fd7cim sabah yazdıkların ne hoşmuş tatlm, Rab'bim hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürür inşallah, bebeklerimize kavuşuruz (amin)
AMİN güzelim şuan tek duam ALLAH sevincimi yarım bırakmasın yavrumu sağlıklı biçimde kucağıma almayı nasip etsin. Darısı başına canım a.s.
kedicim bildin walla kolay gelsin canım sende bu ay sonunda hamile kalacaksın ALLAH ın izniyle artık sizin için dua ediyorum. ŞUBATTA TÜM TOPİK HAMİLE OLACAK :lepi:
Teşekkürler canım a.s. AMİN güzelim hep ALLAH ım bana da ve burdaki tüm arkadaşlara diye dua ediyordum. Şimdi ALLAH ım sağ salim kucağıma almayı nasip etve burdaki tüm isteyen arkadaşlara ver diye dua ediyorum
yokyok bende şimdi baktım ceylan yazmış çok sevindim ya rabbim hayırlısını versin bende çok merak ediyorum ya
darısı başına canım inş
kizlar size bisey diyimmi hamile kalmak bisey degil onemli olan sorunsuz bir hamilelik gecirip saglikli sihhatli bebeklerimizi kucaklarimiza almak allahim herseyin
hayirlisini versin
arkadaşlar hepinize merhaba aylardır sizleri n yazdıklarını takip ediyorum bugün nihayet bende yazmaya karar verdim.Bende yaklaşık 2,5 senedir hamile kalmak istiyorum ama bir düşük oldu ama başaramadım.8 yaşında bir kızım var ikinci bebek olsun istedik ama kısmet.
selam kızlar naber???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?