How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

En erken hamilelik belirtileri

Slm kızlar bu vajinal dus nedir nasıl olur. Tuvalette taharet hortumu ile 10_15cm illerden su tuttuğum oluyo aşırı tazyikli olmuyo ama az da değil bu vajinal düş değildir umarım,.. Beni aydınlatırsanız memnun olurum.

merhaba kızlar 1.5 yıllık evliyim 2 aydır ufak ufak çoçuk yapmaya çabalıyoruz şuan adetime 12 13 gün var ama hafif bir leke geldi sarımtırak kokusuz bir leke yumurtlama zamanım geçti regli me de çok var üşütmedim de çünkü idrar çıkarken hiç bi acı yaşamıyorum.Bu neye delalet kızlar bilgi verir misiniz.

Hamile olduğumu bugün öğrendim, belirtilerimi paylasayım.

Bugün reglim 1 gün geçti ve predictor marka testte 3 gündür çift çizgi görüyorum ancak bugün en koyu gördüm.

Reglim 27-28 günde bir olur. 12-14-15. günler ilişkiye girdik. 19. gün sabah sarı sümüğümsü bir akıntı oldu bir daha da olmadı. Gögüs uçlarım iltihaplanmış gibi açıyordu, yani meme başları. Göbek deliğim ilişkiden 5-6 gün sonra kaşınmaya başladı ve 4 gün sürdü. Normalde canım regl öncesi tatlı çeker, bu sefer çekmedi. BAT'a 3 gün kala sıvı akıntılar ve gögsümün yanları ağrımaya başladı ve devam ediyor. Onun dışında yorgunluk bulantı falan yok.

Aklıma gelmeyen başka merak ettiğiniz varsa yanıtlarım.

kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum:49:

Biz de bu ay ilk defa bebek denemesi yapıyoruz.
Daha önce karşılaşmadığım şeylerle karşılaştım bu ay.
Psikolojik diyemem çünkü stres yapmadım, illa olacak demedim, umutlu bile değilim yani.
Şu anda adet olmam gereken güne 6 gün var ve benim birkaç gündür sürekli kasıklarıma ağrılar girip çıkıyor.
Karnım tuhaf şekilde ağrıyıp tekrar kesiliyor. Gazım var gibi karnım davul gibi ve akıntım var.
Canım durduk yere alakasız şeyler çekiyor ve diyette olmama rağmen iştahım çok açık.
Dediğim gibi umutlu da değilim aslında ama abakalım hayırlısı inşallah hamileyimdir. Eşim çok istiyor.

Bu ay hamile kalmama eşimle karar verdik yalnız banim ona bir sözüm oldu hamile olduğumu ilk üç ay kimseye söylemeyeceğime dair... şu anda bu konuyu konuşabilecek kimsem yok, eşimde konuşmamayı yeğliyor:27::27::27::27: adetime 8 gün var saatler değil saniseler bile geçmiyor,,, ufak tefek belirtiler var ama bilemiyorum da,,, göğüslerimde acı ve hafif şişkinlik, oburluk, ve azda olsa kokusuz vajinal akıntı. ve en önemlisi kendimi hamile gibi hissediyorum,,,,, bunlar normal mi onu da bilemiyorum,,,,,

Bu ay hamile kalmama eşimle karar verdik yalnız banim ona bir sözüm oldu hamile olduğumu ilk üç ay kimseye söylemeyeceğime dair... şu anda bu konuyu konuşabilecek kimsem yok, eşimde konuşmamayı yeğliyor:27::27::27::27: adetime 8 gün var saatler değil saniseler bile geçmiyor,,, ufak tefek belirtiler var ama bilemiyorum da,,, göğüslerimde acı ve hafif şişkinlik, oburluk, ve azda olsa kokusuz vajinal akıntı. ve en önemlisi kendimi hamile gibi hissediyorum,,,,, bunlar normal mi onu da bilemiyorum,,,,,
Merhabaaa öncelikle canim sanirim ayni durumdayiz bizimde ailemiz istemediği için esinle kimseye eklemeden denemeye kara verdik Esim bile çok inanmamasina rağmen hatta yumurtlama dönemim bile geçmiş olabilir biz karar verene kadar. ya çok istediğimiz ve de ilk olduğundan bilemiyoruz yada inşallah bebislerimiz bizimleee:18::emir_bebek:

Merhabaaa öncelikle canim sanirim ayni durumdayiz bizimde ailemiz istemediği için esinle kimseye eklemeden denemeye kara verdik Esim bile çok inanmamasina rağmen hatta yumurtlama dönemim bile geçmiş olabilir biz karar verene kadar. ya çok istediğimiz ve de ilk olduğundan bilemiyoruz yada inşallah bebislerimiz bizimleee:18::emir_bebek:

ay hadi umarım yılbaşı bebeklerimiz olur :16::16::16::16:

ay hadi umarım yılbaşı bebeklerimiz olur :16::16::16::16:
İnşallah canim benim yaz senin regl ne gün sabretmek çok zor ama belirtiler bizi yiyo galiba inşallah geniş belirtisidir ilk denemem olmasına rağmen bukadar meydan aklima gelmezdi:18::37:

Bide kuşlar ben istemeden gebe kalip hatta ondan dolayı evli olan bi arkadasimdan adetten uç gün önce ve uç dört gün sonra deneyin kesin tutuyor falan demişti ama tam da inanamadim bilgisi olan var mi kiii:31:

Bide kuşlar ben istemeden gebe kalip hatta ondan dolayı evli olan bi arkadasimdan adetten uç gün önce ve uç dört gün sonra deneyin kesin tutuyor falan demişti ama tam da inanamadim bilgisi olan var mi kiii:31:

benim adet döngüm 25 gün yani adetim biter bitmez doğurganlık dilimine giriyorum, bu senin adet döngüne göre değişir diye düşünüyorum....
adet öncesi pek olasılık vermiyorum çünkü adette rahim kendini yeni bir döllenmeye hazırlıyor diye biliyorum, ama unutmaki spermlerin 7 güne kadar (nadir) kadınıniçinde canlı olduğunu da unutmamak gerekir

benimkisi 2 mayıs, seninki ne zaman?
benımki 30 nisan 1 mayıs dıyo ama nısan ve martta ayın üçünde geldı o yuzden en erken mayıs üçe kadar beklemem gerekecek galıbaaa:17::18: bide benm doktorum 12 18 arası dene dedi 28 gunde bır olur genelde ama annem ben reglımden sonra hep hamıle kaldım dedıı bide zaten yumurtlamadan 14 gun sonra regl olunuyosa ılla bıraz tezatlık olustu kafamda ne dersınızz:26:

kızlar bugün adet günümden 6 gün geçti.normalde 23ünde olmam gerekiyordu hatta o gün test alıp yaptım ama sanırım 5-6 damlayı fazla kaçırmışım.test pek normal gözükmedi. 1 haftadır kasıklarımda ağrı ve mide bulantısı var. durmadan bir üşengeçlik ve uyku da cabası. acaba hamile olabilir miyim? göğüslerimde hiçbir değişiklik yok. hatta ateşim de hep yüksek seyrediyor. :/ :17:

benim adet döngüm 25 gün yani adetim biter bitmez doğurganlık dilimine giriyorum, bu senin adet döngüne göre değişir diye düşünüyorum....
adet öncesi pek olasılık vermiyorum çünkü adette rahim kendini yeni bir döllenmeye hazırlıyor diye biliyorum, ama unutmaki spermlerin 7 güne kadar (nadir) kadınıniçinde canlı olduğunu da unutmamak gerekir

oo ozamn dusundugum gbı adet oncesı olması bıraz zor benm evlenmeden once nerdeyse 26 gun de gelıyodu en gec ama suan özellikle son ıkı aydır hep ayın 2 ucu gbı gelıyo bız bıraz gec kalmıs olabılırız belkı cnku gec karar verdık :49:ama umutla umutsuzluk arası beklıyorummm:18: ama elımde sureklı teste gitmiyor değiiil:37::36:

Evt cnm bnde adettten bi kac gun once yumurtlamisin oyle hamile kaldim ama dis gebelik oldu benimki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar benimde adetime 3 gun var sağ kasığım ve goguslerim acıyor birde tualatim geldiği zaman kasiklarima baski oluyo canim aciyo hamilelik olabilirmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benımki 30 nisan 1 mayıs dıyo ama nısan ve martta ayın üçünde geldı o yuzden en erken mayıs üçe kadar beklemem gerekecek galıbaaa:17::18: bide benm doktorum 12 18 arası dene dedi 28 gunde bır olur genelde ama annem ben reglımden sonra hep hamıle kaldım dedıı bide zaten yumurtlamadan 14 gun sonra regl olunuyosa ılla bıraz tezatlık olustu kafamda ne dersınızz:26:

tezatlık olucak bir şey yok, misal her ay 30 çekiyor, ve döngün de 30 gün
nisan 1.de adet oldun...
öteki adetin 1 mayıs da
1 mayıstan sonra 2 hafta geriye sayıcaksın buda ayın 17 nisan a tekabül ediyor...

2. örnek döngüm 25 gün
1 nisan da adet oldum,
26 nisan da adet olucam, 26 nisan dan iki hafta geriye gittim ayın 12 sinde yumurtluyorum, zaten adetim ayın 8. de bitti yani doğurganlık dönemine hemen giriyorum,

birde yumurtladıktan sonra yumurta 24 saat canlı duruyor ama sperm ortalama 3 gün 5 hatta 7 güne kadar içinde canlı kalabiliyor onun için yumurtlama gününden önce gün aşırı ilişkiye girmek şansı artırıyor, yani yumurtlama olduğunda onu bekleyen spermlerin orada olması daha iyi bir şans, tabi yumurtlama gününde de beraber olman iyi,,,, ( bu arada erkeklerin kadınları beklemesinin buradan çıktığını duymuştum ;))
her gün beraber olursan spermin kalitesi düşüyor en iyisi gün aşırı ve eğer mümkünse sabahları ( mümkünse:))

tezatlık olucak bir şey yok, misal her ay 30 çekiyor, ve döngün de 30 gün
nisan 1.de adet oldun...
öteki adetin 1 mayıs da
1 mayıstan sonra 2 hafta geriye sayıcaksın buda ayın 17 nisan a tekabül ediyor...

2. örnek döngüm 25 gün
1 nisan da adet oldum,
26 nisan da adet olucam, 26 nisan dan iki hafta geriye gittim ayın 12 sinde yumurtluyorum, zaten adetim ayın 8. de bitti yani doğurganlık dönemine hemen giriyorum,

birde yumurtladıktan sonra yumurta 24 saat canlı duruyor ama sperm ortalama 3 gün 5 hatta 7 güne kadar içinde canlı kalabiliyor onun için yumurtlama gününden önce gün aşırı ilişkiye girmek şansı artırıyor, yani yumurtlama olduğunda onu bekleyen spermlerin orada olması daha iyi bir şans, tabi yumurtlama gününde de beraber olman iyi,,,, ( bu arada erkeklerin kadınları beklemesinin buradan çıktığını duymuştum ;))
her gün beraber olursan spermin kalitesi düşüyor en iyisi gün aşırı ve eğer mümkünse sabahları ( mümkünse:))

Ooo erkeklerin beklemesi guzelmiiis bu aradaaa keşke sabhlari mümkün olsa çok çok iyi olurduuu bilgi için çok saolll bu arada en azindan biraz daha netlestii:1::1:ama mesela üstteki konu gbi adetten bi kaç gün önce yumurtlyanlar var düzenli olup da bi turlu onu annayamiyorum bazenn:31::31:

Back