• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

yeganeeeeeeeeem tebrik ederim canım allahım kucagına alacagın günleri de göstersin bizlere inş canım tamamına erdirsin canım

yamansak günaydın güzel haberler dün akşamdan başladı gelmeye hayırlısı ile devamı da gelecek

ismini tam olarak hatırlamıyorum bir kaç tane de güzel haber vermeye çok yakın kişi yada kişiler vardı yanılmıyorsam 2 kişilerdei

Kızlar günaydıınnn, hepinizin güzel birgün geçirmesini diliyorum, benimde günüm geçti, beklemedeyim, kan testi yaptıracam en kısa zamanda, bakarsınız bir güzel haberde benden gelir :)) dua edin bana lütfen..

yeganedemi hamile aaaaaaa ne güzel ne güzel Allahım çok mutluyum çok Allah kucağına almayıda nasip eder inş. hadi bakalım kızlar sıra yavaş yavaş bizede geliyo ceylan varya harika şubat şubat dedi herkesi hamile etti :))))

SÜPER YAAAAAAAAAAA ŞUBAT HAMİLE AYI OLDU VALLA KIZLAR MART AYINDA GERİDE KALANLAR GELECEK İNŞ İÇİNDE BENDE OLURUM HEPİMİZ BİRDEN HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YAZARIZZ hihoyyyt

Kızlar günaydıınnn, hepinizin güzel birgün geçirmesini diliyorum, benimde günüm geçti, beklemedeyim, kan testi yaptıracam en kısa zamanda, bakarsınız bir güzel haberde benden gelir :)) dua edin bana lütfen..

hadi inş hayırlı haberlerle gelirsin simenay :CüvCüv:

Günaydın kıslarrrrrrrrrrrr yegane hamilemi çok sevindim yaaa hayırlı olsunn

bende dün akşam dayanamadım doktora gittim melegimin kalbini gördüm pıt pıt atıo çok şükür allahıma bugunleride gösterdi darısı başınıza inşallah hep dua ediyorum sizlari çok seviyorum

SÜPER YAAAAAAAAAAA ŞUBAT HAMİLE AYI OLDU VALLA KIZLAR MART AYINDA GERİDE KALANLAR GELECEK İNŞ İÇİNDE BENDE OLURUM HEPİMİZ BİRDEN HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YAZARIZZ hihoyyyt

evet evet kesinlikle ya ne güzel bişey ya burda hep beraber hamilelik geçiririz ya buarada hepimiz hamile kalırsak topiğin isminimi değiştireceğiz
hepimiz hamileyiz topiği sırnaşık şeyaminnnnnnnn:Saruboceq:

bende dün akşam dayanamadım doktora gittim melegimin kalbini gördüm pıt pıt atıo çok şükür allahıma bugunleride gösterdi darısı başınıza inşallah hep dua ediyorum sizlari çok seviyorum

hadi bakalım için rahatlamıştır handancığım darısı bizlere dualarını bekliyoruz

AMİN HANDANCIM İNŞ BİZDE YAŞARIZ O DUYGUYU ALLAH BÜYÜKTÜR BİZİMDE YÜZÜMÜZE BAKAR KIZLARRR BU ARADA BENDE SENİ ÇOK SEVİYOM KUŞUM:teselli:Şeniz

diğer üç kişi kim ya merak ettim ne kadar unutkan oldum geçmişide okudum ama unuttum oooffff sinemaycım inş sende güzel haberlerle gelirsin canım handan hemşom canım allah salık versin ikinize de canlarım ikinizi de öpüyorum

Dün akşam dayanamadım evde test yaptım ama tek çizgi çıktı, biraz moralim bozuldu ama henüz kırmızıları görmediğim için umudum var hala, siz ne dersiniz, var mıdır bebiş, bana destek verin biraz, çok ihtiyacım var, kırmızıları görecem diye korkuyorum.

Back