• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

Rabbim ümitlerimi boşa çıkarmasın ama benim ümidim var. çünki daha önce eczane testi yapınca bile ikinci çizgi hiç çıkmazdı. BHCG değerimde hep 0,1 çıkardı.

hazan gideceksin ama son soru kasık ağrısı batma yapar mı iğne ilk iğnemdi çok garip yaptı belim kopuyor kasıklarımda sancı var dayanılmıyor bazen

valla dr. ümitlenme dedi cuma günü yine yaptır dedi. bence iğneden 14 gün sonra baktır. ben iğnemi 30 ocakta yapmıştım. dr. hayal kırıklığı yaşamamam için söyledi. ama aşılamayı yapan dr. hamilesin dedi. anlamadım ben bu işi.

inşallah canım benim:Saruboceq:

evet canım ne zaman yaptırayımCADIARZU
İğnenden 15 gün geçsin öyle yaptır bende 26 Şubatı bekleyeceğim başarmış olacağımızı umut ediyorum

Rabbim ümitlerimi boşa çıkarmasın ama benim ümidim var. çünki daha önce eczane testi yapınca bile ikinci çizgi hiç çıkmazdı. BHCG değerimde hep 0,1 çıkardı.

inşallahh canım :Saruboceq:

aşılama yapılınca dr.um 14. günü kanda baktır dedi. bende baktırdım sonu. 70,28 çıktı. burdaki dr. ise ilaçların etkisi olabilir dedi. bu sonuç normal mi diye sormuştum

canım yeni topic açtım belki görmüşsündür çatlatma iğnesi vurulanların paylaşım alanı bence 70.28 gebelikten ilaçlarn etkisiyle bir çok değer okudum bu denli yüksek değil hiçbiri bence 30 ocakta yapılan aşılama üzerinden klomen etkisini azaltmıştır o yüzden hamilessin bence hadi hayırlısı yine yarında yaptır değer 2 katına çıkarsa hamilesindir demek ki bence hamilesin tebrikler :1hug:

ceylancım neden 26 şubatı bekleyeceksin o zaman 20 gün olmuyormu senin ben de 18 de yaptırırsam 15 gün olmuş olacak....

canım yeni topic açtım belki görmüşsündür çatlatma iğnesi vurulanların paylaşım alanı bence 70.28 gebelikten ilaçlarn etkisiyle bir çok değer okudum bu denli yüksek değil hiçbiri bence 30 ocakta yapılan aşılama üzerinden klomen etkisini azaltmıştır o yüzden hamilessin bence hadi hayırlısı yine yarında yaptır değer 2 katına çıkarsa hamilesindir demek ki bence hamilesin tebrikler :1hug:

inşallah canım söylediğin gibidir ve hamileyimdir. dr..um cumayı bekle dedi artık cumayı bekleyeyim. hem daha kesin olur. canım kendine iyi bak. tekrar görüşmek ümidiyle. Allah gönlüne göre versin.

kadişim geçen ay faturalle adet görebildim dr.23-26 arası adet olamazsan fel dedi korkumdan kendimi 26 Şubata attım

Back