ben 2 gün çok üşüdüm canım
çorapla içlikle yattım hatta
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah sen erken ogrenenlerdesin sanırım adetlerin nasildi kaç günde birdi yani BN biturlu akintim ve ateşinden anlayamıyorum :18: yumurtlama tarihimide çok teşekürler şimdiden
Ya ne bileyim şimdide usuyorum sürekli havaların dengesizliği mi vuruyor bana diyorum bide sürekli yatmak uyumak istiyorum hep yorgunum buda bahar yorgunluğunu acaba diyorum çok çok çok hafiften kasigimda bir agri duyuyorum ama hamis olmak çok istediğim için psikolojikte olabilir hepsi ayrıca sık idrara cikmada bir belirtiymis ama ben kendimi bildim bileli bir yudum su icsem yarim saate kendimi lavaboda bulurum bat im 18-19 mayis heralde o güne kadar hicbisey anlayamicam kendimi bir kere daha boyle çok inandirdim modem bulaniyodu her tarafim agriyordu ama o ayda fis cikmisti Allah im hepimiz için hayirlisini nasip etsin.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım adetlerim 28 günde 1 düzenlidir.
6. ayımda hamile kaldım
normalde 12 ve 18. günler arası yumurtlamam gerekirden 8.-9. gün yumurtluyodum o yüzden erken öğrendim.
5 ay olmayınca doktora gittim kontrol etti ve bana erken yumurtluyosun dedi ondan sonra hamile kaldım zaten
adet bitiminden sonra 2 günde 1 ilişkiye girin ve sonra ayağa kalkma yat uyu. ben bu ay öyle yaptım. yumurtlamanıda kaçırmamış olursun.
kendini rahat bırakman lazım
bi uğraş bul kendini oyalayacağın bişeyler
strestende tutmazmış doktor söylemişti bana
ilişkiden zevk alıcaksın çocuk yapıyomuş gibi yapmıcaksın demişti
canım adetlerim 28 günde 1 düzenlidir.
6. ayımda hamile kaldım
normalde 12 ve 18. günler arası yumurtlamam gerekirden 8.-9. gün yumurtluyodum o yüzden erken öğrendim.
5 ay olmayınca doktora gittim kontrol etti ve bana erken yumurtluyosun dedi ondan sonra hamile kaldım zaten
adet bitiminden sonra 2 günde 1 ilişkiye girin ve sonra ayağa kalkma yat uyu. ben bu ay öyle yaptım. yumurtlamanıda kaçırmamış olursun.
Ben nerden yorum yazıcam bilmiyorum oyüzden burdan yazdım ilişkiden 1 hafta geçti adeti 10 gün var ama kasiklarim çok agtio belim kötü göğüslerine ağrı yok bi cvplarmisinizböyle bıçak saplar gibi ama kasıklarımda karnımdaki ağrı kadar yok
şimdi ben size saçma sapan bişi sorcam.bugün 3.günüm ve adet olmadım.akşam kan testi yaptırdım sonuç negatif.benim adetlerim hiç geçmez yani şimdiye kadar böle bişeyle karşılaşmadım.acaba erken dönem olup çıkmayabilir mi kanda.yoksa umudumu yitirmelimiyim?olmaz dimi böle bişe.başına böle bişe gelen varmı kanda çıkmayıp sonradan hamile olduğunu öğrenenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?