• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

Arkadaşlar merhaba.Adeditime 1 hafta var vede çok fazla midem bulanıyor .Genelde böyle oluyor ama
bu ay daha da fazla sanki en ufak şeye öğürüyorum.Böyle şikayet yaşayanlar var mı?

arkadaşım ben adatime yakın bütün belirtileri yaşıyorum ama midem bulanmadı.umarım hamilesindir.güzel haberlerini bekliyoruz.

mrb benim geçen gün 3 tane testim silik 2 çizgi çıktı heralde oldu dedim ama 2 gündür adet oluyorum ve çok sancım var bilgi olan varsa yardım etsin lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orası öle mavişcim bende asker gibi gün sayıyom valla haftaya randevum ama bu hafta gitmek istiom belki dayanamam giderim ya , saglıklı olsunlarda daha ohooo çookkk beklicez

Biz iiyiz çok şükür canım mide yanmalarımız var , bol bol yattım valla uykuya o kadar açımki uyudukça uyudum:))) senin nası geçti canım adanada hava nası bahar gibimi

cumartesi çok güzeldi bahardan kalam şimdi yağmurlu ama yinede idare eder ya benimde midem yanıyor kesin turşuyu fazla yiyoruz ondan oluyor kız az yemek lazım

Ya sorma ama turşu yemeyi azalttım kendime hakim oluyorum, elma portakal yimeye çalışıyorum yiyemiyorum hemen midem yanıo onla savaşıom sabah beri masamda elma bana bakıo yavaş yavaş yiyiom ahahah

bende yanım da c vitamini diye portakal greyfurt falan taşıyorum bagazım yanıyor hasta olmayayım diye arada yiyim diyorum ama elimi bile sürmedi öle duruyor bakalım ne zaman yerrsem artık

Back