Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabaaa öncelikle canim sanirim ayni durumdayiz bizimde ailemiz istemediği için esinle kimseye eklemeden denemeye kara verdik Esim bile çok inanmamasina rağmen hatta yumurtlama dönemim bile geçmiş olabilir biz karar verene kadar. ya çok istediğimiz ve de ilk olduğundan bilemiyoruz yada inşallah bebislerimiz bizimleee:18:Bu ay hamile kalmama eşimle karar verdik yalnız banim ona bir sözüm oldu hamile olduğumu ilk üç ay kimseye söylemeyeceğime dair... şu anda bu konuyu konuşabilecek kimsem yok, eşimde konuşmamayı yeğliyor adetime 8 gün var saatler değil saniseler bile geçmiyor,,, ufak tefek belirtiler var ama bilemiyorum da,,, göğüslerimde acı ve hafif şişkinlik, oburluk, ve azda olsa kokusuz vajinal akıntı. ve en önemlisi kendimi hamile gibi hissediyorum,,,,, bunlar normal mi onu da bilemiyorum,,,,,
Merhabaaa öncelikle canim sanirim ayni durumdayiz bizimde ailemiz istemediği için esinle kimseye eklemeden denemeye kara verdik Esim bile çok inanmamasina rağmen hatta yumurtlama dönemim bile geçmiş olabilir biz karar verene kadar. ya çok istediğimiz ve de ilk olduğundan bilemiyoruz yada inşallah bebislerimiz bizimleee:18:
İnşallah canim benim yaz senin regl ne gün sabretmek çok zor ama belirtiler bizi yiyo galiba inşallah geniş belirtisidir ilk denemem olmasına rağmen bukadar meydan aklima gelmezdi:18:ay hadi umarım yılbaşı bebeklerimiz olur
İnşallah canim benim yaz senin regl ne gün sabretmek çok zor ama belirtiler bizi yiyo galiba inşallah geniş belirtisidir ilk denemem olmasına rağmen bukadar meydan aklima gelmezdi:18:
Bide kuşlar ben istemeden gebe kalip hatta ondan dolayı evli olan bi arkadasimdan adetten uç gün önce ve uç dört gün sonra deneyin kesin tutuyor falan demişti ama tam da inanamadim bilgisi olan var mi kiii
benımki 30 nisan 1 mayıs dıyo ama nısan ve martta ayın üçünde geldı o yuzden en erken mayıs üçe kadar beklemem gerekecek galıbaaa:18: bide benm doktorum 12 18 arası dene dedi 28 gunde bır olur genelde ama annem ben reglımden sonra hep hamıle kaldım dedıı bide zaten yumurtlamadan 14 gun sonra regl olunuyosa ılla bıraz tezatlık olustu kafamda ne dersınızz:26:benimkisi 2 mayıs, seninki ne zaman?
benim adet döngüm 25 gün yani adetim biter bitmez doğurganlık dilimine giriyorum, bu senin adet döngüne göre değişir diye düşünüyorum....
adet öncesi pek olasılık vermiyorum çünkü adette rahim kendini yeni bir döllenmeye hazırlıyor diye biliyorum, ama unutmaki spermlerin 7 güne kadar (nadir) kadınıniçinde canlı olduğunu da unutmamak gerekir
Bide kuşlar ben istemeden gebe kalip hatta ondan dolayı evli olan bi arkadasimdan adetten uç gün önce ve uç dört gün sonra deneyin kesin tutuyor falan demişti ama tam da inanamadim bilgisi olan var mi kiii
benımki 30 nisan 1 mayıs dıyo ama nısan ve martta ayın üçünde geldı o yuzden en erken mayıs üçe kadar beklemem gerekecek galıbaaa:18: bide benm doktorum 12 18 arası dene dedi 28 gunde bır olur genelde ama annem ben reglımden sonra hep hamıle kaldım dedıı bide zaten yumurtlamadan 14 gun sonra regl olunuyosa ılla bıraz tezatlık olustu kafamda ne dersınızz:26:
Evt cnm bnde adettten bi kac gun once yumurtlamisin oyle hamile kaldim ama dis gebelik oldu benimki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tezatlık olucak bir şey yok, misal her ay 30 çekiyor, ve döngün de 30 gün
nisan 1.de adet oldun...
öteki adetin 1 mayıs da
1 mayıstan sonra 2 hafta geriye sayıcaksın buda ayın 17 nisan a tekabül ediyor...
2. örnek döngüm 25 gün
1 nisan da adet oldum,
26 nisan da adet olucam, 26 nisan dan iki hafta geriye gittim ayın 12 sinde yumurtluyorum, zaten adetim ayın 8. de bitti yani doğurganlık dönemine hemen giriyorum,
birde yumurtladıktan sonra yumurta 24 saat canlı duruyor ama sperm ortalama 3 gün 5 hatta 7 güne kadar içinde canlı kalabiliyor onun için yumurtlama gününden önce gün aşırı ilişkiye girmek şansı artırıyor, yani yumurtlama olduğunda onu bekleyen spermlerin orada olması daha iyi bir şans, tabi yumurtlama gününde de beraber olman iyi,,,, ( bu arada erkeklerin kadınları beklemesinin buradan çıktığını duymuştum )
her gün beraber olursan spermin kalitesi düşüyor en iyisi gün aşırı ve eğer mümkünse sabahları ( mümkünse:))