Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar hamileligini yeni ogrenmis biri olarak 10 aylık bir bekleyisin ardından sizlere sunu soylemek istiyorum..
Gun hesabı yapmayın,adet gecikmeden kesnlikle test yapip kafanızı yormayın..
Esinize yumurtlama gunlerinizi soylemeyin ki her sey dogal olsun..
Belirtilere takılmayın hicbir belirti yasamadan hamile kalınabiliyor..Ne akıntı, ne yerlesme kanaması ne gogus hassasiyeti..
Onlar gelecekleri zamanı biliyor,Zamanı gelmeyince ne yapsan etsen olmuyor..Rabbim ol derse olur..
Herhangi bir saglik sorununuz yoksa akısına birakin..
Merhabalar. Uzun zamandir takip ediyorum yazilarinizi. Bilgiler super. Benimde adetime 10 gun var. Ama 4-5 gunden beri mide yanmasi ekşimesi var. Ishal oldum. 2 gun surdu. Gecti. Ve karnimda oyle bi sislik var ki anlatamam. Bisey yiyesim yok. Yedigimde daha da sisiorum sanki. Akintilarim da artti sanki. Sizce varmidir biseyler :)))
Malesef bugun adet oldum :)disikartal87 canım bende de aynı durum var.. son durum nedir inşallah hamişsindir
Merhaba kizlar. Size bir sey danisicam cok mantiksiz olucak farkindayim ama tecrubelerinize ihtiyacim var. Prez. İle korunurken hamile kalan tanidiklariniz, yakinlariniz var mi? Nisanlimla prez ile korunuyoruz 2 aydir adet gecikmesi yasiyorum zaten 36 ve 37. Gunlerde adet oldum. Bu ayda 38. Gundeyim ve hala adetim gelmedi. Tuhaf bi agrim var. Genelde gogus hassasiyeti veya buyume olmaz ama bu ay sanki buyudu gibi hissediyorum ya da bana oyle geliyo. Test yapmaya cekiniyorum cunku istenmeyen bir gebelik olucak. Onlarca anne olmaya calisan kadindan ozur diliyorum ama paranoyaklik engel olamiyorum kendime
Test yap yada mutlaka kandan baktır geç öğrenmen bişeyi değiştirmez. Bnm görümcem o şekilde hamile kaldı yüzde yüz koruma değil sonuçta
Of oyle mi dersin bugun bi idrar testi yapayim o zaman
Bugün kekelemeye başladım bunun hamilelikte bi alakası olabilir mi bilgisi olan varsa sevinirim reglime 1 hafta var ve progestan ve estrofem kullanıyorum acaba onlardan mi kaynaklaniyo Teşekkürler kızlar
Ben yumurtlama günümü hep 14. Gün hesaplıyordum fakat o yumurtlama sıvısını 15.Gün akşam farkettim bu ay. 16-17 günlerde yunurtluyorum sanırım. Bugün de 19. Günüm ve gögüs ağrısı ve sol kasığımda hafif bi ağrı var. Bu kadarnerken başlar mı ki ağrılar... lütfen cevap yazın son iki mesajıma
Gunaydin Rabbim evladinizi kucaginizada almayi nasip etsin eminim ki cok guzel bi duygudurGunaydin:)
Bugün kekelemeye başladım bunun hamilelikte bi alakası olabilir mi bilgisi olan varsa sevinirim reglime 1 hafta var ve progestan ve estrofem kullanıyorum acaba onlardan mi kaynaklaniyo Teşekkürler kızlar