How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

En erken hamilelik belirtileri

kızlar ben daha çok yeni hamileyim 2 haftalık.
hamile kalamdan önce çok aradım taradım acaba idrar testinden önce erken gebelik belirtileri neler çünkü psikolojik olarak insan ister istemez kendi vücudunu dinliyor. ben pko luyum ovitrelle iğnesi ile hamile kaldım. daha bugün sonuçlarımı aldım henüz doktora bile gidemedim.
hamile kaldığım ilk günlerimin olduğunu düşünerek yazıyorum ilk hafta sabah 8 de kahvaltı yapıp saat 10 gibi sanki sabah hiç kahvaltı yapmamış midem bomboş gibi midemin kazındığını hissettim bu 3-4 gün sürdü. bende kesinlikle yerleşme kanaması olmadı bu herkeste olacak diye bir şey yok çünkü bende zamanında buna ümit bağlamıştım hatta daha 2 gün önceye kadar bu seferde olmadı demiştim bu ay da hamile kalamadım diye üzülmüştüm çünkü yerleşme kanaması olmadığı için böyle düşünüyordum. yerleşme kanamsını sakın kafanıza takmayın bakın bende olmadı. daha sonrasında ara ara sağ kasık taraflarımda batmalar oldu dedim ki yine regl olcam herhalde aslında regl belirtileri ile aynıymış ilk hamilelik belirtileri

kızlar yerleşme kanamasıyla ilgili bişey sormak istiyorum,ilk gün adetim kahverengi geldi ama öyle 4 5 damla değil baya oldu. sonra sıcak su torbası koydum karnıma biraz ondan sonra akşam saatlerinde normale döndü kanamam 2. gün ve hala devam ediyor . bu yerleşme kanaması değildir dimi sıcak su torbasının etkisiyle acaba kanama mı arttı diye düşündüm :26:

Kizlar hamileligini yeni ogrenmis biri olarak 10 aylık bir bekleyisin ardından sizlere sunu soylemek istiyorum..
Gun hesabı yapmayın,adet gecikmeden kesnlikle test yapip kafanızı yormayın..
Esinize yumurtlama gunlerinizi soylemeyin ki her sey dogal olsun..
Belirtilere takılmayın hicbir belirti yasamadan hamile kalınabiliyor..Ne akıntı, ne yerlesme kanaması ne gogus hassasiyeti..
Onlar gelecekleri zamanı biliyor,Zamanı gelmeyince ne yapsan etsen olmuyor..Rabbim ol derse olur..
Herhangi bir saglik sorununuz yoksa akısına birakin..

merhaba ben daha önce gebelik geçirdim belirtileri şunlardı ki kasık ağrısı iştah artması birde sigara kullanıyodum tadı iğrenç geldi dedim heralde kaçak bu ne kadar iğrenç bu kadardı ben adet olduktan 30 gün sonrada öğrendim zaten gebe olduğumu ama belirti olmaz diyenler var oluyor arkadaşlar kaldiki ben hamile kaldığımda bir beklentiiçinde de değildim yeni evliydim zaten sadece anlam veremiyrdum şimdi kızım 5 yaşını doldurdu inanın hiç düşünmüyordum ve şiddetle karşıydım ikinci bebeğe ama nasıl olduysa ben tam yumurtlama dönemimde bir boşluğa geldim ve korunmasız birlikte olduk birlikte olduktan iki gün sonra kasıklarım ağrımaya başladı ve beşgün geçti hala geçmiyor ağrı ara ara batma oluyor ve sol kasığım ve bacağım kasılıyor belim sırtım hafif hafif sızlıyor sanki adet oldum olacağım ama adetimede 8 gün daha var işin ilgin tarafı eşimle birlikte olduktan bir gün sonra gece ağladım dedim eşime tamam bu oldu bir daha olmasın ben korkuyorum istemiyorum ama nedendir bilmem kasık ağrılarını hissetmeye başladığımdan beri muhteşem bir merhamet cesaret oluştu bende sanki iki gün önceki kişi ben değilim ve gece kızım teklemer çoğu kez uyanıyorumki karnımı tutuyorum sanki bişey olmasın diye koruyorum uyanınca farkediyorum bana yardımcı olun evet tecrübeliyim ama sanki herşeyi unuttum kafam çok karışık hamile olabilir miyim bu arada ben ilaç spiral veya iğne tarzı bişey kullanmadım ve sık sık muayeneye giderim doktor rahmimin çok temiz olduğunu söyler

merhaba ben daha önce gebelik geçirdim belirtileri şunlardı ki kasık ağrısı iştah artması birde sigara kullanıyodum tadı iğrenç geldi dedim heralde kaçak bu ne kadar iğrenç bu kadardı ben adet olduktan 30 gün sonrada öğrendim zaten gebe olduğumu ama belirti olmaz diyenler var oluyor arkadaşlar kaldiki ben hamile kaldığımda bir beklentiiçinde de değildim yeni evliydim zaten sadece anlam veremiyrdum şimdi kızım 5 yaşını doldurdu inanın hiç düşünmüyordum ve şiddetle karşıydım ikinci bebeğe ama nasıl olduysa ben tam yumurtlama dönemimde bir boşluğa geldim ve korunmasız birlikte olduk birlikte olduktan iki gün sonra kasıklarım ağrımaya başladı ve beşgün geçti hala geçmiyor ağrı ara ara batma oluyor ve sol kasığım ve bacağım kasılıyor belim sırtım hafif hafif sızlıyor sanki adet oldum olacağım ama adetimede 8 gün daha var işin ilgin tarafı eşimle birlikte olduktan bir gün sonra gece ağladım dedim eşime tamam bu oldu bir daha olmasın ben korkuyorum istemiyorum ama nedendir bilmem kasık ağrılarını hissetmeye başladığımdan beri muhteşem bir merhamet cesaret oluştu bende sanki iki gün önceki kişi ben değilim ve gece kızım teklemer çoğu kez uyanıyorumki karnımı tutuyorum sanki bişey olmasın diye koruyorum uyanınca farkediyorum bana yardımcı olun evet tecrübeliyim ama sanki herşeyi unuttum kafam çok karışık hamile olabilir miyim bu arada ben ilaç spiral veya iğne tarzı bişey kullanmadım ve sık sık muayeneye giderim doktor rahmimin çok temiz olduğunu söyler

canım ikinci bebekten neden korkuyorsunki kızın büyümüş onunda zaten bir kardeşe ihtiyacı var bence sen içten içe istiyorsun olmasını ama korkuların bunun önüne geçiyor bebiş varsada bunu şuanda bilemeyiz adetine daha var stres yapma eşin istiyorsa ikinciyi ne güzel annelik içgüdüsü bizi 2.3. kez anne olma isteği uyandırıyor hepimizde var hayırlısı eğer hamişssen paylaş burda..anne olmak için çabalayan kadınlar kulubündeki anne adaylarını düşün rabbim sana ikinciyi lütfederse şükret bu çok büyük bir nimet çünkü..

Canım sağol ben zor bir hamilelik geçirdim kızımda hep hastanelerdeydik yeni nefes aldım diyebilirim cesaretim kalmadı aklıma aynı evreler geliyor beni tek teselli eden şey onu kucağıma alacağım anı hayal etmek biliyorum o zaman hiçbir zorluk gözüme gelmez Rabbim isteyen herkesede nasip etsin inşallah bu ne zaman b hcg yapsam beklesem mi adetimi

çiçeği burnunda bi hamile olarak bende paylaşmak istedim. S.A.T 17.03.2014. şüpheli ilişkiden bir hafta sonra sağ kasığımda batmalar başladı ara ara. aşırı yeme isteği sanki miden kazınırcasına. göğüslerimde zaten hassasiyetim olur her adet öncesi onu pek dikkate almadım. B.A.T' ne 2 hafta olmasına rağmen sanki yarın adet günümmüş gibi karnımda tuhaf bir ağrı. ve hamileyim hissi. B.A.T 15.04.2014 'tü ben dayanamayıp 8 nisan salı günü idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. 11 nisan cuma akşamı tekrar yaptım çok silik pembe ikinci çizgiyi gördüm. ertesi gün kanda baktırdım HCG değerim 27 idi:)

QUOTE=netyaaa;35123463]çiçeği burnunda bi hamile olarak bende paylaşmak istedim. S.A.T 17.03.2014. şüpheli ilişkiden bir hafta sonra sağ kasığımda batmalar başladı ara ara. aşırı yeme isteği sanki miden kazınırcasına. göğüslerimde zaten hassasiyetim olur her adet öncesi onu pek dikkate almadım. B.A.T' ne 2 hafta olmasına rağmen sanki yarın adet günümmüş gibi karnımda tuhaf bir ağrı. ve hamileyim hissi. B.A.T 15.04.2014 'tü ben dayanamayıp 8 nisan salı günü idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. 11 nisan cuma akşamı tekrar yaptım çok silik pembe ikinci çizgiyi gördüm. ertesi gün kanda baktırdım HCG değerim 27 idi:)[/QUOTE]

Allah sağlıkla kucağına almayı nAsip etsin inşallah canım sen hemen gününde yakalamissin kanda bile minicikmis:46:peki adetlerin duzenlimiydi benim reglim bugün biticek ama gogsumde önceden olmayan ince bi szi falan acaba erken mi yumurtlicam diye dusunmuyo değilim :17:

çiçeği burnunda bi hamile olarak bende paylaşmak istedim. S.A.T 17.03.2014. şüpheli ilişkiden bir hafta sonra sağ kasığımda batmalar başladı ara ara. aşırı yeme isteği sanki miden kazınırcasına. göğüslerimde zaten hassasiyetim olur her adet öncesi onu pek dikkate almadım. B.A.T' ne 2 hafta olmasına rağmen sanki yarın adet günümmüş gibi karnımda tuhaf bir ağrı. ve hamileyim hissi. B.A.T 15.04.2014 'tü ben dayanamayıp 8 nisan salı günü idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. 11 nisan cuma akşamı tekrar yaptım çok silik pembe ikinci çizgiyi gördüm. ertesi gün kanda baktırdım HCG değerim 27 idi:)

canım hayırlı olsun haberlerini bekliyoruz ben galiba adet olacam karnım ağrıyor ve çok siirliyim son iki günüm kaldı bide hafif sarı akıntı geliyor sanki döküldü dökülecek hayırlısıııı

arkadaşlar benim adetim 4 gün geçti...test yaptım pozitif hamileyim sanırım ama hamile kalamadığım aylarda daha çok hamile hissediyordum doğrusu.yanlızca göğsümün tamamı değilde uçlarında çok hassasiyet ve kaşıntı var...diğer belirtiler adet belirtileriyle tamamen aynı..bide göğüslerim tomurcuklandı...

Kizlar hamileligini yeni ogrenmis biri olarak 10 aylık bir bekleyisin ardından sizlere sunu soylemek istiyorum..
Gun hesabı yapmayın,adet gecikmeden kesnlikle test yapip kafanızı yormayın..
Esinize yumurtlama gunlerinizi soylemeyin ki her sey dogal olsun..
Belirtilere takılmayın hicbir belirti yasamadan hamile kalınabiliyor..Ne akıntı, ne yerlesme kanaması ne gogus hassasiyeti..
Onlar gelecekleri zamanı biliyor,Zamanı gelmeyince ne yapsan etsen olmuyor..Rabbim ol derse olur..
Herhangi bir saglik sorununuz yoksa akısına birakin..

Cok doğru yazmışsın canım. Hepsine fazlasıyla katılıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar bende durumumu anlatıyım cok erken daha biliyorum ama paylaşmak istedim. Ben vajiliydim bilmeyen arkadaslar için açıklayım.. Kesinlikle ilişkiye giremiyordum . İstemsşz kasılmalar korkular.. Çok şükür ki atlattım forumdaki arkadasların yardımlarıyla.Bebek istediğimiz için korunmuyoruz yendiğimiz tarih 04.05.2014 ve bi sonraki 06.05.2014 . İl asştıgımız günden beri sabahlar kasıklarımda karnımda beimde ince ince agrılar hissediyorum.. Surekli bi akıntı hissi sankı adet olacakmısım gibi ama daha en az 2 hafta var.. Bunlarda hamileligim belirtileri olabilir mi? Ara Ara canım bişeyler çekiyor. Psikolojil oldugunu düşünmüyorum cunki daha ilk denememiz olduğu pozitif beklemiyorum..

Arkadaşlar merhaba.bu forumu çok beğenerek takip ediyorum.bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.konu tabiki hamile olabilir miyim?adetime 2 gün var ama bende yakalşık bir 10 gün öncesinden hafifçe başlyan ve sonra şiddetlenen bel ve karın ağrısı birde şişkinlik problemi var.bunlar adet belrtsi de olabilio tabiki ama benim bukar önceden başlayan ve bukadr yoğun olan bir ağrım olmadı. Ağrım bütün karın bölgemde başladı ve birkaç gündür sol tarafımda yoğunlaştı kasıklarımda özellillede sol kasığımda ara ara batmalar oluo.halsizlikte var sürekli uyuma isteği de cabası.miğde bulantım busabah oldu kalktığımda ağrıyla kalktım zaten sonra yataktan kalktığımda bir bulantı oluştu.idrarımda koyulaşma var gibi gelio birde sık çıkıorum idrarave idrarımda kum tanesi gibi şeyler var.sizce hamile olabilir miyim çok heycanlı ve çok umutluyum bu ay.5 aydır denioruz benim prolaktinim yüksekti iki aydır parlodel die bir ilaç kullanıorum doktor bu hormonun hamileliğe engel olabileceğini söylemişti 2 aydır normalae edönmüştr heralde.bidaha ölçtürmedimm.ayın 10 unu 4 gözle bekliorum resmen çok heycanlıyım bu ay içimde bir umut var inş hamişimdir ya sizinde yorumlarınız bekliorum bana yardımcı olun lütfennnn

kızlar merhaba.. benimde 5 gün sonra adet olmam gerekiyor hesaplarıma göre. 1 senedir evliyim ve eşimle 2 aydır korunmuyoruz.. normalde adete 10 gün kala belirtilerim başlardı.. bu ay sanki hiç adet olmayacakmışım gibi hiç belirti yok.. yalnız adet dönemime yakın hiç başım dönmezdi acayip derecede baş dönmelerim var şu an göğüslerimde dolgunluk hissi var birde hiç doymak bilmiyorum ve yedikten sonra midem bulanıyor. birde bi önceki adetim 2 gün bile sürmediki normalde 5 gün sürerdi. idrar testi yaptım negatif çıktı..hormonlarımda normal. umutlanmak istemiyorum bu ay için ama içimde bir umutta yok değil.. ilk denemelerde hamile kalan var mı ? birde adete 5 gün kala ilişkiye girildiğinde hamile kalma olasılığı varmı ? benim adet döngüm 26-28 gün arası genelde.. hiç gecikme yaşamadım genelde 1-2 gün erken gelir..:17::17:

Arkadaşlar bende durumumu anlatıyım cok erken daha biliyorum ama paylaşmak istedim. Ben vajiliydim bilmeyen arkadaslar için açıklayım.. Kesinlikle ilişkiye giremiyordum . İstemsşz kasılmalar korkular.. Çok şükür ki atlattım forumdaki arkadasların yardımlarıyla.Bebek istediğimiz için korunmuyoruz yendiğimiz tarih 04.05.2014 ve bi sonraki 06.05.2014 . İl asştıgımız günden beri sabahlar kasıklarımda karnımda beimde ince ince agrılar hissediyorum.. Surekli bi akıntı hissi sankı adet olacakmısım gibi ama daha en az 2 hafta var.. Bunlarda hamileligim belirtileri olabilir mi? Ara Ara canım bişeyler çekiyor. Psikolojil oldugunu düşünmüyorum cunki daha ilk denememiz olduğu pozitif beklemiyorum..

Mrhbalarr öncelikle çok sevindim bu durumunu aşmana ama normal durumda gebelik belirtisi olduğu düşünülemez cbku zaten normal siklusa gore zaten bu aralar yumurtanın catlicak gbi yani bidahaki adet dönemine yakin hissediyorum genelde hisseden varsa belirtilerini gebelik yasamadim ama iki hafta öncesinde daha rahime bile ulaşmamış oluyor bildiğim kadarıyla genel tabloda ama inş hamissindirde bu durumu yenmenin hediyesi olur sahada eşine de:49:

Arkadaşlar merhaba.bu forumu çok beğenerek takip ediyorum.bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.konu tabiki hamile olabilir miyim?adetime 2 gün var ama bende yakalşık bir 10 gün öncesinden hafifçe başlyan ve sonra şiddetlenen bel ve karın ağrısı birde şişkinlik problemi var.bunlar adet belrtsi de olabilio tabiki ama benim bukar önceden başlayan ve bukadr yoğun olan bir ağrım olmadı. Ağrım bütün karın bölgemde başladı ve birkaç gündür sol tarafımda yoğunlaştı kasıklarımda özellillede sol kasığımda ara ara batmalar oluo.halsizlikte var sürekli uyuma isteği de cabası.miğde bulantım busabah oldu kalktığımda ağrıyla kalktım zaten sonra yataktan kalktığımda bir bulantı oluştu.idrarımda koyulaşma var gibi gelio birde sık çıkıorum idrarave idrarımda kum tanesi gibi şeyler var.sizce hamile olabilir miyim çok heycanlı ve çok umutluyum bu ay.5 aydır denioruz benim prolaktinim yüksekti iki aydır parlodel die bir ilaç kullanıorum doktor bu hormonun hamileliğe engel olabileceğini söylemişti 2 aydır normalae edönmüştr heralde.bidaha ölçtürmedimm.ayın 10 unu 4 gözle bekliorum resmen çok heycanlıyım bu ay içimde bir umut var inş hamişimdir ya sizinde yorumlarınız bekliorum bana yardımcı olun lütfennnn

Selamlar canım insalllahhh hamilesindir bu ikidurum karıştırılıyor tabi ama kimi baya önce anlayan da var inş bu belirtiler bebisin belirtisidirr:49:

Kizlar bende size bir şey soracağım benim adetime 1hafta var var 3-4 gündür beni ara ara ateş basiyor hatta vucudum pitircik pitircik oluyor sonra usuyorum acaba acaba diyorum hep sizceee biseyin habercisi olabilir mi boyle bisey yasayan varmii

göğüslerde hassaslık
kasıkta batma yada adet olacakmış gibi hafif ara ara sancı
uyku hali

Kizlar bende size bir şey soracağım benim adetime 1hafta var var 3-4 gündür beni ara ara ateş basiyor hatta vucudum pitircik pitircik oluyor sonra usuyorum acaba acaba diyorum hep sizceee biseyin habercisi olabilir mi boyle bisey yasayan varmii

ben 2 gün çok üşüdüm canım
çorapla içlikle yattım hatta

ben 2 gün çok üşüdüm canım
çorapla içlikle yattım hatta

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah sen erken ogrenenlerdesin sanırım adetlerin nasildi kaç günde birdi yani BN biturlu akintim ve ateşinden anlayamıyorum :18: yumurtlama tarihimide çok teşekürler şimdiden

Back