• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

kızlar bişey soracağım bu hergün bebe aspirinini duymuşmuydunuz doktorun bitanesi düşük yapan bi bayana demişki hergün bebe aspirini içeceksin başka bi sitede okudum sizlerin bi bilgisi varmı ?

canım benim bildiğim kadarıyla aspirin kanı sıvılaştırıcı özelliği var bekli kolay düşük yapsın diye demiştir kürtaj a gerek kalmasın diye

iyi walla nasıl olsun, heyecanlı ve ağrılı ama bide halen inanamıyo :)
ONAN bişi sorcam bi haftam var göğüslerim acıyo bide hani hormonların çalışınca terlersin böle teniin kokusu değişir adet öncesi oda var heyecanla bekliimmi sende adet belirtisi hissettinmi sende yaaaaaaa hadi bişi de:))))))

onancığım eşine nasıl söyledin ?

Güzelim nasıl mı? Zaten wc ye gircekmiş beni de elimde çubukla görünce var mı yoksa dedi hemen delikafadulden dedim çıkmadı üzüldü napalım kısmet değilmiş dedi. sonra söylemedim hemen, bi daha baksak yaaaa belki vardır dedi bende attım dedim inanmadı mecburen çubuğu verdim eline ama silikti ya çizgi anlamadı o koyu renkte çıkcak sanıyor, sonra kist falan olmasın gidelimde ben bi kan tahlili yaptırayım dedim KANDIRDIM hemen kan testine gittik. Onun bi yere uğraması gerekiyordu ben aldım testi sonra o beni aldı. Söyledim gözünün içine baka baka BEBEĞİMİZ OLCAKMIŞ DEDİM ağlıcaktı resmen çok kötü oldu sarıldı bana, ikimizde titriyorduk resmen süpriz yapıcaktım ona aslında ama halimden şüpelenince böyle söylemek zorunda kaldım ağlamamak için zor duruyordum çünkü senağlama

Selam kızlar. Hamilemizmi varr delikafadulden Çok tebrik ederim Onan cım. allah kucağınada almayı nasip eder inş.
Nasılsınız kızlar?

ONAN bişi sorcam bi haftam var göğüslerim acıyo bide hani hormonların çalışınca terlersin böle teniin kokusu değişir adet öncesi oda var heyecanla bekliimmi sende adet belirtisi hissettinmi sende yaaaaaaa hadi bişi de:))))))

Canım bende adet belirtisi gibi değildi ama herkeste aynı olmayabilir benim gögüslerim 5-6 gün önceden uçları çok acıdı ama adet olma gibi değil kasıklarım çok ağrıdı. Canım olumsuz düşünme ama ben böyle dedim diye kimisinde bazı belirtiler görünür kiminde görünmeyebilir canım ne kadar var adetine senin ? bide gögüslerin önceden acımıyorsa ilk şimdi acı dıysa hiç bu büyük bi belirti benim hiç acımazdı normalde delikafadulden

ceylanhmssuf0.jpg

Canım bende adet belirtisi gibi değildi ama herkeste aynı olmayabilir benim gögüslerim 5-6 gün önceden uçları çok acıdı ama adet olma gibi değil kasıklarım çok ağrıdı. Canım olumsuz düşünme ama ben böyle dedim diye kimisinde bazı belirtiler görünür kiminde görünmeyebilir canım ne kadar var adetine senin ? bide gögüslerin önceden acımıyorsa ilk şimdi acı dıysa hiç bu büyük bi belirti benim hiç acımazdı normalde delikafadulden[/QUOTE

benim acırsı canım kasık ağrım falan yok gerçi göğüsümdekide bi değişik bazen elektrik çarpıyo gibi oluyo bir hafta var tam adetime ve 6. ayın içindeyiz

Back