• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

Brncim senin kasık ağrın hafif mi? Benim çok hafif hr an olacak gibiyim ama bir o kadar da temizim hiçbir akıntım yok şu an.Sadece halsizim biraz.

Herkese göre değişir bence ümidini yitirme ayrıca benim hamile olup olmadığım da belli değil zaten. Mesela benim adet tarihimden 3 gün önce 1 kaç damla kahvrengi lekelnmem olu. Ama hamiş brnklc de ööle bişey olmamış sanırım. O zaman benim de hamile olm ihtimalim düşük.

Bence olumlu düşün...

bende lekelenme olmadı kızlar ama olan ve hamile olanda çok..bana göre düşünmeyin derim..birde inanın belli bi belirti falan yaşanmıyor..aslında kasmasak kendimizi herşey yoluna giriyor..sabredin derim ben..ilişki esnasında kasılmayın bide..

bende korkuyorum hamile olupta sorun yaşayan değeri düşük çıkan çok..daha doktora gidemediğim için korku var içimde.. :1no2:

yanlız bişi itiraf edeyimm mii:1no2:

ben kan testıne gıdıcem ama o kadar cok korkuyorum kıı anlatamamm

cıkacak sonuc beni çok korkutuyo ınsan sankı hamıle olamayacakmıs gıbı hıssedıyor bılmıyorum sız nasıl hıssedıyorsunuz ama ben oyle hıssedıyorum yaaa cok karısıgım cok esım de bugun yıne mesaj atmıs bebişimiz var mı dıye=(( beklıycez askım carsambayı dedım nabayım o da ıstıyor ama daha ılk bu.. bi de bu tarafı var ısın yaa bılmıyorum cok korkuyorum kızlarr bu normal mı???
zaten ben de panik atak hastalıgı da var kontrol etmeye calısıyorum ama ne kadar basarılıyım allah bılır:1no2:

:sm_cool:kızlarrrrrr hamileyiiiiiimmmmmmmm hamileeeeeeyiiimmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

öğrendiiik be tatlımmm ceylosss soyledıııdelikafadulden
tebrıklerrrrrrr yaaa cok mutluyum suraya bak bugun tam 4hamısımız varrra.s.
nazarlar degmesınn:nazar:

yanlız bişi itiraf edeyimm mii:1no2:

ben kan testıne gıdıcem ama o kadar cok korkuyorum kıı anlatamamm

cıkacak sonuc beni çok korkutuyo ınsan sankı hamıle olamayacakmıs gıbı hıssedıyor bılmıyorum sız nasıl hıssedıyorsunuz ama ben oyle hıssedıyorum yaaa cok karısıgım cok esım de bugun yıne mesaj atmıs bebişimiz var mı dıye=(( beklıycez askım carsambayı dedım nabayım o da ıstıyor ama daha ılk bu.. bi de bu tarafı var ısın yaa bılmıyorum cok korkuyorum kızlarr bu normal mı???
zaten ben de panik atak hastalıgı da var kontrol etmeye calısıyorum ama ne kadar basarılıyım allah bılır:1no2:

birşey söyliyeyim mi panik olacak hiçbir şey yok..hem seninde ilk denemen..herkes senelerce uğraşıyor..ilk nedir ki..denk gelmemiş olabilir..olmazsa bu ay yumurtlama zamanı gün aşırı yaparsın ve inşallah olacaktır..
gerçekten.. ;)

özlemcimm daha ilk denemen bak benim 5.ayımdı rabbim hepinise taddırcak eminim dualar ediyorum bugün ögrendim gene dua ettim

birşey söyliyeyim mi panik olacak hiçbir şey yok..hem seninde ilk denemen..herkes senelerce uğraşıyor..ilk nedir ki..denk gelmemiş olabilir..olmazsa bu ay yumurtlama zamanı gün aşırı yaparsın ve inşallah olacaktır..
gerçekten.. ;)

ahh bilmiyom canımm bılmıyomm tesekkur ederım destegıınnnn ıcınnn:1no2:

özlemcimm daha ilk denemen bak benim 5.ayımdı rabbim hepinise taddırcak eminim dualar ediyorum bugün ögrendim gene dua ettim

amiin canım yaaa hayırlı vakıtte versın rabbım herseyın en ıyısını bılır nasılsa eger hamıs degılsem de vardır bı hkmetı dıye dusunucem ama yıne de uzulucem yanııı:çok üzgünüm:

iyi akşamlar kızlar. bilen arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi? ben bu ay
lk defa aşılama yaptım. aşılamanın 14. günü beta hcg baktırdım. sonuç 70,28. dr.'um(aşılamayı yapan değil) ilaçların etkisi olabilir diyo. kafam çok karışık. bu değerlere göre 2 haftalık hamileyim ama sevinemiyorum bile. dr. ümitlenme dedi :(

iyi akşamlar kızlar. bilen arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi? ben bu ay
lk defa aşılama yaptım. aşılamanın 14. günü beta hcg baktırdım. sonuç 70,28. dr.'um(aşılamayı yapan değil) ilaçların etkisi olabilir diyo. kafam çok karışık. bu değerlere göre 2 haftalık hamileyim ama sevinemiyorum bile. dr. ümitlenme dedi :(

benım gercekten bu konuyla alakalı bı bılgım yok yanıltmak ıstemem arkadasım

Back