• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SANIRIM HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
Cuma akşam dayanamayıp test yaptım hemen 2.çizgi çıktı ama çok silikti acaba yanlışlık mı var dedim? Sonra apar topar kan testi yaptırdım 59 çıktı ama laboratuvardaki dr büyük bi ihtimalle var ama birkaçgün sonra testi tekrarlayalım değerlerin katlayarak artmışsa vardır dedi. Sanırım geç döllenme olmuş ve daha çok küçük olduğu için böyle çıkmış olabilir dedi dr. KIZLAR YARDIM EDİN EMİN OLAMADI DR HAMİLEYİMDİR DE Mİ ? Normalde bu evet olumlu bi sonuç dedi ama :(

_ İlk olarak o kadar çok akıntım vardı ki inanılmaz açık sarı ve olmaması gerekecek kadar
_ Bacaklarım çok ağrıyordu azıcık ayakta kalayım sanki hiç oturmamışım gibi
_ Kasıklarımda sürekli batma ve ağrılar vardı ani yoğun sancılar
_ Kabızım tuvaletimi zor yapıyordum
_ Gögüs uçlarım çok acıdı son hafta sütyenim değince bile acıyordu
_ Yumurtlamamdan 2 gün sonra 2 gün sürekli üşüdüm ama kanım çekilmiş gibi
_ Gazım varmış gibi karnım şiş
Aaayyy kızlar şimdilik bu kadar aklıma geldi heyecandan daha gelirse eklerim :teytey:

:nazar::nazar::nazar:

günüm çoktan geçti Onancım ama çok korkuyorum belki yarın sabah yaparım, adet belirtisi falanda yok ayrıca.
Karnımın alt kısmında agrı var ve müthiş gaz var,böyle olanınız varmıydı arkadaşlar....:uhm:

Belirtilere ekledim canım ewet benimde karnım şiş gazlı gibi

onan nası öğrenmiş hamile olduğunuuu???

Güzelim ekledim şimdi bakarsın kaydirigubbakcemile3

Alıntı yap yanında mo bas en son kişide alıntı yap de

dosba seni biryerden gözüm ısırıyor biaralar gelirdin dimi

evet bir ara sürekli burdaydım... hani doktora gitmekten korkuyordum ve gitmiyordum :çok üzgünüm: kendime son bir hafta verdim cumartesi günü doktora gideceğim inş. bu dönemde de sizlerin yazdıklarıyla kendime gaza getirmeye çalışıyorum inanın çok ii motive ediyorsunuz insanı, hepinize teşekkür ederim hepimize hayırlı bebişler diliyorum

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız?
ya ben 9 şubatta regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım dun biraz kırmızı geldi ama o kadar daha gelmedi şimdi ben regl oldummu acaba birde gögüslerim uçları çok hassaslaştı ya

test de yapmadım ama regl olduktan sonra rehim filmi çekilcem o yüzden acele etmiyorum hamişlik için ama bilmiyorum yinede

ya ben 9 şubatta regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım dun biraz kırmızı geldi ama o kadar daha gelmedi şimdi ben regl oldummu acaba birde gögüslerim uçları çok hassaslaştı ya

Test yapmadın mı peki? Bence test yap varsa çıkar mutlaka, bence azsa yerleşme kanaması da olabilir :uhm:

canım benım stresten böyle yaşıyor olabilir.. :jeyyar:

Test yapmadın mı peki? Bence test yap varsa çıkar mutlaka, bence azsa yerleşme kanaması da olabilir :uhm:

yerleşme kanaması benim düşündüğümşeymi yani ilişki ensasında olan kanamamı yok ya sanmam
iki gün öncede yine böle az geldi stresmi olabilir ama testde de hüsrana uğpramak kötü yaa neyse bakalım yapalım bi test çıksın halimiz :) :emir_bebek:

iyi gidiyor canım geçmişi okurken merhaba bile diyemedim....göğüs ağrılarım dışında iyi:)senden naber

canım benim neolsun valla kasıklarım ağrıyor çatlatma iğnesi oldum ya heveslenemiyorum :1hug:hayırlısı aman annesi biraz çek meleğin gelecek :nazar:

nazyaz diyorumki bir hayırlısıyla hamile kalıyım mide bulantısına razıyım yeterki sağlıklı olsun

onancım tebrik ederim seni canım darısı hepimizin başına inşallah....

tEŞEKKÜRLER gncam inşallah ŞUBATTA SENDE HAMİLE KALICAKSIN :Saruboceq:

yerleşme kanaması benim düşündüğümşeymi yani ilişki ensasında olan kanamamı yok ya sanmam
iki gün öncede yine böle az geldi stresmi olabilir ama testde de hüsrana uğpramak kötü yaa neyse bakalım yapalım bi test çıksın halimiz :) :emir_bebek:

Yok güzelim ilişkide değil beklenen adet gününe yakın yada adet gününde geliyormuş lekelenme gibi bişey, bende olmadı çok sancım var sadece şuan sositososito

Back