- 10 Şubat 2009
- 5.068
- 358
- 363
kadişim inşallah seni kaç gündür görüyorum bir türlü konuşamamıştık ilk iğnenmi yaptırma testi bekle canım
evet canım ne zaman yaptırayımCADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadişim inşallah seni kaç gündür görüyorum bir türlü konuşamamıştık ilk iğnenmi yaptırma testi bekle canım
hazan link atarsan seviniriz neydi sorunun ben yardımcı oluyum
valla dr. ümitlenme dedi cuma günü yine yaptır dedi. bence iğneden 14 gün sonra baktır. ben iğnemi 30 ocakta yapmıştım. dr. hayal kırıklığı yaşamamam için söyledi. ama aşılamayı yapan dr. hamilesin dedi. anlamadım ben bu işi.
İğnenden 15 gün geçsin öyle yaptır bende 26 Şubatı bekleyeceğim başarmış olacağımızı umut ediyorumevet canım ne zaman yaptırayımCADIARZU
Rabbim ümitlerimi boşa çıkarmasın ama benim ümidim var. çünki daha önce eczane testi yapınca bile ikinci çizgi hiç çıkmazdı. BHCG değerimde hep 0,1 çıkardı.
hazan gideceksin ama son soru kasık ağrısı batma yapar mı iğne ilk iğnemdi çok garip yaptı belim kopuyor kasıklarımda sancı var dayanılmıyor bazen
aşılama yapılınca dr.um 14. günü kanda baktır dedi. bende baktırdım sonu. 70,28 çıktı. burdaki dr. ise ilaçların etkisi olabilir dedi. bu sonuç normal mi diye sormuştum
canım yeni topic açtım belki görmüşsündür çatlatma iğnesi vurulanların paylaşım alanı bence 70.28 gebelikten ilaçlarn etkisiyle bir çok değer okudum bu denli yüksek değil hiçbiri bence 30 ocakta yapılan aşılama üzerinden klomen etkisini azaltmıştır o yüzden hamilessin bence hadi hayırlısı yine yarında yaptır değer 2 katına çıkarsa hamilesindir demek ki bence hamilesin tebrikler :1hug: