Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmas bir ara anlatan olmazsa anlatırım istersen ama şimdi çıkmam gerek
:sm_cool:kızlarrrrrr hamileyiiiiiimmmmmmmm hamileeeeeeyiiimmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
catlatma iğnesi koldan olcakmısım eşim vurcak saat 4 de saglıkcı insallah heycanlanmaz ben onu heycanlandırrım diye korkuyom iyi vurur insallah ay tırsıyommmmmmmm kıslarrrrrr:)))))))))))
ayy canım benim cok saol insallah ya bosa bukadar zahmet etmemişimdir insallah allah görsün kacıp kacıp hergün adanaya gidiyom milletten gizli cok zor saklanmak off allhım duy beni bosa düşürmeeeeeeeeeeee
kadişim bu ilk aşılamanmı?? Aşılamaya gelinceye kadar bir tedavi süreci yaşadınızmı??
kadişim 18 Şubatta test yapacaksan haberini bekliyorum peşpeşe iğnelerimi vurulmuşuz
rica ederim tatlım sırnaşık şey sende bizim için dua et olur mu fısssssstık:1rolleyes:
canım bende de aynı belirtiler var. test yaptm iki çizgi çıktı. kanda baktırdım (beta hcg 70,28 çıktı.) ama ben tedavi gördüğm için dr. um ilaçların etkisi olabilir dedi. test sonucuna göre 2 haftalık hamileyim. mecburen adet tarihimi bekliyecem