• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

gncam olacak bu topicte umutsuzluk yok :çok üzgünüm:bak bende üzüldüm
melika nasılsın bitanem hoşgeldin a.s
Onan nasıl hissediyorsun sakin sakin nefes alıp ver a.skaydirigubbakcemile3

onan göğsnde damarlar çıkmışmıydı benm adetime 7 gün war bnm göğsmde damrlar çıktı daha çok göğsmn ucu acıyo koltuk altımdan beri acayip ağrıyo

güzelim damarların çok farkında değilim çünkü kışın ten rengim açılıyor diye zaten belli oluyordu. Ama gögüs uçlarım sanki bi yere sıkıştırılmışta ellememem gerekiyormuş gibi açıyordu hemde adetime 5-6 gün varken başlamıştı acımaya bak seninde öyle olabilir hihoyyyt canım hala da acıyor

merhaba arkadaşlar.Onan çok sevindim.Allah nazarlardan korusun.Sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.anne ve babasına hayırlı evlad olsun inş..Bana sanki bir anda oğlun olacakmış gibi bir his geldigamyoncuiremsu hadi hayırlısı

AAAAYYY inşallah ALLAH ım hayırlı sağlıklısını versin ama ben hep ilk oğlum olsun istemişimdir :Saruboceq: ALLAH mı söyletti ne canım benim çok saol a.s. sen neler yaptın iyi misin çoktandır girmedin yada ben mi raslamadım :uhm:

inşallah dediğin gibi olur canım inşallah haftaya salı güzel haberler veririm bende size....:Saruboceq:

Güzelim dur büyümeden doğurtcan kız beni kaydirigubbakcemile3 ay ne bileyim bi garibim sanki kafamı bi yere çarpmış gibi sersemledim ama aynı zamandaa mutluyum endişeliyim değer yükselmezse diye ne bileyim bi karışık oldum çıktım, kız kasık ağrısı iyiye işaret ona göreeee :nazar:

Onan hamilemiymiş.......... ÇOOK TEbrikler...Sağlıkla tamamına erelim inşşallah

Sözümüz " DArısı başımıza inşallahhh"........

( demin yanlış yazmışım yaa... uyukluyordum daa :) pardon)

Son düzenleme:

iyiym teşekkürler ceylancım.saol.sen nasılsın..buraya bilgi ekleyebilirmiyiz canım bir sakıncası var mı?hamilelikle alakalı bir kaç alıntı?

AAAAYYY inşallah ALLAH ım hayırlı sağlıklısını versin ama ben hep ilk oğlum olsun istemişimdir :Saruboceq: ALLAH mı söyletti ne canım benim çok saol a.s. sen neler yaptın iyi misin çoktandır girmedin yada ben mi raslamadım :uhm:
,

m saol arkadaşım.ne yapalım adet oldum.bugün 4.günüm.umudumuzu hiçbir zaman yitirmeyeceğiz.sizlerin sevinci ve güzel haberleri bizlere umut oluyor..bizlere dua edinyerimseniben

Back