• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

[B*gebelik belirtilerim
adetime 1 hafta kala dudaklarım fosur fosur oldu çok kuru ve babarık gibi
*ve gece
*ateş basması oldu bide ani dönüşlerimde kasıklarımda çekilme
*bide kızlar hep kasık batması derdik ya bu seferki
*çok farklıdı
**********adetime 10 gün varken başladı kasık batmalarım ve çok hissettiriyodu bazan sag bazende sol kasıgım devamlı çalışıyor gibi yani gaz şişkinlik ve gögüslerimde hassasiyet
* beyaz akıntı ıslaklık hissi vardı ve ani kalkınca baş dönmesi gibi başımda sersemlik oluyodu
*bu en belirgin özellimdi[/B]rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:nazar:

Amin canım maşallah diyim

[B*gebelik belirtilerim
adetime 1 hafta kala dudaklarım fosur fosur oldu çok kuru ve babarık gibi
*ve gece
*ateş basması oldu bide ani dönüşlerimde kasıklarımda çekilme
*bide kızlar hep kasık batması derdik ya bu seferki
*çok farklıdı
**********adetime 10 gün varken başladı kasık batmalarım ve çok hissettiriyodu bazan sag bazende sol kasıgım devamlı çalışıyor gibi yani gaz şişkinlik ve gögüslerimde hassasiyet
* beyaz akıntı ıslaklık hissi vardı ve ani kalkınca baş dönmesi gibi başımda sersemlik oluyodu
*bu en belirgin özellimdi[/B]rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:nazar:

teşekkürler canım benimde hep gazım war kabızlık war karnım çok acıyo arada göğslerim acayip acıyo adetime 7 gün war arada akıntım oluyor

kimse beni seeevmiyo mu

canım bende de aynı belirtiler var. test yaptm iki çizgi çıktı. kanda baktırdım (beta hcg 70,28 çıktı.) ama ben tedavi gördüğm için dr. um ilaçların etkisi olabilir dedi. test sonucuna göre 2 haftalık hamileyim. mecburen adet tarihimi bekliyecem

bende ovitrelle yaptırdım ozaman kan testi yaptırmıyım bende 06 şubatta iğneme vuruldum hayırlısı

klomen ve ovitrelle kullanıp aşılama yaptırdım 1 şubatta.

BHCG nin yüksek çıkışının sebebi klomen mi ovitrellemiymiş biliyor musun canım CADIARZU bende 4 şubatta ovitrelle yaptırdım.bende test yaptırınca yüksek çıkar mı acaba merak ettim.Dr birşey söyledi mi sana.fisfisfis A ma inş. hamilesindir canım benim.:CüvCüv:

inşallah hazan hep gel bu topice

canım aslına bakarsan ben klomen ve ovitrelle kullananların topiğine daha çok giriyorum. test sonucu yorumlatmak istedim ama arkadaşların bilgisi yeterli olmadığından yardımcı olamadılar. sende o topiğe gir. hepimiz orda aynı sorunları yaşıyoruz.

BHCG nin yüksek çıkışının sebebi klomen mi ovitrellemiymiş biliyor musun canım CADIARZU bende 4 şubatta ovitrelle yaptırdım.bende test yaptırınca yüksek çıkar mı acaba merak ettim.Dr birşey söyledi mi sana.fisfisfis A ma inş. hamilesindir canım benim.:CüvCüv:

valla dr. ümitlenme dedi cuma günü yine yaptır dedi. bence iğneden 14 gün sonra baktır. ben iğnemi 30 ocakta yapmıştım. dr. hayal kırıklığı yaşamamam için söyledi. ama aşılamayı yapan dr. hamilesin dedi. anlamadım ben bu işi.

kadişim inşallah seni kaç gündür görüyorum bir türlü konuşamamıştık ilk iğnenmi yaptırma testi bekle canım

Back