hadi hayırlısı olmasçım.son adetin ocağın kaçıydı
20 canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hayırlısı olmasçım.son adetin ocağın kaçıydı
[B*gebelik belirtilerim
adetime 1 hafta kala dudaklarım fosur fosur oldu çok kuru ve babarık gibi
*ve gece
*ateş basması oldu bide ani dönüşlerimde kasıklarımda çekilme
*bide kızlar hep kasık batması derdik ya bu seferki
*çok farklıdı
**********adetime 10 gün varken başladı kasık batmalarım ve çok hissettiriyodu bazan sag bazende sol kasıgım devamlı çalışıyor gibi yani gaz şişkinlik ve gögüslerimde hassasiyet
* beyaz akıntı ıslaklık hissi vardı ve ani kalkınca baş dönmesi gibi başımda sersemlik oluyodu
*bu en belirgin özellimdi[/B]rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
[B*gebelik belirtilerim
adetime 1 hafta kala dudaklarım fosur fosur oldu çok kuru ve babarık gibi
*ve gece
*ateş basması oldu bide ani dönüşlerimde kasıklarımda çekilme
*bide kızlar hep kasık batması derdik ya bu seferki
*çok farklıdı
**********adetime 10 gün varken başladı kasık batmalarım ve çok hissettiriyodu bazan sag bazende sol kasıgım devamlı çalışıyor gibi yani gaz şişkinlik ve gögüslerimde hassasiyet
* beyaz akıntı ıslaklık hissi vardı ve ani kalkınca baş dönmesi gibi başımda sersemlik oluyodu
*bu en belirgin özellimdi[/B]rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
teşekkür ederim kadisim yanıtın için dua edin ne olur...hepimizin kucakları bebiş dolar
inşaallah
kimse beni seeevmiyo mu
yeni arkadaşlarımız hoşgelmişler..
,hazanyağmuru ne ilaçlar kullandın
bende ovitrelle yaptırdım ozaman kan testi yaptırmıyım bende 06 şubatta iğneme vuruldum hayırlısı
hazanyağmuru ilk iğnenmi
klomen ve ovitrelle kullanıp aşılama yaptırdım 1 şubatta.
inşallah hazan hep gel bu topice
BHCG nin yüksek çıkışının sebebi klomen mi ovitrellemiymiş biliyor musun canım CADIARZU bende 4 şubatta ovitrelle yaptırdım.bende test yaptırınca yüksek çıkar mı acaba merak ettim.Dr birşey söyledi mi sana.fisfisfis A ma inş. hamilesindir canım benim.:CüvCüv: