• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

Nerde handancim simdiden geeceleri uykusuzluga alistiriyor beni..Olsun hayirlisiyla gelsinde uyumam.. uff zaman gecmiyo sanki yaa..hemen kucagima almak istiyorum

Nerde handancim simdiden geeceleri uykusuzluga alistiriyor beni..Olsun hayirlisiyla gelsinde uyumam.. uff zaman gecmiyo sanki yaa..hemen kucagima almak istiyorum

sabır tugbacık sabır bak 3 aycığın kalmıs hayırlısıyla dünyaya gelivericek inş. :dance:

yeganecim, sayfa hizli ilerlediginden cevap yazmadim sana bugunu bekledim. esimde varikosel cikti, bu yuzden sperm sayisinda dusus olmus. bende de biliyorsun prolaktin var gecinip gidiyoruz. esimin ameliyat tarihi daha belli degil, ama hemen olmasi faydasinaymis.

kizlar ne olur cevrenizdekileri bilgilendirin. birkac dr a gitsinler emin olmak icin. eger ben dikkat etmesem esimin sonuclarina normal diyorlardi, hemen asilama yapalim diyorlardi.

ceylancim, simarayim sana dedim...iyiyim canim sen nasilsin

canımmm çok geçmiş olsunn herşey yoluna giricek inşallah enazında teşhis kondu canım tedavi uygulancak sonrada melegin gelicekk inşallah:teselli:

yaa tubacım bende göbişim şişsin bebegimi hissedim die bekliom herkes bişiler beklio hemen büyüse göbegim yamirmirmirmir sen benim kadarken şişkinligin varmıydı ya ben eski pantollarımı giyemiyorum dügmelerim kapatınca sıkıo

handancim normaldir bendede oyleydi.. sigamiyordum pantalonlara..bol bol lifli besinler ye.. bagirsaklarinin uzerindeki baskiyi azaltir rahatlarsin..

saol canım yiyiom elma felan yiyiom bolbol kuru kayısı bu şişligi bebiş yerine koyuyom mutlu oluom bazen hehehe 1,5 ay felan sonra göbişim belli olur inş dimi

fatmacım allah kucağına almanı nasib etsin canımm, darısı başımızaa inşallahh

başka bebik seç fatmacımm aynı olmayın yawww, aklımızda yeganenin simgesi olarak kaldı o bebik karıştırıyomm :))

cikar handancim merak etme.. topis giibi cikar gobusun..

Ndk nerdesin :oklava: ceylan beni gormuyonuzmu herkese gunaydin demistim :oklava:

iğneyi vurulduktan sonra ilişkiyi kaç saat sonra yaptın ağrılar varmıydı ne zaman iğne yaptırdın

06 Şubatta vuruldum bel ağrısı acayip şekilde kasık ağrısı yaptı 16 gün geçmesini bekliyorum ilkinde tutturanda var çokk
sen nekadar önce oldun

Tubacım Aras nasıl günaydınlar

evet yeganecim, teshis konuldu zaman gosterecek gerisini bakalim
ee guzel anne adayi, sende durumlar nedir bakalim..gobisine kocisine ii bakkk

Back