• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

4 ekim de dogacak görünüo tabi bi hafta öne arkaaya degişiomuş benim hiç bilmedigim bi burç ondan merak ediyorum biz eşimle ikimizde aslan burcuyuz aslan olsun isterdik aama yetişemedi:))

ecrin bizde kızımız olursa adını ecrin koymak istiyoruz kız:)))

aslan burcuyla anlaşır terazi merak etmeyin:)
ama ecrin isminin aslında bir anlamı yok bence koymayın çok moda oldu ama bilindigi gibi allahın hediyesi degil anlamı..

evet ya 2 fırttan ne olucakki sen durursun içmeden eminim benim sinüzütüm azdı yine boğazım falan ağrıyo burnum tıkalı biraz beni durduruyı canım istemiyo sanki..inşallah tamamen bırakırız canım benim bebişlerimiz için ne sıkıntı varsa çekeriz biz..:CüvCüv::CüvCüv:

Güzeller Baharcan Handanım içmeyin ne oluuur. Bak biraz moralinizi bozayım da hiç içmezsiniz o zaman. Geçenlerde elinde nefes açıcı bi ilaçla dolaşan çocuk gördüm ve annesine dr sırf sen hamilelikte sigara içtiğin için oluşmuş demiş. Bu vicdan azabını kaldırabilirseniz içinde göriiiim sizi :oklava:

canım seni tebrik ettim mi hatırlamıyorum çok büyük tebrik ederim. allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.darısı bizlerin başına .benim 6 şubat günm yani bugüüüüüüüün. ama hala tık yok.hiç belirti de yok.sadece göğüslerimde bi ağrı var üç beş gün geçsin ööle yapcam ne sabırlıyım di mi. pzt öğretmenliğe başlıyorum .bu bir sevinçli haber benim için.bi de bebiş gelirse şimdi .hayırlısı artık fazla kaptırınca da hayal kırıklığı oluyo.:sm_cool:

çok tesekkür edrim bitanem arada kaçırdığım tebrikler oluyo darısı basına olsun tez zamanda inşallah
canımıniçi günün gelmiş işte yapsana bi test varsa seviniriz işte daha ne bekliyon ben 2 gün kala öğrendim

onancım içmiyorum zaten sadece akşamları 1 2 fırt onuda bırakcam bugun ssöz veriom size ::) zaten insan içemio o minigi keseniniçinde hayal ediom canım istemio zaten

çok tesekkür edrim bitanem arada kaçırdığım tebrikler oluyo darısı basına olsun tez zamanda inşallah
canımıniçi günün gelmiş işte yapsana bi test varsa seviniriz işte daha ne bekliyon ben 2 gün kala öğrendim

ne bileyim şimdi yapcam negatif çıkarsa biraz daha ümitleneyim.hayal kurayım .kaydirigubbakcemile5

Güzeller Baharcan Handanım içmeyin ne oluuur. Bak biraz moralinizi bozayım da hiç içmezsiniz o zaman. Geçenlerde elinde nefes açıcı bi ilaçla dolaşan çocuk gördüm ve annesine dr sırf sen hamilelikte sigara içtiğin için oluşmuş demiş. Bu vicdan azabını kaldırabilirseniz içinde göriiiim sizi :oklava:

yaaa söleme nolur öyle seyler düşününce bile kendimi boğasım geliyo Allahım sen koru meleklerimizi
çok haklısın ben ahada bıraktım yok içmicem işte..

ecrin arapçada ücret anlamına geliyormuş yani birşeyin karşılıgı halkımız dilden dile dolaşarak allahın hediyesi demiş ecr sevap demek aslında anlamsız.mesela ceylin de öyle jeylin den gelme bizim millet hemen bir anlam yüklemiş bunlar yeni çıkan isimler..ben öyle biliyorum öyle araştırdım...ne isim koycaksınız bebişlere..benim belli kızlar rahatım kendi gelse:))

:emir_bebek: baksana ne gönderdim o büyüyen yumuştan böyle bişi olacak delikafadulden . Güzelim sen stresten mi öyle oldun üşüttün mü ben anlıyamadım.

Valla bilmiyorum ikisinden ötürü de tutulmuş olabilirim kendimi yatarken tarzan hissedince kaydirigubbakcemile
günaydın kızlar
Günaydınlar bitanem meleğimiz nasıl
Canım yaaa çok geçmiş olsun, sal kendini sıkma bu kadar bak yumuşta büyümüş, yaraya üzüldüm ama illa olmıcak diye bişey yok deneyin siz kısmet artık ama ben ümitliyim. bak pozitif düşünce yumuşu bile büyüttü delikafadulden

Evet büyümeyen yumurtayı büyüttüm Pozitif düşünün Şubatta hepimiz kalacağız :lepi:
Kızlar günaydın, ne var ne yok? Ceylan kıssss ateşimi yazdım yine baksana baksanahihoyyyt

bakıyım hemen ateşini :sm_cool:

ecrin arapçada ücret anlamına geliyormuş yani birşeyin karşılıgı halkımız dilden dile dolaşarak allahın hediyesi demiş ecr sevap demek aslında anlamsız.mesela ceylin de öyle jeylin den gelme bizim millet hemen bir anlam yüklemiş bunlar yeni çıkan isimler..ben öyle biliyorum öyle araştırdım...ne isim koycaksınız bebişlere..benim belli kızlar rahatım kendi gelse:))

bizimkilerinde ismi daha eşimle çıkmaya basladığımızda belli olmuştu kızım olursa beren koyucaz adını oğlum olursa baran

sizde araştırın bakın kızlar ben moda ismede karşıyım çocuk okula başlıcak sınıfta en az 7 8 tane ecrin duru su ceylin olcak buda bir iism furyası işte...

bende 5 yıl önce bulmuştum eşimle tanıştıgımızda söyledim begendi olur dedi benim istedigim isimler olcak kızımız olursa ayris mersa
oglumuz olursa eymen bera
bir kızım daha olursa karmen karen

Kızlar benim adetimden 2 gün geçti...ama 3 gün önce test yapmıştım negatif çıkıştı...napsam acaba ya...

Canım hemen kan testi yaptır kuzum benim
Günaydın kıslarrrr

ceylancım geçmiş olsun canım inş yumoşun bi güsel çatlarda babişleri alır içine inş dualarım seninle canım peki şimdi hamiş kalırsan hamişken yaranı yakabileceklermi nası olcak neden oluomuş bu yara ya
Günaydınlar yara yakılmayacak hamile kalırsam
bişey daha sorcam eger melegim geldiyse ve bu kahverengi lekelenme meleğimdense kaçgün sürüyo bu kadar uzun sürermi bilginiz varmı kızlar ya bence bu kadar olmaz diyorum ama tabi bi bilgimde yok biraz bakındım sitede ama süresiyle ilgili bişey yazılmamış
sürer tabii

ben iğneye gidiyorum dua edin:Saruboceq:

Back