• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

teşekkür ederim nilüfer verdiğin bilgiden dolayı :) bende de biraz akıntı geliyor onun dışında adetle ne hamilelikle ne de adetle ilgili bi belirtim yok henüz. çarşamba günü genel muayene için eşimle beraber doktora gidicez inşallah hamileyimdir.

onancım çarşamba günü gidicez artık doktora testler falan yapıtırıcaz eşimle. inşallah hamileyimdirde teste gerek kalmaz

Merhaba kızlar, onancım ve diğer yeni hamişlerimiz gözünüz aydın,bebkleriniz hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kavuştursun inşallah. E darısı başımıza olsun inşallah.

Jasmincin'in oğlu mu olacakmış, benim içime de öyle doğuyordu zaten, bence handanın da kızı olacak.

Ceylanım sen erken gebelik testi yapacağım diyordun, ne zaman yapacaksın?
Ndkcım senin aşılama kesin mi, ne zaman? Allah yardımcın olsun.

fd7cim sabah yazdıkların ne hoşmuş tatlm, Rab'bim hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürür inşallah, bebeklerimize kavuşuruz (amin)

Sanki geçmiş sayfalarda bir yerde Ceylan jasmincinin erkeki olacakmış diye yazmış yanlış mı okudum acaba?

fd7cim sabah yazdıkların ne hoşmuş tatlm, Rab'bim hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürür inşallah, bebeklerimize kavuşuruz (amin)

okumuş olmana sevındım canım çok içimden gelerek yazmıştım onları ama kızlar okumamış anlaşılan..senağlamasenağlama:sm_confused:

onannn tebrıkk edıyorum canım,,hayırlı olsun...darısı butun ıstteyenlerın başına..kendıne daha cokk dıkkat et artık..bebeğin hep senınle olsun inş:Saruboceq:

yokyok bende şimdi baktım ceylan yazmış çok sevindim ya rabbim hayırlısını versin bende çok merak ediyorum ya

darısı başına canım inş

AMİN güzelim şuan tek duam ALLAH sevincimi yarım bırakmasın yavrumu sağlıklı biçimde kucağıma almayı nasip etsin. Darısı başına canım a.s.

kedicim bildin walla kolay gelsin canım sende bu ay sonunda hamile kalacaksın ALLAH ın izniyle artık sizin için dua ediyorum. ŞUBATTA TÜM TOPİK HAMİLE OLACAK :lepi:

Teşekkürler canım a.s. AMİN güzelim hep ALLAH ım bana da ve burdaki tüm arkadaşlara diye dua ediyordum. Şimdi ALLAH ım sağ salim kucağıma almayı nasip et :nazar: ve burdaki tüm isteyen arkadaşlara ver diye dua ediyorum

çook sevindin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bizlere de dua et darısı başımıza:Saruboceq:

kizlar size bisey diyimmi hamile kalmak bisey degil onemli olan sorunsuz bir hamilelik gecirip saglikli sihhatli bebeklerimizi kucaklarimiza almak allahim herseyin
hayirlisini versin

betu profiline yazamadım açık değil mesajda gönderilmiyor buradan yazmak zorunda kaldım :(

merhaba betumutlu evet ben rıza madazlıya gittim özelmuayanesine sanırım o zamanlar muayanede 250 yada 300 lira verdim ..riskli gebelikler uzmanı kendi. senin sorunun nedir bilmiyorum ama işinde çok iyi !! ilgilendi de beni cerrahpaşa çağırdı orada salı ve perşembe günleri bulunuyor yani devlet hastanesinde..ameliyata girdimi valla o şokla hiç sormadım orada da çok ilgilendi ama ..tavsiye ederim devlet hastanesinde profösör farkı ödüyorsun ben doğumda fark olarak 150 tl ödemiştim..

arkadaşlar hepinize merhaba aylardır sizleri n yazdıklarını takip ediyorum bugün nihayet bende yazmaya karar verdim.Bende yaklaşık 2,5 senedir hamile kalmak istiyorum ama bir düşük oldu ama başaramadım.8 yaşında bir kızım var ikinci bebek olsun istedik ama kısmet.

arkadaşlar hepinize merhaba aylardır sizleri n yazdıklarını takip ediyorum bugün nihayet bende yazmaya karar verdim.Bende yaklaşık 2,5 senedir hamile kalmak istiyorum ama bir düşük oldu ama başaramadım.8 yaşında bir kızım var ikinci bebek olsun istedik ama kısmet.

Canım bir kızın varmış Allah ikincisini de nasip eder inşallah kısa zamanda. Düşük üzerinden ne kadar zaman geçti? Doktora gittin mi, tahlil falan yaptırdın mı?

Arkadaşlar merhaba.Adeditime 1 hafta var vede çok fazla midem bulanıyor .Genelde böyle oluyor ama
bu ay daha da fazla sanki en ufak şeye öğürüyorum.Böyle şikayet yaşayanlar var mı?

ama her ay adetime yakın aşırı strese giriyorum.ocakta ilaçlı rahim filmi çektirdim.her ay hamiliğin bütün belirtilerini yaşıyorum bakalım bu ay ne olacak. adetime 9 gün var bu ayda değişiklik olacağını sanmıyorum ama bakalım.Bu arada hamile arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.Yavrularını sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah.

Back