En erken hamilelik belirtileri

hımm anladım ya yok bende sncı felan yok yaa sadece gögüslerim çok hassas o kadar

onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben demiştim var bunda bişi diye çoooooookkk sevindim canım benim. yemin ederim sadece senin sonucunu merak ettiğim için girdim. okadar çok işim varki. Allah sağlıkla kucağına almanı nasp etsin inşallah bizim içinde dua et ne oluuuurrrrrr. ayyy süper yaaaa.

kızlar hepiniz iyisiniz dimi 2 hamişimiz daha varmış. Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah... darısı bizlerin başına.

arkadaşlar test yapanlar hep sabahmı yaptınız, şart mı yani bende yapsammı öğleden sonra...

arkadaşlar test yapanlar hep sabahmı yaptınız, şart mı yani bende yapsammı öğleden sonra...

ben hep sabahları yaparım ama bugün benimd içimde bi his var sürekli test yapmam için... acaba şimdi yapsak çıkar mı ki... sabah çıkma olasılığı daha yüksek :uhm:

tebrik ederim canım Allah ım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin

kızlar merhaba
bende aranıza yeni katıldım. bende bebek istiyorum yaklaşık 9 aydır deniyoruz bişey yok :çok üzgünüm: yarında adet olmam gerek ama adet belirtimde yok yani gögüslerim acımıyo
acaba gögüsler acımadan da hamile olunurmu? hamilelik belirtilerinde hassaslaşması gerek yazıyorda. bilgisi olan varsa lütfen yazsın...

tünaydın herkese onan ay çok sevindim ya allah tamamına erdirsin canım tebrik ederim

AMİN güzelim şuan tek duam ALLAH sevincimi yarım bırakmasın yavrumu sağlıklı biçimde kucağıma almayı nasip etsin. Darısı başına canım a.s.

kedicim bildin walla kolay gelsin canım sende bu ay sonunda hamile kalacaksın ALLAH ın izniyle artık sizin için dua ediyorum. ŞUBATTA TÜM TOPİK HAMİLE OLACAK :lepi:

tebrik ederim canım Allah ım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin

Teşekkürler canım a.s. AMİN güzelim hep ALLAH ım bana da ve burdaki tüm arkadaşlara diye dua ediyordum. Şimdi ALLAH ım sağ salim kucağıma almayı nasip et ve burdaki tüm isteyen arkadaşlara ver diye dua ediyorum

hosgeldin canım hicbir belirti yasamadan da hamile olanlar var tabiki hatta benim tanıdıgım birinin adet belirtisi bile olmamıs adet gunu gectikten sonra hamile oldugunu hiç ummuyormuş ama sigara iciyorum ne olur ne olmaz demiş test yapmıs ve hamile yani kişiden kişiye gore degisiyor inşallah sende hamişsindir

Canım adet günün 3 gün falan geçince sabah yapmasanda çıkıyor ama adet günün daha yeni ise bence sabah yap, hatta bi sitede okudum idrarı biraz akıttıktan sonra arada idrar alın daha net çıkar diyor :uhm:

ben hep sabahları yaparım ama bugün benimd içimde bi his var sürekli test yapmam için... acaba şimdi yapsak çıkar mı ki... sabah çıkma olasılığı daha yüksek :uhm:

İnsan çok merak ediyor caanım bence sabah daha net görürsün derim ama içini rahatlatçaksa yap öğleden sonra, beklet idrarını çok tuvaletin geelince git yap belki çıkar inşallah :Saruboceq:

Güzelim benim 1 hafta öncesinden çok hassaslaştı halen öyleler ama bazısında olmayabiliyor ya da daha geç oluyor bu belirti, başka belirtin var mı? Bide tedavi oldun mu yoksa kendiniz mi deniyorsunuz çünkü 9 ay uzun genelde drlar 6ayda tedavi diyor ama :uhm:

hoşgeldin aramıza..a.s.
bazı hamişlerde hiç belirti olmuyo canım... inş. hamilesindir Allah gönlüne göre versin

iddir valla aşkım nolsun gün sayıyorum işte son 8 ama göğüslerim falan fena şiştim yani pek umudum yok gibi ....
senden naber ne hallerdesin bakiim:1hug:

canımmm gncammmmmmmmmm ne olsun benimde sayılı günlerim kaldı umudun yokmu gögüslerin şişmiş işte klava:klava:

onan göğsnde damarlar çıkmışmıydı benm adetime 7 gün war bnm göğsmde damrlar çıktı daha çok göğsmn ucu acıyo koltuk altımdan beri acayip ağrıyo

merhaba arkadaşlar.Onan çok sevindim.Allah nazarlardan korusun.Sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.anne ve babasına hayırlı evlad olsun inş..Bana sanki bir anda oğlun olacakmış gibi bir his geldigamyoncuiremsu hadi hayırlısı

canımmm gncammmmmmmmmm ne olsun benimde sayılı günlerim kaldı umudun yokmu gögüslerin şişmiş işte klava:klava:

tam dayaklıkım dimi ne bilim ceylanım yaa zaten adet önceside hep bu dönemde şişerdi aynı zaman olunca baya burktu beni yaa boşa ümitlenmiim bari dedim bende olursa süpriz olsun
bu ay6. ay zaten olmassa doğru doktora ben:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…