlersem bi sürü belirti çıkıyo ama yok inşallah tez vakitte kavuşursun bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…