gncam inşallah hamile kalacağız naber güzellik
iddir valla aşkım nolsun gün sayıyorum işte son 8 ama göğüslerim falan fena şiştim yani pek umudum yok gibi ....
senden naber ne hallerdesin bakiim:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gncam inşallah hamile kalacağız naber güzellik
tEŞEKKÜRLER gncam inşallah ŞUBATTA SENDE HAMİLE KALICAKSIN :Saruboceq:
Yok güzelim ilişkide değil beklenen adet gününe yakın yada adet gününde geliyormuş lekelenme gibi bişey, bende olmadı çok sancım var sadece şuan sositososito
arkadaşlar test yapanlar hep sabahmı yaptınız, şart mı yani bende yapsammı öğleden sonra...
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SANIRIM HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
Cuma akşam dayanamayıp test yaptım hemen 2.çizgi çıktı ama çok silikti acaba yanlışlık mı var dedim? Sonra apar topar kan testi yaptırdım 59 çıktı ama laboratuvardaki dr büyük bi ihtimalle var ama birkaçgün sonra testi tekrarlayalım değerlerin katlayarak artmışsa vardır dedi. Sanırım geç döllenme olmuş ve daha çok küçük olduğu için böyle çıkmış olabilir dedi dr. KIZLAR YARDIM EDİN EMİN OLAMADI DR HAMİLEYİMDİR DE Mİ ? Normalde bu evet olumlu bi sonuç dedi ama
tünaydın herkese onan ay çok sevindim ya allah tamamına erdirsin canım tebrik ederim
onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben demiştim var bunda bişi diye çoooooookkk sevindim canım benim. yemin ederim sadece senin sonucunu merak ettiğim için girdim. okadar çok işim varki. Allah sağlıkla kucağına almanı nasp etsin inşallah bizim içinde dua et ne oluuuurrrrrr. ayyy süper yaaaa.
kızlar hepiniz iyisiniz dimi 2 hamişimiz daha varmış. Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah... darısı bizlerin başına.
tebrik ederim canım Allah ım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
kızlar merhaba
bende aranıza yeni katıldım. bende bebek istiyorum yaklaşık 9 aydır deniyoruz bişey yok :çok üzgünüm: yarında adet olmam gerek ama adet belirtimde yok yani gögüslerim acımıyo
acaba gögüsler acımadan da hamile olunurmu? hamilelik belirtilerinde hassaslaşması gerek yazıyorda. bilgisi olan varsa lütfen yazsın...
arkadaşlar test yapanlar hep sabahmı yaptınız, şart mı yani bende yapsammı öğleden sonra...
ben hep sabahları yaparım ama bugün benimd içimde bi his var sürekli test yapmam için... acaba şimdi yapsak çıkar mı ki... sabah çıkma olasılığı daha yüksek :uhm:
kızlar merhaba
bende aranıza yeni katıldım. bende bebek istiyorum yaklaşık 9 aydır deniyoruz bişey yok :çok üzgünüm: yarında adet olmam gerek ama adet belirtimde yok yani gögüslerim acımıyo
acaba gögüsler acımadan da hamile olunurmu? hamilelik belirtilerinde hassaslaşması gerek yazıyorda. bilgisi olan varsa lütfen yazsın...
kızlar merhaba
iddir valla aşkım nolsun gün sayıyorum işte son 8 ama göğüslerim falan fena şiştim yani pek umudum yok gibi ....
senden naber ne hallerdesin bakiim:1hug:
canımmm gncammmmmmmmmm ne olsun benimde sayılı günlerim kaldı umudun yokmu gögüslerin şişmiş işte klava:klava: