Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba hastaneden geiyorum ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN KESEMİZİ GÖRDÜK 15 GÜN SONRA TEKRAR GİDİCEZZ
ONAN bişi sorcam bi haftam var göğüslerim acıyo bide hani hormonların çalışınca terlersin böle teniin kokusu değişir adet öncesi oda var heyecanla bekliimmi sende adet belirtisi hissettinmi sende yaaaaaaa hadi bişi de:))))))iyi walla nasıl olsun, heyecanlı ve ağrılı ama bide halen inanamıyo :)
onancığım eşine nasıl söyledin ?
ONAN bişi sorcam bi haftam var göğüslerim acıyo bide hani hormonların çalışınca terlersin böle teniin kokusu değişir adet öncesi oda var heyecanla bekliimmi sende adet belirtisi hissettinmi sende yaaaaaaa hadi bişi de:))))))
Canım bende adet belirtisi gibi değildi ama herkeste aynı olmayabilir benim gögüslerim 5-6 gün önceden uçları çok acıdı ama adet olma gibi değil kasıklarım çok ağrıdı. Canım olumsuz düşünme ama ben böyle dedim diye kimisinde bazı belirtiler görünür kiminde görünmeyebilir canım ne kadar var adetine senin ? bide gögüslerin önceden acımıyorsa ilk şimdi acı dıysa hiç bu büyük bi belirti benim hiç acımazdı normalde delikafadulden[/QUOTE
benim acırsı canım kasık ağrım falan yok gerçi göğüsümdekide bi değişik bazen elektrik çarpıyo gibi oluyo bir hafta var tam adetime ve 6. ayın içindeyiz
Selam kızlar. Hamilemizmi varr delikafadulden Çok tebrik ederim Onan cım. allah kucağınada almayı nasip eder inş.
Nasılsınız kızlar?
muzijiku nasılsın canım