Benim de 1 hafta kala negatif çıktı şu an hamile misin canım kaç günde bir adet oluyordun bi de 2 gün sonra çıkmış çok garip değil mi biraz aciklarmisin umutlanmak istemiyorum ama bi ihtimalmerhabalar. Bende bebek isteyenlerdenim. seni çok fazla umutlandırmak istemem. herşey olabilir. kendi durumumu anlatmak istedim. benim de adetime 1 hafta varken kan testi yaptım negatif çıktı. o kadar çok üzüldüm ki(daha sonra yani adetim 2 gün geçtikten sonra tekrar yaptım 40.41 çıktı. yani pozitif. bir hafta sonra da muayenem var. çok mutlu oldum. İnşallah siz de en yakın zamanda bu sevinci yaşarsınız. Hayırlısı ile.
Canimm hayırlı olsun senin afina sevidim hadi bizede dua et ve dikkat et kendine :) :), nasil belirtiler yasiyorsun anlat bakaljmEvet çok şükür gebeyim. Daha çok yeni :)
benim adetim 28 günde bir olur. Düzenli oluyorum. Gebelikten şüpheleniyordum. Acile gittim. İdrar ve kan testi istediler. İdrar yolu enfeksiyonu dedi doktor. Geblikte yok ddi. Çok üzüldüm ve endişelendim. İlaç verdi. 1 Gün kullandım. sonra kafama bir şey dank etti. ilaçları bıraktım. Gebe olduğuma inanıyordum. aradan 1 hafta geçti bu sefer kadın doğum uzmanına gittim. Oda idrar ve kan istedi. Sonuç olarak idrar da enfeksiyon yok. Hcg değerlerim de 40,41 çıktı. Çok çok sevindim açıkçası. Birde şöyle bir durum vardı. ben eşimle en son 20 şubatta ilişkiye girdim. Demek 17 günde gebelik anca belli oluyormuş kanda. Yada Kişiden kişiye değişiyordur
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al darısı başımıza bana umut oldun umarım benim de seninki gibi olur yoksa tedaviye başlıca doktor
Yazdıklarım çıkmamış sanırım.
canım bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah... benim de adet günüm 11mart 1 hafta önce kan testinde çıkmadı benim sonucum 0 a yakındı senin kaçtı acaba bir de ben 33 günde bir adet oluyorum belki çıkmamıştır erken yaptırdığım için en azından öyle umut ediyorum ama hiç belirti yok şu an
Malesef adet oldum
yıne iyi bırakmışnız ilaçları hayırlı olsunbenim adetim 28 günde bir olur. Düzenli oluyorum. Gebelikten şüpheleniyordum. Acile gittim. İdrar ve kan testi istediler. İdrar yolu enfeksiyonu dedi doktor. Geblikte yok ddi. Çok üzüldüm ve endişelendim. İlaç verdi. 1 Gün kullandım. sonra kafama bir şey dank etti. ilaçları bıraktım. Gebe olduğuma inanıyordum. aradan 1 hafta geçti bu sefer kadın doğum uzmanına gittim. Oda idrar ve kan istedi. Sonuç olarak idrar da enfeksiyon yok. Hcg değerlerim de 40,41 çıktı. Çok çok sevindim açıkçası. Birde şöyle bir durum vardı. ben eşimle en son 20 şubatta ilişkiye girdim. Demek 17 günde gebelik anca belli oluyormuş kanda. Yada Kişiden kişiye değişiyordur muhtemelen...
yıne iyi bırakmışnız ilaçları hayırlı olsun
nasip inşallah en hayırlı zamnda hepimiz anne oluruzNe yazıkki 1 ay önce bebeğimin kalbnin durması sonucu kürtaj olmak zorunda kaldım..
nasip inşallah en hayırlı zamnda hepimiz anne oluruz
Allah tüm isteyenlere nasip etsin insalla tez zamanda .bende okadar çok okudum ki bu yazıları tam 3 sene bekledim yaptığım testler haddi hesabı yok eczacı zengin olduher ay tüm belirtiler oluyordu ama ben gebeligimi çok erken 3 haftalikken öğrendim size tüm ayrıntıları yazayım arkadaşlar hatta beta hcg 16 idi sadece okadar erken. En önemlisi çok yorgundum uykuya dalmak icin hiç zorlanmadım. Aşırı bel ağrısı dedimki galiba fıtık oldum burnum tıkandı grip değildim ama.hic usuyen biri değilim resmen dondum birden kabız oldum aşırı baş ağrıları yaşadım sag kasikta igne batmasi gibi sizar vardi inanin bebek 7 hafta olana kadar ne bi koku nede bulantı yaşadım inşallah yardimci olabilmisimdir.
oo ne guzel erken almışsın haberi :) ben belirtilere çok takılmıyorum .. psikolojık olarak yaşıyorum yoksa.. düşnmemeye çalışıyorum .. dua ediyorum bol bol meryem suresini okumaya çalışıyorum "ya varis " diyorum 707 kez günde inşallah nasip olur bizede yaa çok istiyoruz bu ay :)Allah tüm isteyenlere nasip etsin insalla tez zamanda .bende okadar çok okudum ki bu yazıları tam 3 sene bekledim yaptığım testler haddi hesabı yok eczacı zengin olduher ay tüm belirtiler oluyordu ama ben gebeligimi çok erken 3 haftalikken öğrendim size tüm ayrıntıları yazayım arkadaşlar hatta beta hcg 16 idi sadece okadar erken. En önemlisi çok yorgundum uykuya dalmak icin hiç zorlanmadım. Aşırı bel ağrısı dedimki galiba fıtık oldum burnum tıkandı grip değildim ama.hic usuyen biri değilim resmen dondum birden kabız oldum aşırı baş ağrıları yaşadım sag kasikta igne batmasi gibi sizar vardi inanin bebek 7 hafta olana kadar ne bi koku nede bulantı yaşadım inşallah yardimci olabilmisimdir.
Ben artik hap tedavisine baslicaktim pko var dediler adet olmayi bekledim gelmedi sonra gittim ne olur ne olmaz kan tahlili yaptilar allah ol demis olmus:)Çok güzel dogru yoldasin hayatım allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı allah korkusu olan evlatlar nasip etsin herkese eşinden . Bende çok faydasını gördüm hep meryem süresini okudum birde yasinin son iki ayeti izace den sonra sabah akşam 7 defa Allah derse olur sırlı dua hadi bakalım inşallah.oo ne guzel erken almışsın haberi :) ben belirtilere çok takılmıyorum .. psikolojık olarak yaşıyorum yoksa.. düşnmemeye çalışıyorum .. dua ediyorum bol bol meryem suresini okumaya çalışıyorum "ya varis " diyorum 707 kez günde inşallah nasip olur bizede yaa çok istiyoruz bu ay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?